Gość: młody jestem na NIE IP: *.acn.pl / 10.72.5.* 25.02.03, 14:06 Bush mnie nie przekonał a jego dyktatorskie aspiracje przypominają jedynie wielkich poprzedniego wieku czemu nie zgadzają się na debatę TV? :) Link Zgłoś
remo29 Re: jestem na NIE 25.02.03, 14:12 > Bush mnie nie przekonał a jego dyktatorskie aspiracje przypominają jedynie > wielkich poprzedniego wieku > > czemu nie zgadzają się na debatę TV? :) Dlatego: t3m.pl/bush1.jpg Link Zgłoś
Gość: młody :))) IP: *.acn.pl / 10.72.5.* 25.02.03, 14:20 remo29 napisał: > Dlatego: <a href="http://t3m.pl/bush1.jpg"target="_blank">t3m.pl/bush1.jpg</a> dobre, masz talent... czemu tylko bez linku nie mogę znaleźć tego na stronie głównej? pzdr Link Zgłoś
remo29 Re: :))) 25.02.03, 14:28 To nie moje - zamieściłem na serwerze Q chwale tego który to narysował ;) Link Zgłoś
Gość: Marek To nie forum na to, ale... IP: *.atlanta.ga.us 25.02.03, 14:43 Ten zart jest glupi. Link Zgłoś
Gość: młody Re: To nie forum na to, ale... IP: *.acn.pl / 10.72.5.* 25.02.03, 22:21 Gość portalu: Marek napisał(a): > Ten zart jest glupi. czemu tak sądzisz? Bush Cię przekonał? "jesteś na TAK"? ;-) Link Zgłoś
remo29 Re: To nie forum na to, ale... 26.02.03, 09:58 Po "tamtej" stronie Atlantyku mają inne poczucie humoru... Link Zgłoś
Gość: Gradus Re: To nie forum na to, ale... IP: *.biomag.uni-jena.de 26.02.03, 10:21 remo29 napisał: > Po "tamtej" stronie Atlantyku mają inne poczucie humoru... to chyba cos innego jest... Ale zeby wiedziec co to trzeba troche CNN poogladac. Propaganda na calego ;) chociaz ostatnio jakby stali sie troszeczke bardziej wywazeni :) Link Zgłoś
Gość: Marek Re: To nie forum na to, ale... IP: *.atlanta.ga.us 26.02.03, 13:12 1) Rysunek jest o ile sie nie myle z Newsweek'a 2) Mam wrazenie ze jest zupelnie inaczej - Saddam robi caly swiat w konia a glupie Niemcy i Francuzy nie zauwazaja tego. 3) Nie jestem zwolennikiem akcji militarnej w Iraku. Dlaczego? Bo zal mi zwyklych ludzi ktorzy tam zyja. Saddama mam gdzies, aledlaczego zwykli ludzie maja ierpiec za to ze rzadzi nimi jakis idiota. Gdyby go sobie demokratycznie wybrali to inna sprawa, ale oni nie maja wyboru. Dlatego wolalbym zeby USA raczej znalazlo inna metode na pozbycie sie tego goscia a nie zrzucalo bomby na niewinnych. Link Zgłoś
remo29 Re: To nie forum na to, ale... 26.02.03, 13:45 Rozumiem, że jak się twojemu siąsiadowi nie spodoba, jak zwracasz się do własnej żony i przyjdzie cię z twojego własnego domu wyrzucić, to spakujesz się raz-dwa? Link Zgłoś
Gość: johndoe Re: To nie forum na to, ale... IP: *.tlsa.pl 26.02.03, 14:12 remo29 napisał: > Rozumiem, że jak się twojemu siąsiadowi nie spodoba, jak zwracasz się do > własnej żony i przyjdzie cię z twojego własnego domu wyrzucić, to spakujesz się > > raz-dwa? jezeli wczesniej np. potraktowales kilkaset tysiecy kurdow mieszkajacych razem z Toba bronia chemiczna, to moze sasiad ma racje? pzdr Link Zgłoś
remo29 Re: To nie forum na to, ale... 27.02.03, 09:49 Dobrze, że Kurdowie tureccy mają się wyśmienicie, bo Bush musiałby zbombardować Stambuł. Czyż nie? Kiedyś to się zwało relatywnością moralną. Link Zgłoś
Gość: młody Re: To nie forum na to, ale... IP: *.acn.pl / 10.72.5.* 27.02.03, 09:57 Gość portalu: johndoe napisał(a): > jezeli wczesniej np. potraktowales kilkaset tysiecy kurdow mieszkajacych razem > z Toba bronia chemiczna, to moze sasiad ma racje? przestań wierzyć w szlachetność tego ignoranta weź pod uwagę że ze wstępnych ustaleń koszt całej operacji ma wynieść 90 miliardów $...to nie zabawa w kotka i myszkę to poważny biznes Link Zgłoś
remo29 Re: To nie forum na to, ale... 27.02.03, 10:04 Oczywiście, że to biznes. USA inwestuje 90 mld $, Fracuzi się burzą, bo już Total zainwestował górę euro - i to jest ta cała pieprzona obrona praw ludzkich. Pierdoleni hipokryci siedzieli cicho jak parę lat temu milion Tutsi i Hutu wyrżnęło się maczetami... Link Zgłoś
Gość: Marek Jak chcesz zobaczyc czym nas tu karmia to zobacz n IP: *.atlanta.ga.us 26.02.03, 16:12 dailynews.att.net/cgi-bin/news?e=pub&dt=030226&cat=scitech&st=scitechsmartgulfweapons030226&src=abc Link Zgłoś
Gość: cx Re: [OT] Chyba się zaczęło... IP: *.golczewo.sdi.tpnet.pl 25.02.03, 14:07 nie panikuj Link Zgłoś