marcint844 05.09.06, 09:51 Witam. Chciałbym kupić zarówki imitujące światło ala xenon. Wiem że to nie to samo co prawdziwy ksenon ale proszę o porady. NAjlepiej sprawdzone gdyż zakupiłem już jeden komplet żarówek i okazały się nic nie wart...Pozdr Link Zgłoś Obserwuj wątek
edek40 Re: ***Żarówki - - - Jakie??! 05.09.06, 11:18 No i tak zapewne bedzie ze wszystkimi. Bo jak sam zauwazyles to tylko imitacja. Link Zgłoś
baartur Re: ***Żarówki - - - Jakie??! 05.09.06, 11:22 Lepiej kup sobie żarówki dobrej firmy Ostam, Philips z oznaczeniem +50% bedziesz zadowolony, a te imitacje moze wygladaja fajnie z przodu auta ale dla kierowcy to makabra... Pozdrawiam, Artek Zapraszam na www.forumsamochodowe.pl Link Zgłoś
ramonka27 Re: ***Żarówki - - - Jakie??! 05.09.06, 15:55 Jasne tymbardziej, że za takie imitacje można wyhaczyć mandacik i brak przeglądu. Link Zgłoś
harnas_kalisz Re: ***Żarówki - - - Jakie??! 05.09.06, 21:03 Nie polecam produktów o nazwie "Xenon zenon blue cool ice tuning" ponieważ są one nieskuteczne i jedyne miejsce gdzie mogą dobrze zdać swoje zadanie to podświetlanie popielniczki samochodowej. Polecam żarówki tak jak mój przedmówca Philips Vision Plus oraz produkty Osram. Link Zgłoś
wiktoria11 Re: ***Żarówki - - - Jakie??! 05.09.06, 22:09 Mam żarówki Osram +50% moja jasne białe światło poprawiają widoczność moge je polecić bo świecą jaśniej od zwykłych Link Zgłoś
koza16 Re: ***Żarówki - - - Jakie??! 05.09.06, 23:17 a orientuje sie ktos jak jest z trwaloscia tych zarowek? Dzieki, pozdrawiam. Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: ***Żarówki - - - Jakie??! 06.09.06, 00:15 gdzieś czytałem ze troche gorzej niż ze zwykłymi ale wg mnie warto. Link Zgłoś
rasiauskas Re: ***Żarówki - - - Jakie??! 06.09.06, 01:15 Polecam gt 150. Brak efektu kolorystycznego, ale nie o to w zarowkach chodzi. Uzywalem je dosc dawno, bo teraz ksenony ale sa wzorowe. Link Zgłoś
niknejm Re: ***Żarówki - - - Jakie??! 07.09.06, 14:17 rasiauskas napisał: > Polecam gt 150. Brak efektu kolorystycznego, ale nie o to w zarowkach chodzi. > Uzywalem je dosc dawno, bo teraz ksenony ale sa wzorowe. 1. GT150. 2. Osram Silverstar +50. 3. Tungsram Megalight +60. Mogę polecić te 3 z doświadczenia. Kolejność w zasadzie dowolna. Różnice, jeśli są, to minimalne. Pzdr Niknejm Link Zgłoś
skyddad Re: ***Żarówki - - - Jakie??! 07.09.06, 14:27 Moje doswiadczenie; Lidl sprzedawal dwa lata temu zarowki marki Tesla,polasilem sie i co,swieca cholernie bialo intensywnie i juz drugi rok.dawniej musialem zmieniac co roku a Philipsa to nie wytzrymywaly nawet 10 miesiecy te wlasnie wszystkie wzmacniane. jak zapewnie wiecie una sie jezdzi caly rok na swiatlach. Najciekawsze ze za obie zarowki Tesli zaplacilem 45sek a jedna Philpsa kosztuje okolo 80sek. Pzdr.Sky. Link Zgłoś