piotrek_zalogowany Jak to? A Logan + Rysio z Klanu? 12.03.06, 00:45 Ktoś mi powie,że Rysio to nie prawdziwy mężczyzna? Link Zgłoś
neuken Re: Samochod nie dla prawdziwego faceta 12.03.06, 08:23 A mi się wydaje ,że to właśnie samochody dla prawdziwego faceta ,który ma dużego p...... , osiągnął już wszystko w życiu i nie musi nikomu nic udowadniać i z nikim nie musi się już ścigać hehehehe ,czy to życiu ,czy na drodze. Link Zgłoś
mazowsze123 Re: Samochod nie dla prawdziwego faceta 12.03.06, 08:56 same znakomitosci jezdza loganami. Link Zgłoś
mazowsze123 Re: Samochod nie dla prawdziwego faceta 12.03.06, 08:54 Z takimi brykami to bym se podarowal wyrywanie. Szkoda czasu bo i tak sam trzeci sort by byl w zasiegu. h5n3 napisał: > Logan > Yaris > Fabia > C3 > Matiz > Picanto Link Zgłoś
zgryzliwy1 Re: Samochod nie dla prawdziwego faceta 13.03.06, 03:08 mazowsze123 napisał: > Z takimi brykami to bym se podarowal wyrywanie. Szkoda czasu bo i tak sam > trzeci sort by byl w zasiegu. cos nie tak z Toba jak musisz rwac na bryke ? Link Zgłoś
zulon1 Re: Samochod nie dla prawdziwego faceta 12.03.06, 21:05 dodałbym jeszcze: Thalia (fuj) golf 2,3, honda jaz Link Zgłoś
mis.z.wiertarka Re: Samochod nie dla prawdziwego faceta 12.03.06, 21:08 mazowsze,ile masz centymetrow ze musisz pomagac sobie samochodem? Link Zgłoś
trug Re: Samochod nie dla prawdziwego faceta 12.03.06, 21:22 Jak widzę studencika gołowąsa np. w yarisie, to nic nie uważam. Natomiast gdy za fajerą siedzi facet emeryt, np. po 60-70 to mnie troszkę dziwi i mam większą baczność na to co czyni. Szczerze powiemn, że wolałbym w tem wieku powozić jakąś większą dużą bryką (jeśli brak kasy to oczywiście używką, niż np. nowy yaris). Wydaje mi się, że po prostu pewnych rzeczy w pewnym wieku się nie robi i nie przystoi. Chociaż w żadnym wieku nie wyjdę w sandałach, zresztą ich nawet nie kupię. Link Zgłoś
izydaskes Re: Samochod nie dla prawdziwego faceta 13.03.06, 06:21 "dluzsze" modele mercedesa -idealne dla posiadaczy małego fiutka i/lub mikroskopijnych jajek ============== wasiek29 i habudzio lecą sobie nawzajem po zwieraczach! bez gwiaSSSddyyy, nie ma jaSSSSdyyyy!!!!!!!! czyli hasło oszołoma... Link Zgłoś