Dodaj do ulubionych

How safe is your car?

11.11.06, 22:28
Czy ktoś rozwalił auto które miało 5 gwiazdek czy może powiedziewć ze jest to
samochód bezpiecny?
Obserwuj wątek
    • bayerische.motoren.werke Re: How safe is your car? 11.11.06, 22:34
      Volvo, chyba mialo 5 gwiazdek, jeden z najbezpieczniejszych samochodow swiata.

Uwaga!!!!!! Jesli masz slabe nerwy nie ogladaj tych zdjec.

www.dusky.sk/halbot/?id=1155
      • henio38 Re: How safe is your car? 11.11.06, 22:45
        OOOOOOOOOOOOOOOOOo matko! tu pewni 10 by nie pomogło mało nie zwymiotowałem
        • henio38 Re: How safe is your car? 11.11.06, 22:47
          Poprawiam link
          www.dusky.sk/halbot/?id=1155
          • foreks Re: How safe is your car? 13.11.06, 22:52
            kU.. skasuj to.
        • bayerische.motoren.werke Re: How safe is your car? 11.11.06, 22:49
          >u pewni 10 by nie pomogło

Wiec jak mozna mowic wogole o bezpiecznym samochodzie???

Bezpieczenstwo zalezy od nas samych, tego jak jeździmy, tylko i wyłącznie!!!!!
          • uny Re: zdaje się żaden test nie uwzględnia... 11.11.06, 23:31
            dzwona w warunkach: najazdu bokiem z dużą prędkością na samochód ciężarowy.
            tego chyba nie zdzierżył by hummer?
            • bayerische.motoren.werke Re: zdaje się żaden test nie uwzględnia... 11.11.06, 23:35
              > tego chyba nie zdzierżył by hummer?

No wlasnie wiec samochody nie sa bezpieczne!!! To zalezy od nas czy bedziemy
              bezpiecznie jezdzic.

Tak samo testy nie uwazgledniaja czolowek powyzej 100kmh, zderzenia z drezwem ok
              100 kmh itd.
      • przemekthor Re: How safe is your car? 13.11.06, 17:10
        bayerische.motoren.werke napisał:

> Volvo, chyba mialo 5 gwiazdek, jeden z najbezpieczniejszych samochodow swiata.

Z tego zderzenia calo wyszlaby tylko lokomotywa
    • miszasty Re: How safe is your car? 11.11.06, 23:48
      Ja rozwaliłem (ściślej - nie moja wina, ale ja uderzyłem). I to przy grubo
      poniżej 50-60 km/h.
      Wyszedłem cały, co nie zmienia faktu, że po roku i tak czuję szarpnięcie na
      kręgosłupie (nie noszę ciężarów).
      Także jeśli ktoś myśli, że uderzając w cokolwiek nawet nieruchomego przy 50-60
      km/h autem 5*****, wyjdzie i żadnego skutku czuł nie będzie - myli się bardzo,
      albo można to ująć, że zbytnio uwierzył marketingowi.
      Oczywiście nie mam nic przeciwko bezpiecznym samochodom, ale życie to nie bajka.
      • pawebdgo Re: How safe is your car? 13.11.06, 15:36
        Jest bezpieczenstwo czynne i bierne. Nigdy nie mozna polegac na tym drugim.
    • rasiauskas Re: How safe is your car? 13.11.06, 17:05
      Nie wiem ile gwiazdek, ale z 9 lat temu w A6, I gen. oczywiscie, wjechaly 2 auta
      w dupe w ciagu 2 miesiecy. I 2 razy stalem na czerwonym swietle i jacys idioci
      nie hamowali. Cinquecento - przod caly rozwalony, oberwane lapy, silnik na
      asfalcie, dzieci bez pasow to lby cale we krwi, ogolnie bez przodu calego. A ja
      w audi nie moglem tylko bagaznika otworzyc. Do wymiany byl tylko przedni zderzek
      i ucho od zamka bagaznika, bo nie wymienialem tylnych "drzwi". Zamknelo sie w
      2000 zlotych w serwisie i org. czesciach. Oczywiscie z oc goscia z cienkiego.
      Pozniej wjechala astra-skutki troszeczke mniejsze bo mozna bylo zepchac z drogi,
      ale silnik nie wlaczyl sie. Cinquecento do kasacji, a corsa nie wiem jak
      skonczyla zywot. Pozniej mialem dachowanie-ale to z mojej winy. Przy ok 120 na
      zjezdzie z autostrady na slimaku chwycilem pobocze obrocilo i do naprawy tylko
      blacha. Ale szkoda auta bylo, sprzedalem bo ubezpieczycielowi sie podobalo.
      • henio38 Re: How safe is your car? 13.11.06, 20:19
        Czyli można powiedzieć że durzy może więcej
        • franek-b Re: How safe is your car? 13.11.06, 22:28
          Wierzysz w te brednie czlowieka, ktory wymienia przedni zderzak jak mu w kufer
          wjada?
          • rasiauskas Re: How safe is your car? 13.11.06, 22:39
            Kur. tylny mial byc.
            • mis.z.wiertarka Re: How safe is your car? 14.11.06, 20:46
              sie wypierze tapicerke i pojdzie jako zadbany bezwypadkowy.
              tak patrze ze gosc za duzo w glowie nie mial.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka