Dodaj do ulubionych

Dobry serwis w Warszawie - problem z silnikiem

IP: *.acn.waw.pl 26.10.01, 09:40
mam problemy z samochodem - moja skodzina octavia 1,8 jakos traci moc,
zachowuje sie jakbym zdejmowal noge z gazu. W serwisie wymienili lamda sonde,
koszt cca 1 000 zl i nic z tego.
Obserwuj wątek
    • Gość: Krzysiek Re: Dobry serwis w Warszawie - problem z silnikiem IP: *.toya.net.pl 26.10.01, 09:45
      Na tym forum jest duzo milosnikow Skod. Mysle, ze sie odezwa, co prawda bedzie
      im troche glupio po tych zachwytach nad niezawodnoscia. Prawda jest taka, ze
      chyba nie ma samochodow, ktore sie nie psuja. Wazne zeby firma zadbala o dobry
      serwis.
    • Gość: Nb Re: Dobry serwis w Warszawie - problem z silnikiem IP: *.acn.waw.pl 26.10.01, 09:52
      A w którym serwisie była wymiana?
      • Gość: MarekG Re: Dobry serwis w Warszawie - problem z silnikiem IP: *.acn.waw.pl 26.10.01, 09:59
        Sinclan

co do niezwadnosci - po 75 000 km jest to pierwsza rzecz ktora sie zepsula i na
        ktora ja niemam wplywu...
        • Gość: Nb Re: Dobry serwis w Warszawie - problem z silnikiem IP: *.acn.waw.pl 26.10.01, 10:05
          Nie znam tej firmy
          Ale dam namiary na serwis (dostałem od znajomych ktorzy są zadowoleni ja
          również)
          ul.Prymasa 1000-lecia 74B (przy Górczewskiej) tel. 837-40-83 (trzeba się umówić)
    • Gość: Bryku Re: Dobry serwis w Warszawie - problem z silnikiem IP: 212.160.138.* 26.10.01, 14:10
      Na ul. Syreny 14 (baza PKS) jest nieautoryzowany serwis Skody. Ale nie miałem
      okazji go sprawdzic bo samochod jeszcze na gwarancji. Tel do serwisu (0-605) 28-
      04-10,(0-22) 631-17-96. Adres znalazlem na stronie ranking-aso.prv.pl/
    • Gość: Rafał Off Topic. IP: *.chello.pl 26.10.01, 14:23
      Nie - to niemożliwe. Produkt VW się zepsuł ???
      Myślałem ,że psują się tylko Alfy i Citroeny.....
      • Gość: Jarek Re: Off Topic. IP: 192.168.10.* / *.unregistered.formus.pl 26.10.01, 17:13
        Gość portalu: Rafał napisał(a):

> Nie - to niemożliwe. Produkt VW się zepsuł ???
        > Myślałem ,że psują się tylko Alfy i Citroeny.....

Rafal,
        daruj sobie. Trzeba czlowiekowi pomoc, a nie...

Maniak "guwna" na kolkach
      • Gość: MarekG Re: Off Topic. IP: *.acn.waw.pl 27.10.01, 09:32
        zepsul, no i co - mam kupic odrazu toyote? jakbysz zobaczyl moje posty, nigdy
        niemowilem, ze jest to najlepszy samochod swiata pod wzgledem awaryjnosci...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka