Dodaj do ulubionych

Nowe podforum "samochody terenowe"! Uwaga! Sondaż!

17.12.02, 19:01
Czy popieracie pomysł utworzenia specjalnego podforum poświęconego pojazdom
terenowym i im podobnym? Wiem, że w Polsce mamy wielu hobbystów "off-roadu".
Czy wśród forumowiczów Gazety Wyborczej będą chętni na dyskusje na takie
tematy?
Obserwuj wątek
    • greenblack Re: Nowe podforum 'samochody terenowe'! Uwaga! So 17.12.02, 20:56
      Ja, proszę bardzo. Ale może nie tylko o terenówkach, ale w ogóle o napędzie 4x4.

Pozdrawiam
      • Gość: verte Re: Nowe podforum 'samochody terenowe'! Uwaga! So IP: 62.233.163.* 17.12.02, 21:11
        Dołączam się.Jeszcze z 15 wpisów i pójdziemy z petycją do maas.
        • Gość: Adam W. Jestem za!!! (n/t) IP: *.acn.pl / 10.64.9.* 17.12.02, 23:11
      • michal.ch Re: Nowe podforum 'samochody terenowe'! Uwaga! So 18.12.02, 15:48
        greenblack napisał:

> Ja, proszę bardzo. Ale może nie tylko o terenówkach, ale w ogóle o napędzie
        4x4

Naturalnie. Nie na darmo napisałem o "terenowcach i im pochodnych". Wiadomo, że
        np. takie Volvo Cross&Country nie jest prawdziwą terenówką, a napęd na
        wszystkie koła ma. Dziś 4x4 nie jest już atrybutem tylko i wyłącznie terenówek.
        Dowiedziono, że i na asfalcie w zwykłych samochodach taki napęd bardzo się
        przydaje (szczególnie na śliskiej nawierzchni). Aktualnie chyba wiekszość
        producentów ma w swojej ofercie napęd na wszystkie koła, poczynając od taniego
        Suzuki Swifta a np. na wcześniej wspomnianym Volvo kończąc.
        • greenblack Re: Nowe podforum 'samochody terenowe'! Uwaga! So 18.12.02, 18:10
          michal.ch napisał:

> Naturalnie. Nie na darmo napisałem o "terenowcach i im pochodnych". Wiadomo,
          że
          >
          > np. takie Volvo Cross&Country nie jest prawdziwą terenówką, a napęd na
          > wszystkie koła ma.

O Volvo i jego koncepcji napędu 4x4 toczyłem tutaj "małą wojenkę";)

Dziś 4x4 nie jest już atrybutem tylko i wyłącznie terenówek.

A co z takim np. S500 4Matic?

> Dowiedziono, że i na asfalcie w zwykłych samochodach taki napęd bardzo się
          > przydaje (szczególnie na śliskiej nawierzchni).

Ty albo jesteś tu nowy, albo się z choinki urwałeś i nie znasz mnie jeszcze
          z "4x4-owej" strony;)

Aktualnie chyba wiekszość
          > producentów ma w swojej ofercie napęd na wszystkie koła, poczynając od
          taniego
          > Suzuki Swifta a np. na wcześniej wspomnianym Volvo kończąc.
          >
          Na Volvo nie zamykałbym stawki;)

Pozdrawiam
          Greenblack
    • Gość: młody Re: Nowe podforum 'samochody terenowe'! Uwaga! So IP: *.acn.pl / 10.71.3.* 17.12.02, 23:18
      samochody terenowe mnie zdecydowanie nie interesują ale jeśli ktoś chce
      kolejne podforum to nie widzę problemu
      • michal.ch Re: Nowe podforum 'samochody terenowe'! Uwaga! So 18.12.02, 15:51
        A więc nie potrzebujesz takiego forum ale nie będziesz protestował jesli
        powstanie, tak? Czy można liczyć na Twoje poparcie w walce z biurokracją
        adminów?
        :)
        • Gość: młody Re: Nowe podforum 'samochody terenowe'! Uwaga! So IP: *.acn.pl / 10.72.5.* 18.12.02, 17:55
          michal.ch napisał:

> A więc nie potrzebujesz takiego forum ale nie będziesz protestował jesli
          > powstanie, tak? Czy można liczyć na Twoje poparcie w walce z biurokracją
          > adminów?
          > :)

oczywiście, macie moje poparcie :)

pzdr
    • Gość: mrufki Re: Nowe podforum 'samochody terenowe'! Uwaga! So IP: proxy / *.vf.shawcable.net 18.12.02, 07:24
      Doskonaly pomysl!
    • michal.ch Re: Nowe podforum 'samochody terenowe'! Uwaga! So 18.12.02, 15:53
      Narazie widzę sześciu chętnych. Ziarnko do ziarnka... :)
      • rzeznia_nr_5 Re: Nowe podforum 'samochody terenowe'! Uwaga! So 18.12.02, 15:54
        Jak najbardziej jestem za.
    • Gość: POL Re: Nowe podforum 'samochody terenowe'! Uwaga! So IP: 195.94.193.* 18.12.02, 16:26
      Ja też jestem za!!!
    • Gość: Agawka Re: Nowe podforum 'samochody terenowe'! Uwaga! So IP: proxy / 24.76.196.* 18.12.02, 19:46
      Tak!
      • chaladia Re: Nowe podforum 'samochody terenowe'! Uwaga! So 18.12.02, 21:44
        Też za.
    • Gość: Krecik Re: Nowe podforum 'samochody terenowe'! Uwaga! So IP: *.atone.waw.pl / 192.168.1.* 18.12.02, 23:32
      Tak :-) Kolejne miejsce do pisania o ulubionym zajęciu jakim jest topienie
      pieniędzy w błocie, hehe
      • Gość: lrd Re: Nowe podforum 'samochody terenowe'! Uwaga! So IP: 64.37.254.* 19.12.02, 00:52
        za. Zwlaszcza zima
        • garthanka Re: Nowe podforum 'samochody terenowe'! Uwaga! So 19.12.02, 10:25
          Też jestem za
    • Gość: Darek Re: Nowe podforum 'samochody terenowe'! Uwaga! So IP: 212.106.151.* 19.12.02, 10:48
      Right in my heart,ten temat jest nie dla każdego ale zwolenników będzie miał
      sądzę wielu.Pozdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka