pacieja 13.09.06, 14:19 Moze to glupie i naiwne sie wyda dla znawcow, ale ja jestem laiczka.Otoz przebila mi sie opona w wozku z pompowanymi oponami.czy da sie to jakos skleic? Link Zgłoś Obserwuj wątek
skyddad Re: przebita opona 13.09.06, 14:31 Tak, da sie. Najprosciej jest wtrysnac do tej opony latex wplynie.Kupujesz falszke na stracji benzynowej taka w spreyu i wkaldasz w wentyl i posprawie. Pzdr.Michal Link Zgłoś
jocek1 Re: przebita opona 13.09.06, 15:04 > Moze to glupie i naiwne sie wyda dla znawcow, ale ja jestem laiczka.Otoz > przebila mi sie opona w wozku z pompowanymi oponami.czy da sie to jakos > skleic? tak samo jak dętkę rowerową Link Zgłoś
pacieja Re: przebita opona 13.09.06, 15:15 ta dziurka jes malenka, i znajduje sie w tym wyzlobieniu, pewnie bedzie ciezko nakleic latke,sprobuje ten latex, choc nie wiem czy bede potrafila Link Zgłoś
flamengista Re: przebita opona 13.09.06, 16:11 Przejdź się do serwisu rowerowego. Mieliśmy identyczny problem z kółkiem od wózka dziecinnego i naprawili. Link Zgłoś
dlugopisem Re: przebita opona 13.09.06, 16:50 nie wiem za bardzo o jaki wózek chodzi, ale dodam tylko, że jeśli to jest dziura typu gwóżć/wkręt to na wulkanizacji naprawią to za 8zł łącznie ze zdjęciem koła, latex w sprayu kosztuje trochę więcej, pozatym taka latexowana opona już nie będzie miała takich właściwości jak nówka Link Zgłoś
dx771 Re: przebita opona 14.09.06, 08:29 Można też wywazyć koło za 8 zł. i wtedy przy prędkościach powyzej 100 km/h nie będzie trzęsło. Link Zgłoś