Dodaj do ulubionych

Czy ktoś ma fiata x1/9?

IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 27.11.01, 21:40
Właśnie, czy ktoś ma fiata x1/9?
Obserwuj wątek
    • Gość: 130rapid Re: Czy ktoś ma fiata x1/9? IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 19:53
      Zdaje się, że albo właściele X 1/9 nie bywają na forum Wyborczej, albo....
      Ludzie, czy wy w ogóle wiecie co to jest FIAT X 1/9?
      • chaladia Re: Czy ktoś ma fiata x1/9? 01.12.01, 20:18
        Jest co najmniej jeden taki w Warszawie. Widywałem go na Kruczej. Szkoda
        wielka, że już go nie robią, bo był to niedrogi, dobry samochód sportowy.
        Barchetta to już nie to samo.
      • Gość: bObO Re: Czy ktoś ma fiata x1/9? IP: *.chello.pl 01.12.01, 20:20
        Gość portalu: 130rapid napisał(a):

> Zdaje się, że albo właściele X 1/9 nie bywają na forum Wyborczej, albo....
        > Ludzie, czy wy w ogóle wiecie co to jest FIAT X 1/9?

Ja wiem. Taki mały fajny sportowy, trochę podobny do Pontiaca Fiero, ale czy wy
        wiecie, co to w ogóle jest Pontiac Fiero? ;)
        • Gość: malko Re: Czy ktoś ma fiata x1/9? IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 20:23
          Wszyscy wiedzą co to pontiac fiero :)
    • Gość: bocian Re: Czy ktoś ma fiata x1/9? IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 01.12.01, 20:29
      Gość portalu: MS napisał(a):

> Właśnie, czy ktoś ma fiata x1/9?

Jeszcze jakiś czas temu (2 latka) miał go mój kolega z Konstancina. Nie wiem czy
      ma nadal bo nie mamy kontaktu ale cosmy sie nim najezdzili to nasze.
      Autko leciwe ale kopa milo zdrowego - zwlaszcza po drobnych tuningach. Na ulicach
      wszyscy sie ogladali.
      Bertone odwalilo kawal dobrej roboty...
      BArdzo milo wspominam to autko... az sie lza w oku kreci.
      pozdrawiam
      bocian
      • Gość: Greg Re: Czy ktoś ma fiata x1/9? IP: *.pl 01.12.01, 20:38
        Widywalem czasem Fiata X1/9 na al.Wyzwolenia w Warszawie - fajny samochodzik.
    • Gość: PTee Re: Czy ktoś ma fiata x1/9? IP: *.bresa.com.pl 02.12.01, 03:29
      Gość portalu: MS napisał(a):

> Właśnie, czy ktoś ma fiata x1/9?

Nawet klub jest...

www.klubx19.prv.pl/

I spotkania sobie organizują...

republika.pl/andrzej_szaf/zlot.html
      • Gość: 130rapid Re: Winda (no text) IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.01, 23:32
    • Gość: pioTTr Re: Czy ktoś ma fiata x1/9? IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.01, 09:56
      Kiedys w ktoryms moim poscie wspominalem,, ze jezdzilem 2 lata czerwonym
      Bertone X 1/9. Byl to po VW Scirocco moj drugi scigacz. Gdzies w '93 sprzedalem
      go mlodej parce z Warszawy, gdyz nam miala powiekszyc sie rodzinka....

Wspominam go z wielkim sentymentem, spedzilem przy nim i pod nim wiele, wiele
      godzin. Bagaznik (oczywiscie z przodu) i miejsca za i pod fotelami pelne byly
      narzedzi i roznych czesci. Niewtajemniczonym powiem, ze wiekszosc techniki
      pasuje od zastawy. W zime byl w nim horror, gdyz ogrzewanie szwankowalo, a przy
      tym byl bardzo nieszczelny. Za to odwzajemnial sie wiosna i latem po zdjeciu
      targa-dachu......sama rozkosz.

Pozniej przesiadlem sie z deszczu pod rynne t.zn. do Fiata 128 Coupe', ktory
      psul sie co chwile, ale za to mialem juz zapas czsci i wprawe w naprawach...

A pozniej to juz na szczescie moglem sobie pozwolic na lepsze cacka i oby tak
      dalej....

pozdr
      TT coupe
    • Gość: 130rapid Winda (no text) IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.02, 20:39
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka