Dodaj do ulubionych

Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami

IP: *.koba.pl / *.koba.pl 20.08.06, 14:42
Mam 20 lat i juz od przynajmniej 8 marze o Suzi Bandit , poprostu kocham ten
motocykl , ale niestety to tylko marzenie. Obawiam się , że nie do spełnienia
w moim przypadku :( pozdrawiam wszystkich którzy kochają jednoślady
Obserwuj wątek
    • Gość: Jac Tczew Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 15:23
      Witam, Mam Bandita 1200N 97r. Podczas tegorocznych wakacji zwiedziłem nim spory
      kawałek Niemiec. Motocykl sprawował sie super, bez zadnych awarii. Spalił mi
      srednio 5,55L na 100km. Na niemieckich autostradach jechałem 140-160km/h, poza
      100-120. Jestem bardzo zadowolony z niego. Pozdrawiam.
      • mitting Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami 26.07.07, 23:04
        bylem ogodz 10 30 i nikogo niebylo w warszawie ul lubelska i pognalem sam do
        bialowiezy bardzo pszepraszm ale mocno popilem a mam prawko kat a b c+e d+e
        istrach bylo sie ruszac pszepraszam mocno koledzy
    • Gość: Toman Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: 193.39.159.* 06.09.06, 15:07
      Zbieram na ta maszyne od dluzszego czasu (nie zarabiam zbyt duzo) ale myslalem
      zeby kupic 600ke. Natomiast po tym co tu przeczytalem chyba gore wezmie
      pojemnosc (nic nie zastapi dodatkowych kubikow). Bandit jest rewelacyjnym i
      jednym z najladniejszych motocykli!Za taka cene okazuje sie idealem.Mistrz!
    • griszka23 Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami 17.09.06, 14:19
      Witam.Jestem wascicielem Bandita model N 2002 r.Kupilem go wiosna tego
      roku.Moim zdaniem to fantastyczny motocykl,z silnikiem o bardzo wysokiej
      kulturze pracy.Spelnil moje oczekiwania w 100%.Bardzo wygodny i jak na swoja
      pojemnosc oszczedny motocyk(na jednym baku przejezdzam nie zaleznie od stylu
      jazdy minimum 300km)Swietnie nadaje sie na wakacyjne wojaze jak i ostre
      smiganie po winklach.Jednym slowem motocykl do wszystkiego.Nie polecam go jako
      pierwszy sprzet pomimo iz moc jest oddawana bardzo plynnie,waga i wysoki moment
      obr.nie wprawnego jezdzca moga zaskoczyc.Pozdrawiam!
      • Gość: bart Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.stb.ubr03.hali.blueyonder.co.uk 08.10.06, 18:02
        Witam. Ja posiadam Bandita 600 w Nce z 2000 roku. Jestem bardzo zadowolony z
        zakupy tego motocykla. A kupiłem go tego roku na wiosne, niestety jako pierwszy
        motocykl i nie był to był błąd musze powiedzieć, nie jest w sumie za silny,
        oddawanie mocy nie jest płynne, jak mój poprzednik napisał wyżej, ten
        bandziorek oddaje moc dopiero po wkręceniu go na 7k obrotów.
        Do turystyki jest super!, w sumie bym wolał Nke, ale tak wyszło że była dobra
        okazja. Bez mojej suzi nie moge żyć ! Jeżeli ktoś się zastanawia na d zakupem
        to POLECAM !! To jest dobra maszynka !!! pozdro
        • Gość: Sony Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 22:55
          ja planuje w przyszlosci kupic na przyszly sezon..tak sie napalilem co wlasnenie
          sasiad kupil Bandita N
          • Gość: Paluch Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.06, 13:51
            witam. w tym roku dochapałem sie wreszcie własnego Bandita 1200N z 2004 roku.
            szukam dokladnie takiego stelaza jak na zdjeciach z artykulu.
            jesli ktos widzial niech da znac. jakie kufry stosowac do tego typu stelaza.
            pozdrawiam wzystkich jezdzących tym wspanialym motocyklem i do zobaczenia na
            trasie!
