sonda1 Zaraz, to jest wersjia amerykańska 23.08.07, 19:47 Która nie ma nic wspólnego z tym co będzie sprzedawane w Europie. Nasz Accord w USA nazywa się Acura , TSX bodajże. Link Zgłoś
mahadeva Re: Zaraz, to jest wersjia amerykańska 23.08.07, 22:31 dokladnie :) juz 2 razy widzialam siostre Strucli ze znaczkiem Acury w wawie :) Link Zgłoś
goxtrim Ale kaszana..... 23.08.07, 22:57 będzie musiał być super tani, żeby się sprzedawać. Szkoda Link Zgłoś
wowo5 Re: Ale kaszana..... 24.08.07, 03:57 Nieprawda jest, ze Accordow w USA sprzedaje sie 400k (chyba, ze doliczymy Kanade). Honda ma nadzieje, ze nowy model osiagnie taka sprzedaz. Nie jest tez prawda, ze to jedna trzecia aut w tej klasie. Link Zgłoś
sonda1 Re: Ale kaszana..... 24.08.07, 10:43 Zgadza się, jezdzi Accordów trochę, ale na pewno nie 1/3. Ktoś ma skrzywione statystyki. A poza tym to wygląda w USA tak: automobiles.honda.com/accord-sedan/ Czyli coś w rodzaju przerośniętego Mondeo a nie naszego Accorda Dla porównania Acura: www.acura.com/index.aspx?initPath=TSX Link Zgłoś
retry2 Honda Accord 2008 24.08.07, 16:12 Cóż, szkoda że samochód mojej ulubionej marki wygląda z tyłu zupełnie jak BMW (seria 5?), i nie jest to komplement z mojej strony. Po pięknym i odważnym Civicu spodziewałem się czegoś więcej Link Zgłoś
turecki4 Kieyd to cudo będzie w Polsce? 24.08.07, 16:49 Niech będzie tylko europejska wersja, ale niech będzie. Link Zgłoś
w.s3 Honda Accord 2008 24.08.07, 16:18 Czy to przejedzie tyle co camry 420tys.i nie wiem co to remonty. Link Zgłoś
panihalinka Zacny design - Pani Halince się podoba 24.08.07, 17:04 Dla mnie jest postęp. Wreszcie zlikwidowano ten niefajny dziób (taki kolec do dołu) w grillu. Ten akcent to była droga donikąd. Front jest teraz bardziej męski, stanowczy. Bryła oczyszczona z ozdobników, dupersznytów, chromików itp gówienek czego Pani Halinka nie cierpi (a co w dużej ilości zafundowano nam w przegadanym civicu). Tył słabszy ale na europę będzie szersza rejestracja więc proporcje się poprawią. Jeśli to ma być bmw to chyba każdy sedan jest dziś bmw... W środku też postęp. Zlikwidowali motyw dzioba w konsoli centralnej (strasznie mnie wkurzał). Spokojne horyzontalne linie i ładna kierownica. Nie jest to porażająco nowatorskie ale eleganckie, w sam raz dla takiej gospodyni domowej jak ja (wzrok może wreszcie odpocząć od migającej ściereczki w kratkę). Daszek nad zegarami wygląda wręcz jak z czterech generacji wstecz - ale wolę ten klimacik niż pogoń za formami które mają zadziwić za wszelką cenę. Ewolucja a nie rewolucja - do tego trzeba dojrzeć:) Pozdrawiam - Pani Halinka Link Zgłoś
takajednaania Re: Zacny design - Pani Halince się podoba 24.08.07, 20:46 Pani Halinko, uwaga i civicu dotyczy, jak sądzę, jedynie wersji 5-drzwiowej (hatchback), nie zaś 4 drzwiowej (sedan), która jest elegancka, spokojna i wyważona a jednocześnie dynamiczna. Link Zgłoś
panihalinka Re: Zacny design - Pani Halince się podoba 24.08.07, 22:23 Jak najbardziej droga Aniu, Civic w wersji sedan jest bardzo smaczny, wręcz wzór dla sedanów w tej klasie, natomiast hathback to zdecydowany przerost formy nad treścią, auto ze święcącego ostatnio triumfy gatunku "aut szpanerskich" czyli wozów podnoszących ego właściciela ale użytkowo dyskusyjnych. I chociaż dostał prestiżową nagrodę designerską Red Dot, pani Halinka dostała wysypki zasiadając przed kokpitem tegoż. Czego tam nie ma! Mnóstwo urządzeń do robienia wrażenia, gorzej jak trzeba tym jechać i obsługiwać. W sedanie jest luż lepiej, spokojniej i dla ludzi. Hondziarze rzucą się zaraz na biedną Halinkę broniąc civicowej szpanerki, ale hola hola, bo Halinka dobrze włada ścierką. Link Zgłoś
red_qublik Re: Zacny design - Pani Halince się podoba 24.08.07, 23:38 chociaz sam zem chondziarz to sie na paniahalinke zucic nie odwazym bom kulturnyj chopak, co wlasnie sedana lubic bardziej nizli garbatego. Link Zgłoś
matadeusz ale brzydal - teraz moze smialo konkurowac z KIA 24.08.07, 20:05 ale brzydal - teraz moze smialo konkurowac z KIA czy jakims innym chevroletem lacetti, 2004 rocznik accorda jest naj naj Link Zgłoś
kapitankloss2 Re: ale brzydal 24.08.07, 21:02 zgadzam sie. przypadkowy zlepek roznych elementow z BMW, Nissana, i innych. mechanicznie Honda dla mnie jest numer 1, ale od lat juz nie moga wymyslec niczego ladnego dla Accord. nie wiem w czym jest problem bo przeciez nowa Civic jest bardzo ladna. Link Zgłoś
tomus2221 Re: ale brzydal 24.08.07, 22:04 Mazda za to pokaze nową "szóstkę",całkowicie zmieniona,jak dla mnie bardzo ładna. www.autogaleria.pl/news/index.php?id=891 Link Zgłoś
matadeusz widze w tej mazdzie nawiazania do citroenow 25.08.07, 01:03 widze w tej mazdzie stylistyczne nawiazania do najnowszej serii cytryn, ktore sa wszytkie piekne Link Zgłoś