remo29 07.02.03, 23:46 Jak w temacie. Konkretnie nie sam - żona go wyadała :) Tak czy siak - moja zasłużona suzuka będzie chyba przyciasna... Wie ktoś po ile chodzi bezurazowy 5 letni swift hatchback po 100kkm? pzdr Remo Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: młody Re: II syn mi się urodził! IP: *.acn.pl / 10.72.5.* 07.02.03, 23:48 przed chwilą? GRATULACJE! :)) Link Zgłoś
remo29 Re: II syn mi się urodził! 07.02.03, 23:55 No, nie przed chwilą :) Ale dopiero teraz dorwałem się do kompa... 3,5 kilowy i 55 centymetrowy wcześniak to niezły parametr (parametr - domena forum auto- moto; trzeba być w temacie :)) Link Zgłoś
Gość: Adam Re: II syn mi się urodził! IP: *.acn.pl 08.02.03, 00:00 Gratuluję!!!!!!! Sam mam córkę i mam nadzieję, że wszystko tzn. syn jeszcze przede mną. Jeżeli jesteś z W-wy i ten Swift to pięciodrzwiówka to mogę Cię pozbawić tego "kłopotu" Link Zgłoś
remo29 Re: II syn mi się urodził! 08.02.03, 00:13 Gość portalu: Adam napisał(a): > Gratuluję!!!!!!! Sam mam córkę i mam nadzieję, że wszystko tzn. syn jeszcze > przede mną. > > Jeżeli jesteś z W-wy i ten Swift to pięciodrzwiówka to mogę Cię pozbawić > tego "kłopotu" Hehehe, był taki kawał: w Moskwie samochody rozdają! Dementi: nie w Moskwie tylko w Leningradzie, nie samochody tylko rowery, i nie rozdają tylko kradną :)) Mam nie córkę, tylko syna, nie pierwszego , tylko drugiego; nie z Wawy tylko ze Śląska a samochód nie 5- tylko 3-drzwiowy :) Link Zgłoś
Gość: Adam Re: II syn mi się urodził! IP: *.acn.pl 08.02.03, 00:19 remo29 napisał: > Mam nie córkę, tylko syna, nie pierwszego , tylko drugiego; nie z Wawy tylko ze> Śląska a samochód nie 5- tylko 3-drzwiowy :) Nie zrozumiałeś mnie! Oczywiście wiem, że masz syna i tego właśnie Ci gratulowałem, a z tą suzuką to szkoda bo szukam czegoś pięciodrzwiowego dla żony. Pozdrawiam, Link Zgłoś
Gość: verte Re: II syn mi się urodził! IP: 62.233.163.* 08.02.03, 00:40 REMO29,serdecznie gratuluje,zwałaszcza,że to SYN ;-))) Link Zgłoś
remo29 Re: II syn mi się urodził! 08.02.03, 01:12 Gość portalu: verte napisał(a): > REMO29,serdecznie gratuluje,zwałaszcza,że to SYN ;-))) Big dzięx! Widocznie na synów mam jakiś patent :) Ostatnio moja koleżanka (zmotoryzowana - żeby nie odbiegać od tematu forum - passat 350kkm) stwierdziła, że gość taki jak ja, z taka ilością fajek jaranych dziennie powinien znależdź się w discovery channel :) Po globalnej wojnie byłbym w pierwszej dziesiątce reproduktorów a świecie :)) pzdr Link Zgłoś
remo29 Re: II syn mi się urodził! 08.02.03, 01:05 Gość portalu: Adam napisał(a): > Nie zrozumiałeś mnie! Oczywiście wiem, że masz syna i tego właśnie Ci > gratulowałem, a z tą suzuką to szkoda bo szukam czegoś pięciodrzwiowego dla > żony. Do 3-drzwiówki wsiada się lepiej, bo drzwi są jak do stodoły; fura z racji konstrukcji jest mocniejsza, dziecko nie wymajdruje nic przy klamce, bo jej nie ma, reszta jest taka sama. Czy może być coś lepszego dla żony? NIe, żebym reklamował swój samochód (jak go nie sprzedam, to będę nim jeździł następne 100kkm jako drugim autem), ale IMO większa ilość drzwi w takim kurduplu jest pomyłką... Link Zgłoś
