3tautek 31.08.09, 12:00 Witam, lepiej i szybciej Kraków - Sandomierz - Zawichost-Annopol -Kraśnik - Lublin czy Kraków - Kielce - Kraśnik czy też szybciej przez Radom ??? Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: slw Re: Kraków - Lublin IP: *.daewoo.lublin.pl 02.09.09, 14:36 Najleppiej Kraków - Sandomierz - Zawichost-Annopol -Kraśnik - Lublin Odpowiedz Link Zgłoś
lesio5 Re: Kraków - Lublin 08.09.09, 13:52 Tylko tędy. Najkrócej i najszybciej. Jazda przez Kielce do mordęga na 7 i przeciskanie się przez Kielce. Odpowiedz Link Zgłoś
gakako Re: Kraków - Lublin 03.09.09, 12:12 Ja zawsze jeżdżę przez Kielce bo pomimo, że ciut dalej to szybciej. Przez Radom nigdy nie jechałam to nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
gazelabiz Re: Kraków - Lublin 05.09.09, 09:46 Przez Radom podobno najszybciej skarby-swiata.pl/egipt/ Odpowiedz Link Zgłoś
paw-le Re: Kraków - Lublin 28.10.09, 10:24 Ja kursuję busami które jadą przez Kielce i Radom. NIe jest wcale tak daleko i długo się nie jedzie. też zależy jakie są warunki na drodze. Ale szybciej się można przebić główną i szeroka trasą (teraz E7 jest ładnie poszerzona w wielu fragmentach) niż jechać na skos jakimiś małymi drogami przez wsie Odpowiedz Link Zgłoś