Dodaj do ulubionych

Mapa on-line & Trasa przejazdu

IP: *.bmj.net.pl / 192.168.50.* 30.05.03, 14:43
Witam

Czy ktos wie - czy na necie sa jakies mapy, ktore pokazuja trase przejazdu z
A do B (Polska) - a jesli nie - to czy ktos moze mi poradzic jaka trasa
wybrac (Gliwice - Miedzyzdroje) - w miare najkrotsza badz
najprzyjemniejsza :)

Dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: ptica Re: Mapa on-line & Trasa przejazdu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.03, 14:46
      Ja korzystam z:

www.viamichelin.com/viamichelin/gbr/dyn/controller/HomePage;jsessionid=0000GX5XKXWZSSKHJJJ14N0ZMSQ+ul2nphls

Jest wszystko - odległości, warianty podróży, koszty paliwa i opłat
      autostradowych oraz mapki począwszy od ogólnych aż po normalne drogowe (200-ki
      chyba).
    • Gość: Kris Re: Mapa on-line & Trasa przejazdu IP: mieszko.pl.u* 30.05.03, 14:58
      Polecam www.pilot.pl
    • Gość: crx Re: Mapa on-line & Trasa przejazdu IP: *.kghm.pl 30.05.03, 15:01
      www.reiseplanung.de/
      dość dobry planer hehe, ale najszybszą pokazuje via berlin i non stop
      autostrada :))))

a4 do Wrocławia lub nawet do Legnicy (chociaż przez Lubin blizej) i dalej do
      Zielonej Góry- potem kierunek Szczecin i już tuz tuż

udanego urlopu
      • Gość: cytryniec Za Wrocławiem. IP: *.lubin.dialog.net.pl 30.05.03, 15:33
        Gość portalu: crx napisał(a):

>
        > a4 do Wrocławia lub nawet do Legnicy (chociaż przez Lubin blizej) i dalej do
        > Zielonej Góry- potem kierunek Szczecin i już tuz tuż

Przez Wrocław nie ma co się pchać.Stracisz tylko czas,benzynę i nerwy. Za
        Wrocławiem masz takie możliwości:
        -zjazd na Kąty Wrocławskie i potem na Środę Sląską (ale ostatnio Kąty były
         rozkopane,nie wiem jak teraz).Ogólna zasada: im później wjedziesz na drogę
        Wrocław-Zielona G. tym lepiej.
        -zjazd na Prochowice-świetny skrót na drogę Zielona G.-Wrocław(ale ostatnio
        zamknięty,bo remont autostrady)
        -za pierwszym zjazdem na Legnicę,Jelenią G. drugi zjazd na Legnicę,Złotoryję.
        Skręcasz na Legnicę,przejeżdżasz obok Huty,potem rondko i wjazd na obwodnicę
        Legnicy.Uważaj na drodze Legnica-Lubin (duży ruch wszystkiego)i potem Lubin-
        Polkowice (dwupasmówka,ale niebezpieczna).
        Dalej to już nie moje rejony, podobno niedawno otwarto obwodnicę Nowej Soli.
        Dużo patroli.
    • Gość: Jako Tako Re: Mapa on-line & Trasa przejazdu IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.03, 22:38
      Polecam program Microsoftu Autoroute. Pracuje na PC i na PocketPC.Stosuje go
      czesto do wyznaczania trasy i do wyszukiwania miejscowosci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka