Gość: Monika IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.06.09, 22:21 Witam To będzie mój pierwszy wyjazd w tak daleką trasę. Czy Ktoś może doradzić jak bezpiecznie i w miarę szybko dojechać do Pobierowa z Wrocławia? Z góry wielkie dzięki za pomoc. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mark230 Re: Trasa Wrocław- Pobierowo 01.07.09, 14:51 ... Gorzów, Pyrzyce, Stargard, Nowogard, Golczewo, Strzyżno,Pobierowo to najlepsze rozwiązanie przy przewidywanym duzym ruchu nad morze np piatek po poludniu lub sobota rano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Trasa Wrocław- Pobierowo IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.07.09, 08:49 Ale czy np. Gorzów omija się jakąś obwodnicą czy jedzie się przez centrum miasta? Wolałabym omijać tego typu sytuacje, bo najczęściej duże miasta są raczej kiepsko oznaczone, jeśli chodzi o kierunki (zielone tablice)... przynajmniej tak jest we Wrocławiu. Odpowiedz Link Zgłoś
simr1979 Re: Trasa Wrocław- Pobierowo 02.07.09, 09:23 Gość portalu: Monika napisał(a): > Ale czy np. Gorzów omija się jakąś obwodnicą Gorzów ma obwodnicę. Korek będzie pewno w Pyrzycach (ronda w środku miasta), być może w Przybiernowie i Dziwnówku (najbardziej wkurzające, bo pod sam koniec trasy). Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: Trasa Wrocław- Pobierowo 08.07.09, 11:40 Warto rozważyć autostradę w Niemczech od Wrocławia do szczecina. Jesli zaś chodzi o dojazd ze Szczecina nad morze to szczerze odradzam Przybiernów. W sezonie już za Goleniowem potrafią tworzyć się gigantyczne korki. Jako pasjonatka Pobierowa i tubylec proponuję trasę: obwodnicą Goleniowa w kierunku na Gdańsk, na wysokości Goleniowa zjechać z trasy do wsi Żółwia Błoć, kolejne wsie: Niewiadowo, Łożnica, Świętoszewsko, Moracz, Włodzisław, Kłęby, Golczewo, Sosnowice, Upadły, Mechowo, Ciesław, Stuchowo, Świerzno, Gostyniec, Gostyń, Pobierowo. Trasa jest malownicza, drogi całkiem całkiem i jeszcze nigdy nie stałam w korku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka R Re: Trasa Wrocław- Pobierowo IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.07.09, 22:33 A znacie może jakieś fajne strony internetowe, które dość mądrze wyznaczają trasy? Niestety wszystkie strony, które ja znalazłam nie są dość precyzyjne: ( Odpowiedz Link Zgłoś