            • Gość: Bern Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.chello.pl 19.10.06, 09:35
              ten stelaz to wingrack i pasuja tu kufry givi monokey
              • Gość: Paluch Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.06, 09:43
                dzieki za wiadomosc o stelazu. Latwiej bedzie szukac.
                Pozdawiam
                • Gość: hun996 Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: 80.51.237.* 20.10.06, 12:48
                  www.givi.it
                  i dobrać zestaw wg modelu.
              • Gość: suzi Bandita na podróże - kufry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.07, 19:03
                witam, mam od wiosny 600 N z 2000 roku i nakręciłem 4500 tys. Sprzet uzywam
                głównie do turystyki ale na torze też daje rady i fajnie kładzie sie w zakrety.
                Do turystyki kupiłem szybke, teraz myśle o kufrach taki zestaw 3 po 42 litry.
                Zmroziła mnie tylko cena kompletu, w katalogach trzeba dac z 1500 zł. Może ktoś
                zna jakies tańsze zamienniki, zwłaszcza stelazy i tych wszystkich mocowań.
                widziałem tez kilka rozwiązań mocowań, które są najlepsze?
                Być moze w przyszłości przesiąde sie na bandita 1200 i zastanawiam sie czy będą
                pasowały mocowania do kufrów z 600tyki.
                Za wszelie rady z góry dziekuje
                pozdrawiam
    • Gość: NITEK Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 20:54
      WLASNIE KUPILEM BANDITA 1200S Z 2004R,JEST PO MALYM SZLIFIE I WLASNIE GO
      NAPRAWIAM,PO PRZECZYTANIU ARTYKULU BARDZO SIE UCIESZYLEM ZE TAKI WLASNIE MOTOR
      MAM BO NIE WIEDZIALEM O WIELU RZECZACH O KTORYCH JEST MOWA W ARTYKULE,MAM TYLKO
      MALE OBAWY CO DO OKIEŁZANIA TEJ MASZYNY BO TO MOJ 1-SZY TAKI SZYBKI MOTOR,ALE
      SIE TYM NIE PRZEJMUJE JAK GO TYLKO PRZETESTUJE TO NAPISZE PARE UWAG OD
      SIEBIE...,POZDRAWIAM NITEK
    • Gość: Olbor Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 15:18
      Stary, podzielam Twoje marzenia. To bardzo uniwersalny motocykl. W 2007 roku wejdzie wersja 1250 / 650 z wtryskiem, chłodzona cieczą ;-) oraz opcjonalnym ABS. Prawdopodobnie powinien być jeszcze bardziej przyjazny motocyklieście, sam jeżdżę Suzi GSX 600F i wiem co znaczy posiadać gaźniki w zimne jesienne wieczory i poranki - nawet super wyregulowane. Preferuję wersję z owiewką, ponieważ często robię wypady za miasto i poruszam się z dużymi predkościami przelotowymi. Zastnawiam się, czy Bandzior z wtryskiem i chłodzony cieczą nie będzie zbyt cywilizowany, ale pożyjemy, zobaczymy. Podejrzewam, że następny mój motor to będzie Bandit 1250 S z ABS.
      • Gość: Sypek Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 12:10
        Planuję zakup Bandziora w styczniu/lutym. Doradźcie mi proszę czy lepiej kupić
        Suzi z owiewką czy bez?
        • Gość: Sypek Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 12:29
          Czy ta owiewka aż tak dużo daje, że warto ją mieć. Pytam, bo to będzie mój
          pierwszy bajk, będzie mi głównie służył do turystyki.
          • Gość: siekiera77 Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.aster.pl 05.12.06, 14:44
            jak do turystyki
            to warto mieć
            • Gość: Orzech Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.unv.wlv.ac.uk 05.12.06, 16:27
              Jezdzilem moim kochanym abndziorkiem 600N dwa sezony, w tym roku go sprzedalem
              (powod: wyjazd na studia do anglii:/) teraz zbierma na 1200 i tylko i wylacznie
              wersje N, wiatr we wlosach to jest to:)a nowa wersja 1250 wedlug mnie to bedzie
              porazka, nie ten sam bandyta, silnik chlodzony ciecza:/ ehhhhh teskno do
              bandyty:):):) pozdrawiam wszystkich bandziorow i reszte motocyklistow
              • Gość: Michał Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.mikolow.net 09.12.06, 22:44
                Witam
                Ja zeszły sezon objeździłem na 600 N i nadażyła sie okazja sprzedania w dobrej
                cenie!nie zastanawiając się zbyt długo tydzień później(maj br.)miałem już w
                garażu 1200 N z 99r i mam do dzisiaj!jak dla mnie róznica między 600 a 1200
                jest kolosalna!mam wrażenie czasami że w 1200 nie trzeba wogóle zmieniać biegów!
                wersja S jakoś nie przypadła mi do gustu no i niestety na Nce powyżej 140
                zaczynają sie schody na dłuższej trasie... ale co tam lepiej jak dla mnie
                wygląda ;)zrobiłem w tym sezonie 7tyś. Ogólnie moto ma 38tyś przebiegu i jest
                jak narazie w 100% bezawaryjny!jego jedyną wadą jest tylko to że jak widzi
                stacje benzynową to aż sie biedaczek z głodu trzęsie...... pozdro dla
                banditomanów !!!
                • Gość: Paluch Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.06, 13:14
                  pozdrawiam. Pisalem juz tu wczesniej i widze ze grono sie rozrosło!!
                  Pytanie dla dłuzej jezdzących na bandit 1200 ode mnie:
                  1. w tym sezonie kupiłem N 1200 z 2003. Mial 9000 przebiegu teraz ma 15000...
                  jezdzilem na Motulu pólsyntetyk 5100. wszystko ok tylko troche go ubywa(ok 200
                  na 1000 km). Moze ktos ma wypróbowany markowy olej (nie musi byc tani, moze
                  syntetyk) którego Bandziorek tak nie pochłania?
                  2. druga sprawa jest dziwna. po dokładnym wyczyszczeniu motocykla na pokrywie
                  zaworowej zaówazyłem mikro pekniecia, zaczynające sie od gniazda zaworowego nr1
                  i 2 i biegnące w przód do zeberek chłodzących na tej pokrywie.nie widzialem ich
                  przy zakupie ale jestem niemal pewien ze ich nie bylo. nie wygląda to na
                  pekniecie materiału pokrywy, raczej lakieru ją pokrywającego. Czy ktos z was
                  zaóważył cos takiego u siebie?? Z tej samej strony(lewej) słychać wyraznie
                  prace zaworów. Moze jakies pomysły?
                  Moze jakas regulacja??
                  Pozdrawiam
                  • Gość: Michał Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.mikolow.net 13.12.06, 22:09
                    Krążą słuchy że bandit lubi łyknąć oleju!Ja mam N z 99 r. przejechałem 6,5 tyś
                    km na oleju Castrol GPS 10W40 półsyntetyk i od wymiany do wymiany nie ubyło mi
                    ani kropelki z poziomu oleju! co do pęknieć to raczej tylko lakier bo ja mam
                    podobne zjawisko i myśle że to nie jest powód do zmartwień!pozdro
                    • Gość: Paluch Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.06, 11:37
                      DZIEKI ZA ODPOWIEDZ. ZASTANOWIE SIE NAD ZMIANĄ OLEJU.
                      Z TYMI PEKNIECIAMI TO MNIE USPOKOILES. MOZE KTOS JESZCZE SIE WYPOWIE NA TEN
                      TEMAT.
                      A DLA WSZYSTKICH KOCHAJĄCYCH JAZDE W SZCZEGÓLNOSCI BANDYTĄ ZYCZE WESOLYCH
                      SPOKOJNYCH SWIĄT, KRÓTKIEJ ZIMY I SZYBKIEGO POWROTU WIOSNY. NA NADCHODZĄCY NOWY
                      ROK ZYCZE NIEZAPOMNIANYCH PRZYGÓD I WRAZEN ORAZ BYSMY SPOTKALI SIE WSZYSCY
                      ZNOWU NA TYM FORUM NASTĘPNEJ ZIMY :-))))) !!!!

POZDRAWIAM PALUCH.
                  • Gość: nieznany Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.icpnet.pl 06.03.08, 18:17
                    co do zmiany ojeju z półsyntetycznego na syntetyczny, odradzam
                    syntetyk jest rzadszy i będzie palić jeszcze więcej po drugie po zmianie
                    rozpuścisz sobie nagary na silniku co pogorszy jeszcze bardziej jego szczelność
          • Gość: greko Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.b-ras1.lmk.limerick.eircom.net 10.05.07, 23:06
            posiadam bandita 600n od paru lat jest to 1999 rok ,swietnie sie spisuje mozna
            nim i robic trasy i tez troche poszalec .szyba bardzo sie przydaje zwlaszcza
            przy wyzszych predkosciach bez niej to tylko pozostaje walka z wiatrem polecam
            zakup takowej .motocykl swietny dla zarowno dla poczatkujacych jak i
            zaawansowanych ,wybacza wiele bledow nie idac na tylne kolo przy odkreceniu
            gazu itp pozdrawiam , moze ktos cos wie o jakosci motocykli bmw ? bo wlasnie
            takiego okazyjnie kupilem i nie wiem czy trzymac dla siebie
    • Gość: duzy Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: 82.109.16.* 20.12.06, 00:04
      Moim poprzednim bandyta1200 oblatalem 20000 przez sezon , spalanie w turystyce
      to 5-6,5l a przy ostrym gumowaniu nawet do 14 l , jesli chodzi o zuzycie oleju
      to podobnie jak w przypadku paliwa od 100 do 500 ml na 1000km ale przy olejaku
      to i tak bardzo dobry wynik , akcesoryjna szybka owiewki mra zapewniala mi
      rozsadne warunki jazdy nawet do 200km/h przy moich 2m wzrostu , pry
      podniesionym tylnym zawieszeniu(akcesoryjne laczniki amortyzatora) i twardszym
      przodzie(sprezyny i olej) oraz zmienionych zaciskach przednich(gsxr-r)plus
      drobne ulepszrnia w silniku nawet na torze i w gorach kolesie na jedynkach i
      innych supersportach mieli problem z dotrzymaniem tempa mojemu bandycie (max
      pogonilem mojego B12 290km/h), ma co prawda pare wad(slaba skrzynia ,czasami
      zbyt glosna i nie rowna praca silnika , zbyt miekie zawieszenie itd..) ale jest
      to kastrukcja dosyc leciwa wjec nie mozna sie za bardzo czepiac, sumujac to
      wszystko bandit jest rewelacyjny i dla kogos kto lubi ostro odwinac jak i dla
      kogos kto szuka niezawodnego kompana na dalekie wypady , goraco polecam . Ps.
      moze by tak wsadzic do bandyty serducho z hajki ,co mi tam jakis nowy bandit
      1250 , moze poprostu sobie wydlubac B13 a i moze z turbo?(3..km/h (; )
    • Gość: sinhead Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 00:17
      mam sztukę - szatan wcielony nie motocykl
      • Gość: tom32 Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 22:00
        mam bandziora 1200s i jest to moje pierwsze moto,nie zgodzę się żę trzeba
        zaczynać od 600 ten motor ma duszę i trzeba ją traktować z respektem a wtedy
        oddaje z nawiązkom wsystko .
        • Gość: siekiera77 Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.aster.pl 06.02.07, 22:31
          mialem takiego bandziora.
          to byl moj pierwszy motocykl
          po 2 chopperach... ;-)
          el bandito okazał się
          fajnym przyjacielskim
          kolesiem.
          www.bikepics.com/pictures/734550/
          • Gość: tom32 Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 13:42
            Mam pytanie odnośnie mojego1200s z 2001 czy jedynka musi tak ciężko się zapinać?
            Przyznaje też racje odnośnie świateł można cały czas jeżdżić na długich, a może
            ktoś w tej kwesti zaproponuje jakieś podpowiedzi, czekam i pozdo dla wszystkich
            banziorowców.
            • Gość: paluch Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 12:50
              odnosnie ciezko pracującej jedynki: jesli są jakies zgrzyty i tym podobne to ,
              jesli skrzynia nie była ruszana, sprawdż poziom i stan płynu w ukł.
              hydraulcznym sprzęgła. u mnie bylo za mało i tez jedynka ciezko wchodziła.
              przeczyscilem, zalałem nowy płyn i sprawdzilem czy przewód jest w miare nie
              pozaginany. Jedynka wchodzi miodzio do pozostałych nie trzeba nawet
              sprzegła ;-).
              pozdrawiam
              ps. z tym zlotem banditów to nie głupi pomysł !!!
              • Gość: re Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.range86-132.btcentralplus.com 28.04.07, 19:01
                Witam
                Gdzie jest w bandicie 1200s zbiornik plynu hydraulicznego sprzegla. No i jaki
                plyn tam trzeba lac?
              • Gość: rr Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.range86-132.btcentralplus.com 28.04.07, 19:04
                Witam
                Gdzie jest w bandicie 1200s zbiornik na plyn hydrauliczny sprzegla a i jaki tam
                plyn wchodzi?
    • Gość: mitting Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 20:36
      mam 51 latikocham suzi 600 kobieta jest zazdrosna kolega mjal yamahe potem
      kupil bandziora zrobcie zlot suzi jestem z warszawy mitting @ gazeta .pl
    • Gość: mitting Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 18:24
      zrobmy zlot bandytow w Bialowieży 1-sza sobota lipca jest noc kupaly jest
      fajnie piwo gril tance okolica piekna jestem z warszawy warto byc bandziory
      trasa jest ladna
      • Gość: Pawel 27 Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: 217.153.180.* 17.02.07, 08:20
        Witam .
        Zlot właścicieli motocykli Suzuki bandit to doskonały pomysł. w koncu nie jdna marka i model mają swoje kluby ( Wiaderko, TDM ) można by o tym pogadać z Bractwem Suzuki.
        a Białowieżę osobiście polecam , piekne miejsce, idealne na wypad motocyklem .

