Gość: MS IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 27.11.01, 21:40 Właśnie, czy ktoś ma fiata x1/9? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: 130rapid Re: Czy ktoś ma fiata x1/9? IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 19:53 Zdaje się, że albo właściele X 1/9 nie bywają na forum Wyborczej, albo.... Ludzie, czy wy w ogóle wiecie co to jest FIAT X 1/9? Link Zgłoś
chaladia Re: Czy ktoś ma fiata x1/9? 01.12.01, 20:18 Jest co najmniej jeden taki w Warszawie. Widywałem go na Kruczej. Szkoda wielka, że już go nie robią, bo był to niedrogi, dobry samochód sportowy. Barchetta to już nie to samo. Link Zgłoś
Gość: bObO Re: Czy ktoś ma fiata x1/9? IP: *.chello.pl 01.12.01, 20:20 Gość portalu: 130rapid napisał(a): > Zdaje się, że albo właściele X 1/9 nie bywają na forum Wyborczej, albo.... > Ludzie, czy wy w ogóle wiecie co to jest FIAT X 1/9? Ja wiem. Taki mały fajny sportowy, trochę podobny do Pontiaca Fiero, ale czy wy wiecie, co to w ogóle jest Pontiac Fiero? ;) Link Zgłoś
Gość: malko Re: Czy ktoś ma fiata x1/9? IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 20:23 Wszyscy wiedzą co to pontiac fiero :) Link Zgłoś
Gość: bocian Re: Czy ktoś ma fiata x1/9? IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 01.12.01, 20:29 Gość portalu: MS napisał(a): > Właśnie, czy ktoś ma fiata x1/9? Jeszcze jakiś czas temu (2 latka) miał go mój kolega z Konstancina. Nie wiem czy ma nadal bo nie mamy kontaktu ale cosmy sie nim najezdzili to nasze. Autko leciwe ale kopa milo zdrowego - zwlaszcza po drobnych tuningach. Na ulicach wszyscy sie ogladali. Bertone odwalilo kawal dobrej roboty... BArdzo milo wspominam to autko... az sie lza w oku kreci. pozdrawiam bocian Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Czy ktoś ma fiata x1/9? IP: *.pl 01.12.01, 20:38 Widywalem czasem Fiata X1/9 na al.Wyzwolenia w Warszawie - fajny samochodzik. Link Zgłoś
Gość: PTee Re: Czy ktoś ma fiata x1/9? IP: *.bresa.com.pl 02.12.01, 03:29 Gość portalu: MS napisał(a): > Właśnie, czy ktoś ma fiata x1/9? Nawet klub jest... www.klubx19.prv.pl/ I spotkania sobie organizują... republika.pl/andrzej_szaf/zlot.html Link Zgłoś
Gość: pioTTr Re: Czy ktoś ma fiata x1/9? IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.01, 09:56 Kiedys w ktoryms moim poscie wspominalem,, ze jezdzilem 2 lata czerwonym Bertone X 1/9. Byl to po VW Scirocco moj drugi scigacz. Gdzies w '93 sprzedalem go mlodej parce z Warszawy, gdyz nam miala powiekszyc sie rodzinka.... Wspominam go z wielkim sentymentem, spedzilem przy nim i pod nim wiele, wiele godzin. Bagaznik (oczywiscie z przodu) i miejsca za i pod fotelami pelne byly narzedzi i roznych czesci. Niewtajemniczonym powiem, ze wiekszosc techniki pasuje od zastawy. W zime byl w nim horror, gdyz ogrzewanie szwankowalo, a przy tym byl bardzo nieszczelny. Za to odwzajemnial sie wiosna i latem po zdjeciu targa-dachu......sama rozkosz. Pozniej przesiadlem sie z deszczu pod rynne t.zn. do Fiata 128 Coupe', ktory psul sie co chwile, ale za to mialem juz zapas czsci i wprawe w naprawach... A pozniej to juz na szczescie moglem sobie pozwolic na lepsze cacka i oby tak dalej.... pozdr TT coupe Link Zgłoś