Gość: atomski Re: II syn mi się urodził! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.03, 01:11 mnie tez się urodził .dwa miesiące temu . tylko ,ze pierwsza była córka dwa lata wczesniej (niemal dokładnie ,dzień róznicy ) : )))))))) Octavia im starcza , szarpanie na polskich dziurach je (dzieci ) usypia . oczywiscie gratuluję : ))))))) pozdrawiam Link Zgłoś
remo29 Re: II syn mi się urodził! 08.02.03, 01:17 Gość portalu: atomski napisał(a): > mnie tez się urodził .dwa miesiące temu . tylko ,ze pierwsza była córka dwa > lata wczesniej (niemal dokładnie ,dzień róznicy ) : )))))))) > > Octavia im starcza , szarpanie na polskich dziurach je (dzieci ) usypia . > Szukam właśnie czegoś duuuużeeeego w rodzaju octavii. Bardziej może w stronę poprzedniej primery hatchback, albo civic is 1,4 sedan. Chodzi mi też po łbie hyundai accent II (480 litrowy bagażnik swoją przestrzenią mało mnie nie zabił). Sam nie wiem... Link Zgłoś
Gość: atomski Re: II syn mi się urodził! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.03, 01:22 ja od tesciów wożę pół sadu jabłek ,wino ,wózek i pampersy (530 litrów + duza klapa ). myslałem by się nie ograniczac co do marki i wskoczyć w Megane II ,ale to pół mniejsze -teraz mysle o Corolli .Jak dłużej jeszcze pomysle ,to przyjdzie kupić Octavię II : )))))). duży bagażnik z małymi dziecmi to jednak wazna rzecz . sporo gadżetów do wożenia :))))))) Link Zgłoś
remo29 Re: II syn mi się urodził! 08.02.03, 01:30 Gość portalu: atomski napisał(a): > duży bagażnik z małymi dziecmi to jednak wazna rzecz . sporo gadżetów do > wożenia :))))))) W ostatnie wakacje swifciakiem przejechałem w trzy osoby + full bagażnik (280 litrów) 1200 km i mogę stweirdzić, że dla wspomnianych 3 osób to wystarczy, ale juz dla dodatkowego berbecia (wózek i wanienka + wagon pampersów) to za mało... Oprócz octavii, primery, accenta i P307 błąka mi się po głowie mitsubishi space star... Link Zgłoś
bitri Re: II syn mi się urodził! 08.02.03, 06:21 Gratulacje od posiadacza 2 synów i Octavii. Polecam jedni i drugie. Brawo! Link Zgłoś
Gość: ixi Re: II syn mi się urodził! IP: 212.244.83.* 08.02.03, 11:08 Gratulacje dla Was obojga tj. Żony i dla Ciebie. Teraz 3 facetów w rodzinie i jedna kobieta- należałoby to to wyrównać- czas na na 2 córki!!!!!! A wtedy będziesz mógł kupić np. Vana !!!!! pozdr. ixi Link Zgłoś
Gość: Rafał GRATULACJE !!! IP: *.kalisz.mm.pl 08.02.03, 13:24 Jak w temacie... pozdrawiam Rafał Link Zgłoś
Gość: atomski Re: GRATULACJE !!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.03, 00:26 zaraz ,zaraz ,to ja mam Octavię ,ale mam córke i syna . natomiast kolega co mu się drugi syn urodził -Swifta . to kolega remo29. a tak w ogóle ,to proponuję się bliżej przyjrzeć kwestiom bezpieczeństwa . Swift .... ojojoj .. Accent to samo . Link Zgłoś