pozdrawiam .

Paweł
        • Gość: Gregor Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 14:04
          Witam
          Zgadzam się z poprzednikiem - zlot będzie miał większe szanse zaistnienia przy współpracy z Bractwem Suzuki
          pozdrawiam
          Gregor
    • Gość: mitting Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 20:36
      to zrobmy zlot w bialowiezy tylko niech ten zlot ktos z glową zrobi a morze by
      tak razem gg 3921329 czekam propozycj i chetnych //bandzior//51
      • Gość: Tomasheck Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 20:52
        Panowie- z tym zlotem Bandito w Białowieży to pomysł godny poparcia:)
        • Gość: tom32 Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 09:53
          Ja także myślę że ten zlocik to niezły pomysł,i chętnie spotkałbym się z resztą
          posiadaczy bandziorów.
          • Gość: Sinhead B12K5 Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 19:20
            Zlot Bandytów - Białowieża 2007 - genialny pomysł - mam namiary na pole
            namiotowe - jakby ktoś miał jakieś konkrety chętnie pomogę jak mogę - 608 200 723
          • Gość: Paweł 27 Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: 217.153.180.* 20.02.07, 08:10
            Witam .
            Tak na dobra sprawę możemy się po prostu umówić że w tym a tym terminie jedziemy np do Białowieży, po drodze zobaczyć Grabarkę, w sobotę, niedziela powrót. i już. Ktoś już proponował jakiś termin ??? byle przed sprzedażą mojego el bandito. moze czerwiec ?? Jak ktoś był to może widział: zaraz za cerkwią (obok wejśćia do Parku) jest fajny kompleks kwaterek z Jadłodajnią. jest duży placyk więc motocykle by się w środku zmieściły, jest też i brama. Jadło wyborne.
            Szkoda że nie mam wizytówki tegoż zajazdu.
            Można zrobić paradę do Hajnówki i z powrotem , zobaczyć żubry i restauracje carską. Misjce jest wyborne więc proszę się decydować.
            Jakiś wsteplny plan możemy uzgodnić na Otwarciu na Bemowie, badź w niedziele na Jasnej Górze. pozdrawiam Paweł.
            Bandit Rulezzzz
            Jak coś to piszcie . goral79@wp.pl
          • mitting Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami 20.03.07, 20:00
            jest zlot suzuki w bialowiezy 07 07 07 zapraszm
          • Gość: e_mzeta Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 22:41
            miesiac temu kupilem sobie pierwszy motocykl suzuki bandit 1200:)
            zakochalem sie w tym motorze odrazu!!!co do zlotow
            banditów ,zajebista sprawa ,tak dalej panowie i panie!do dzieła
    • Gość: mitting Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 14:57
      robimy zlot suzuki bandit oraz zapraszamy inne pojazdy cala brac motocyklowa
      termin pierwsza sobota lipca Bialowieza jest noc kupaly tance piwo gril zabawa
      na calego zapraszamy chetnych moie gg 3921329 pole namjotowe plus ogrodzony
      parking wpadnij a zobaczysz
    • Gość: Paweł 27 Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: 217.153.180.* 21.02.07, 07:52
      Witam .
      Bractwo Suzuki organizuje otwarcie sezonu, myśle że to będzie fajna imprezka.
      Myslę że po Białowieży można się dużą grupą także tam wybrać. ja to juz mam w sych planach.
      cyt z forum Bractwa :"... Rozpoczęcie Sezonu BS 2007, które tym razem odbędzie się w malowniczych rejonach Jury
      Krakowsko-Częstochowskiej w dniach 19-20 maja 2007r.
      Dokładne info dotyczące dojazdu, cen i programu Rozpoczęcia pojawi się na dwa miesiace przed imprezą.
      Gwarantujemy atrakcje na naprawdę "wysokim" poziomie....."

Pozdrawiam

Paweł
      • Gość: Sinhead B12K5 Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 09:58
        słuchajcie tak na dobrą sprawę to czego my potrzebujemy? Miejsce i termin jest
        wiadomy - teraz pozostaje tylko powiadomić jak najwięcej osób że taka impreza ma
        się odbyć - kto przyjedzie ten będzie. Sądzę że nie ma co tu więcej wymyślać -
        chybaże interesują was jakieś "gry i zabawy" towarzyszące to mówcie - jak dla
        mnie to gdybyśmy się po prostu spotkali w tym samym czasie i miejscu to byłby
        wypas. Ewentualnie można zaplanować jakąś traskę wcześniej coby się wybić.
        Jeżeli noc kupały jest pierwszego lipca to wypada niedziela - trzeba by myśleć o
        weekendzie 29 - 30 - 01 lipca. większe knucie chyba nie przyniesie nic nowego -
        chyba że ktoś ma jakieś świetne pomysły to niech się wywnętrzni poniżej.

pozdrawiam wszystkich bandziorów
        • Gość: Paluch Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.07, 08:35
          widze ze pomysł trybi :-)!!! extra
          nigdy nie byłem w tych rejonach wiec chetnie bym sie wybrał.
          termin ustalony tylko miejsce i godzina jeszcze.
          po prostu sie spotkac i poznac, pogadac razem sie przejechac i wypic pare
          bronksów :-).
          pozdrawiam
        • Gość: danek Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 16:34
          Dokładnie o to chodzi. Spotkać się, pogadać o TYM i OWYM. Nocleg można
          zorganizować nawet pod chmurką. W pobliżu BIAłOWIEżY jest jeszcze sympatyczna
          mała miejscowość TOPIłO. Jest zalew i miejsce gdzie można nad wodą rozpalić
          ognisko, pogrillować.
          A Cześki tak się organizują
          www.suzukibandit.cz/gallery.php?akce=listpozdrawiam
    • mitting Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami 07.03.07, 13:11
      spotkaimy sie w bialowiezy pierwsza sobota lipca o godz 14 tej jak kto woli w
      hajnowce jest fainy bar u wolodzi piekna sprawa wlasnie zaczynam z teg baru moj
      tel 887941450 dzwoncie a spotkamy sie tam a potem wypad do bialowiezy to okolo
      20 km jestm w barze od godz 12 tej czekam na tel w sprawie zlotu mitting
      • Gość: Sinhead B12K5 Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 20:46
        Słuchajcie - noc kupały jest w pierwszą sobotę lipca więc 07.07.07 a nie jak
        wcześniej knuliśmy na 30 czerwca - głupio byłoby pojechać tam na tydzień przed
        obchodami tego dziwnego święta zamieściłem info na ścigacz.pl

nie wiem czy o to chodziło ale pozwoliłem sobie wstępnie ustalić program - który
        jest luźny i można go olać bo cały pic w tym przedsięwzięciu polega na tym że
        nie ma schematów i narzuconej formy każdy robi to co uważa za stosowne (w ramach
        zdrowego rozsądku oczywiście)

Zatytułowałem to PIERWSZE NIEOFICJALNE SPOTKANIE BANDYTÓW - ale zaprosiłem też
        wszystkich miłośników szybkiej turystyki co chyba nie jest najgorszym pomysłem

