Gość: tato IP: *.fastres.net 05.07.03, 22:44 Nie smiejcie sie z Japonskich aut! Wielu w Polsce je ma i sobie chwali! Fakt ze tandeta,ale ma swoje zalety! Kiedys tak samo pisali ze Lanos to lepszy niz Golf.............. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Michal Re: Polak potrafi..! IP: *.telia.com 05.07.03, 22:46 Czyzby kuzyn na wakacjach? Link Zgłoś
Gość: kuzyn Re: Polak potrafi..! IP: *.fastres.net 05.07.03, 22:47 Gość portalu: Michal napisał(a): > Czyzby kuzyn na wakacjach? Ja pierdyle................. Link Zgłoś
Gość: verte Re: Polak potrafi..! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.03, 23:01 Gość portalu: kuzyn napisał(a): > > Ja pierdyle................. > No co jest?Pisałeś tu,że wyjeżdżasz,żegnałeś się nawet.... Link Zgłoś
Gość: kuzyn Re: Polak potrafi..! IP: *.fastres.net 05.07.03, 23:05 Gość portalu: verte napisał(a): > Gość portalu: kuzyn napisał(a): > > > > > Ja pierdyle................. > > > > > No co jest?Pisałeś tu,że wyjeżdżasz,żegnałeś się nawet.... ............Kutwa.........piszemy do siebie z Wachocka? Jak tak to widze twoja stara z jakims fagasem..................... Pozdrowienia. Link Zgłoś