ania2613 13.02.07, 15:45 kupilam auto z Francji z jedna para kluczykow, po pierwszym wlascicielu. Gosc mowi,ze tam sprzedaja z jednym kompletem kluczy, orientuje sie ktos czy to prawda?? Link Zgłoś Obserwuj wątek
robert888 Re: dot aut importowanych z Francji 13.02.07, 15:55 tak, to prawda. Drugi kluczyk oddaja sąsiadowi z naprzeciwka. Co to za różnica? Link Zgłoś
habudzik Re: dot aut importowanych z Francji 13.02.07, 16:08 Eee , w salonie dostajesz 2 pary ale Fr to troszke flejtuchy i możliwe że go gdzieś posiał . Link Zgłoś
ania2613 Re: dot aut importowanych z Francji 13.02.07, 16:29 jesr roznica, bo zeby oplacic ac musze miec wsz komplety, inaczej czeka mnie wymiana zamkow Link Zgłoś
robert888 Re: dot aut importowanych z Francji 13.02.07, 16:30 piszesz nieprawdę. Można mieć AC z jednym kluczem. Link Zgłoś
raks5 Re: dot aut importowanych z Francji 14.02.07, 00:09 kupilem trzy samochody z Francji, z czego dwa mialy dwa komplety. Aktualny ubezpieczylem na AC bez zadnego dorabiania zapasowego Link Zgłoś
paul_banks Re: dot aut importowanych z Francji 13.02.07, 17:05 jesli na umowie kupna jest napisane ze auto ma jeden kluczyk to oki, ja tak mialem... Link Zgłoś
dyjas Re: dot aut importowanych z Francji 14.02.07, 00:03 Samochody we Francji sprzedaje sie z dwoma kluczykami, chyba ze sprzedający jeden z nich zgubił. W takim przypadku musisz dorobić drugi kluczyk licząc sie w niektórych przypadkach z niemałym wydatkiem. Np. dorobienie kluczyka do Laguny 1 kosztowało mnie 150 euro. Link Zgłoś
frax1 Re: dot aut importowanych z Francji 14.02.07, 01:26 Najczęściej jak jest jeden komplet to auto było bite. Poprostu jak laweta zabiera auto z miejsca wypadku to zabiera je "jakie jest" i nikt potem nie dochodzi o extra kluczyki itd. Tak było z jednym z aut którym jeździłem... było sprowadzone jako rozbite i to był powód braku kompletu kluczyków. Pozdrawiam Link Zgłoś
xadam30 Re: dot aut importowanych z Francji 14.02.07, 05:32 "Najczęściej jak jest jeden komplet to auto było bite. Poprostu jak laweta zabiera auto z miejsca wypadku to zabiera je "jakie jest" i nikt potem nie dochodzi o extra kluczyki itd." W Polsce też tak jest? Link Zgłoś