oto link :
        forum.scigacz.pl/viewtopic.php?t=5371
        reszta w waszych rękach - rozdmuchajcie po znajomych i zobaczymy co z tego wyjdzie
    • mitting Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami 19.03.07, 11:10
      bardzo dziekuje za poparcie zlotu suzuki w bialowiezy prosze okontakt tel
      887941450 a ustalimy dalsze sprawy czekam mitting oczywiscie zapraszamy
      wszystkich
    • mitting Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami 20.03.07, 10:35
      jestem z warszawy wyjazd do bialowiezt piersza sobota lipca o godz 10 spotkanie
      dworzec warszawa wshcodnia od ulicy lubelska zapraszam chetnych znam droge do
      bialowiezy i jazda w trase mitting
      • Gość: Michał Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.mikolow.net 08.04.07, 00:29
        pomysł ze spotkaniem świetny!dawno tu nie zaglądałem bo myślałem że stronka ta
        umarła a tu wchodze i widze że ma być zlot banditów!!tylko żeby ludzie i pogoda
        dopisali bo szkoda byłoby gnać przez pół POLSKI na spotkanie żeby spotkać się
        tylko np. na 6 maszyn... zobaczymy co sie z tego urodzi!ja przyjeżdżam :)!!!
    • Gość: mitting Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 21:04
      michal zapraszam do bialowiezy na spotkanie odezwij sie a ustalimy jak mamy sie
      spotkac warto byc bedzie okey inni jada tel 887941450 mitting
      • Gość: Michał Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.mikolow.net 09.04.07, 23:53
        myśle że przyjade, przynajmiej już sie tak nastawiam! dałem info na forum
        śląskich motocyklistów ale narazie odzew zerowy :-( odezwij sie do mnie na gg
        1142877 obgadamy ewentualną trase i inne szczegóły!lepiej dobrze to
        zorganizować niż coś przeoczyć! pozdrawiam
        • Gość: Paluch Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.07, 13:24
          Czesc. To jaka wersja koncowa? 07.07.07 spotykamy sie w Hajnówce czy w Białowiezy?! Bece walił z Koła( byłe konińskie) więc może bym się podpiął pod grupę z Wawy?! jak by co bede dzwonił mitting. Pozdrawiam
          • Gość: mitting Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 20:24
            zapraszam na ten zlot do bialowiezy kolego spotkaimy sie w warszawie warszawa
            wschodnia od strony ul lubelska 07 07 2007 godz 10 tel 887941450 napewno warto
            mitting
    • Gość: Deczek Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 14:45
      mam honde cb 500, niedługo bandita(mam nadzieje) i chętnie sie zabiore z ekipą z
      warszawy. Byłem raz!!! cudowna noc!! piękne okolice!!spotykamy się 07.07.2007 o
      godz. 10:00 pod wschodnim od strony ul Lubelskiej. 696037605 Deczek
      • Gość: Sinhead B12K5 Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 17:45
        dawno tu nie zaglądałem i jestem mile zaskoczony

co do trasy to tak jak wrzucłem Wam link - nie wiem ile będziecie mieli czasu ale jak byśmy wyjechali tak do 11 - 12tej w niedzielę to całą traskę siekniemy - polecimy na B-stok - Augustów - Suwałki - Puńsk (opcja -fajne żarcie litewskie maja - mam namiary na taką klimatyczną karczmę i jak sobie wcześniej zamówimy to są w stanie Was wszystkich skutecznie nakarmić i napoić czyms czego jak sądzę większość z Was w ustach nie miała) i dalej Smolniki (esencja Mazur Garbatych) - Stańczyki (wspaniałe poniemieckie mosty kolejowe m in plan zdjęciowy "Rysia" S. Tyma) - potem Gołdap wjazd motocyklami na Piękną Górę (tak żeby zdążyć na zachód słońca, jakaś kolacja w zajeździe pod Piękną Górą) - w zależności od preferencji grupy Węgorzewo - Giżycko (na wieczór) LUB jako alteratywa Olecko - Ełk i stamtąd w swoją stronę

to co opisałem to trasa którą latam dosyć często więc pokażę gdzie warto zwolnić lub zatrzymać się a z wymienionych atrakcji to płaci sie tylko w Smolnikach (punkt widokowy 2 zł/os) i Stańczyki (wejście na mosty chyba 4 lub 5 zł/os)

oczywiście lepsze opcje rozważymy wspólnie na miejscu ale chętnie zabiorę Was na taką wycieczkę

Puszczajcie info nie tylko wśród bandytów

pozdrawiam

Bandit4eveR
    • Gość: mitting Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 21:44
      dziekuje za poparcie bandit 4 wiec spotykamy sie w bialowiezy na nocy kupaly
      pozdrawiam mitting
      • Gość: Paluch Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 09:53
        Chłopaki szukam taniego stelarza pod kuferki do wersji 1200 k2-k4, mozę byc obdrapany do jakiej bądz marki kufrów ale zeby pasował bez przeróbek. na motobajzlu w Łodzi nic nie znalazłem trafiłem wiec jakby ktos miał to mój nr: 663334440. Pozdrawiam
        DO ZOBACZENIA W BIAŁOWIEŻY !!!!!
    • Gość: sammer Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 22:29
      Moze bede takiego mial
      • Gość: Paluch Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 12:31
        no to sie odezwij jak cos bedziesz miał. wyslesz zdjecia na maila i sie zobaczy. pozdrawiam
    • Gość: mitting Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 22:18
      tomek zbieraj ekipe i jazda do bialowiezy spotykamy sie od strony lubelskiej o
      godz 10 tej 07 07 2007 zapraszamy innych na zlot suzuki bandit oraz brac
      motocyklowa pozdrawjam mitting
      • Gość: Tomek Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: 83.238.160.* 05.06.07, 09:01
        Spoko spoko Mitting- powoli zaczyna to jakoś wyglądać. Kolega na Bandziorku jest
        zdecydowany, kilku innych uzależnia wyjazd od funduszy, dwóch ma drobne
        problemy techniczne teraz , ale jeśli wszystko się ułoży każdemu dobrze to
        kilka osób sie zbierze! Cóż, pozostaje tylko czekać na lipiec i ładną pogodę:)
        Szerokości na drodze! Do zobaczenia
        • Gość: SINHEAD B12K5 Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: 83.16.190.* 13.06.07, 14:40
          Panie i Panowie,

