Gość: Bart Re: Jak wam się podoba nowa Vectra? IP: 10.17.64.* / *.router.trzebnica.net 15.10.01, 21:53 BEZNADZIEJA stylistyczna!! Mamy do czynienia z kolejną po Mondeo II kopią Passata. Aktualnie produkowany model o wiele bardziej mi się podoba - ma bardziej harmoniją sylwetkę i odrobinę własnego stylu. Link Zgłoś
Gość: Mar Fatum IP: 213.25.197.* 15.10.01, 22:20 Coraz częściej słychać o kłopotach finansowych Opla. Z tego powodu wstrzymano prace nad nową Omegą, zwalnia się pracowników, sprzedaż spada. Ople raczej nie mają dobrej opinii za Odrą, a i w Polsce słyszy się o różnych dziwnych awariach i strasznych aferach w ASO. W GB tamtejszy Vauxhall podobno wcale się nie sprzedaje... Niewykluczone, że za 2-3 lata marka Opel zniknie z salonów... GM przetrwa, bo mają inne marki, alians z Fiatem itd. Ale Opel to za 10 lat może być ciekawostka przyrodnicza. A może to fatum - jak ktoś zainwestuje w Polsce to pada? Link Zgłoś
Gość: Gordi Re: Jak wam się podoba nowa Vectra? IP: *.zigzag.pl 16.10.01, 02:11 Auto nie jest takie brzydkie.Patrząc z boku może rzeczywiście przypomina troche Passata ale jak pokazało Mondeo II może to jest recepta na sukces(+doskonałe zawieszenie i mocne silniki,a jakie "atuty poza passatowym wyglądem bedzie miec nowa Vectra-zobaczymy) Link Zgłoś
Gość: cc Re: Jak wam się podoba nowa Vectra? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.01, 06:44 Duza Astra II z nieciekawym stylistycznie przodem. Juz Vivaro wygląda lepiej;-) Link Zgłoś
Gość: jasio Re: Jak wam się podoba nowa Vectra? IP: *.pl 16.10.01, 15:55 W ostatnim Auto Bildzie jest nawet wnętrze, jakieś dziwnie kanciaste i bez polotu. Link Zgłoś
Gość: Franek Re: Jak wam się podoba nowa Vectra? IP: *.mannesmann.de 16.10.01, 16:51 Jak dla mnie typowy opel tzn zupelnie nijaki, nie wiem gdzie inni widza podobienstwo do passata, jedyne co mi przypomina to astme 2, zwlaszcza to zdjecie od tylu (jakby nie patrzec astma...) Link Zgłoś