mareks11 08.07.03, 22:34 Ostatnio w jakiejś gazetce przeczytałem że Fabia w 2004 roku doczeka się face liftingu. Ciekawi mnie, czy może ktoś z Was dysponuje jakimiś zdjęciami lub mógłby tu podać link do zdjęć z liftigowaną Fabką? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: zenon77 Re: Skoda FABKA po Face Liftingu. IP: 192.79.245.* 09.07.03, 14:43 mareks11 napisała: > Ostatnio w jakiejś gazetce przeczytałem że Fabia w 2004 roku doczeka się > face liftingu. > Ciekawi mnie, czy może ktoś z Was dysponuje jakimiś zdjęciami lub mógłby tu > podać link do zdjęć z liftigowaną Fabką? Za bardzo sie nie orientuję, ale marceli.szpak na pewno zaraz umieści tu jakis ciekawy link :-))) Link Zgłoś
Gość: zorro Re: Skoda FABKA po Face Liftingu. IP: *.tkb.net.pl 09.07.03, 17:00 mareks , ty lepiej kup okulary i sie nie odzywaj. piszesz takie bzdury że historia. GDZIE TA ZACHWALANA "FABKA" Z SILNIKIEM OD MOTOCYKLA? NO GDZIE? MOŻE SIĘ WYTŁUMACZYSZ ZE SWEJ GŁUPOTY? A DOPIERO POTEM SIĘ ODZYWAJ. Link Zgłoś
Gość: tree Re: Skoda FABKA po Face Liftingu. IP: 80.51.236.* 09.07.03, 18:57 A ja tez jestem ciekawy jak Fabia bedzie wyglądac po zmianach. Jezeli chodzi o tych przsmiewcow Fabii to niech sie udzielaja dalej - Fabia to dobry samochod i nic to nie zmieni Link Zgłoś