jest jeszcze czas żeby ogarnąć wszelkie problemy techniczne i nazbierać trochę funduszy - niech takie drobne przyziemności nie zniweczą naszego misternie knutego planu i spotkajmy się wszyscy w Białowieży.

Myślcie też o noclegu. Jest coraz mniej wolnych miejsc w pensjonatach - być może trzeba będzie się przeprosić z namiotem.

W niedzielę koło południa robimy stamtąd dzidę na mazury więc trzeba być w dobrej formie.

SPOTYKAMY SIĘ NIEZALEŻNIE OD POGODY

pozdrowiono
    • Gość: rys Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: 213.77.90.* 14.06.07, 11:01
      zabieram sie do bialowiezy tam jest pieknie radze byc a jakie laski
      • Gość: Igor K Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.chello.pl 14.06.07, 22:16
        Jedzie ktoś może w niedziele z Warszawy? w sobote slub brata więc nie dam rady.
        • Gość: SINHEAD B12K5 Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 12:32
          postaraj się przybyć tak na 10 - 11 to rzyt oszczepem z wafki więc nawet jakbyś miał się wybrać w pojedynkę za chwilę dołączysz do reszty nas - będziemy na ciebie czekali w Białowieży - masz wyżej nr tel gg i maila - pokombinuj i wykombinuj tak żeby zahulało

! pozdro BanditManiaX !

.....a bratu oczywiście najlepszego na nowej drodze
    • Gość: mitting Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 18:52
      pozostalo tylko 14 dni do zlotu suzuki bandit w bialowiezy starajcie byc na
      tym zlocie czyli 07 07 07 wyjazd dworzec warszawa wschodnia od strony
      lubelskiej gozd 10 tej czekam 887941450
      • Gość: Derik Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.07, 10:03
        Jaką trasą jedziecie ? Zastanawiam się, jechać sam czy podpiąć się pod kogoś.
        Nocleg zarezerwowany, ale już jest mało miejsc pod dachem.
    • Gość: mitting Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 22:51
      trasa z warszawy wegrow sokolow drochiczyn siemjatycze na kleszczele
      hajnowka i bialowieza wyjazd godz 10 spod dworca warszawa wschodnia od
      strony lubelskiej 07 07 07 czekam 30 min pozdrawjam
      • Gość: Igor K Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.chello.pl 02.07.07, 19:23
        Słuchajciem do której w niedziele będziecie w Białowieży - chciałbym przyjechać w niedziele ale żeby nie było, że wpadne a was już nie będzie i klops ;))

Dajcie znać
        • Gość: Sinhead B12K5 Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 21:36
          myślę że tak ok 10 - 11 wypadałoby dać już z koła ale jak to spontan mówi zawsze może być inaczej (bardziej w stronę później zapewne niż wcześniej)

pozdro & do zobaczenia
          • Gość: Igor K Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.chello.pl 03.07.07, 18:28
            A gdzie mozna was znalezc do tej godziny? Jakies pole namiotowe? osrodek?

Pozdro
            Igor K
    • Gość: mitting Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 12:34
      bialowieza jest mala napewno nas spotkasz
      • Gość: Bandit12 Re: Suzuki GSF 1200 S Bandit. Bandyta z zasadami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 20:32
        Panowie - wszystko wskazuje na to, że pogoda nam mocno pokrzyżuje plany - jak realnie oceniacie swoje chęci/możliwości na spotkanie w tak NIEpięknych okolicznoiściach przyrody......ma być baaaaaaaaaaaardzo wilgotno
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka