adek28 25.07.08, 08:55 www.skycar.com.pl macie jakieś doświadczeia? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
plawski Re: skycar 25.07.08, 10:35 lexus400 napisał: > > macie jakieś doświadczeia? > > Ja nie mam:) No ja w sumie też nie... Odpowiedz Link
plawski Re: skycar 25.07.08, 21:58 tomek854 napisał: > Ale za to ja też nie mam! To po co się odzywasz? Odpowiedz Link
jerry.s Re: skycar 26.07.08, 20:05 z Wami tak zawsze? nikt nie chce pomóc ... więc chyba ja muszę ... z żadnym innym brokerem nie mam doświadczeń, z tym dla odmiany nie mam doświadczeń również ... i jak? pomogłem ?? :) Odpowiedz Link
jerry.s Re: skycar 26.07.08, 22:14 a od jakiej liczby postów ma się ikonkę 'eksperta'? albo chociaż 'zaawansowanego' ... dużo brakuje mi jeszcze ?? :) pzdr, j Odpowiedz Link
wiktor_l hm, za to ja 26.07.08, 22:56 tez nie. z innymi tez nie. tylko bylem u Ciesielczyka w Poznaniu, ale on jest inny - ma na placu. Rozwazam. Odpowiedz Link
plawski Re: hm, za to ja 26.07.08, 23:12 wiktor_l napisał: > tez nie. > z innymi tez nie. > > tylko bylem u Ciesielczyka w Poznaniu, ale on jest inny - ma na placu. Rozwazam > . Next audi budziet? Odpowiedz Link
wiktor_l Re: hm, za to ja 26.07.08, 23:16 Mysle ze tak. Chociaz bylem ogladac s80 - ma super oferte. Tylko ksenonow brak. Zmiana sie zbliza, jak wroce z Kaukazu to musze zadzialac. Wybor - a6/s80/5er. A 6 3.0 quattro prowadzi. Odpowiedz Link
tomek854 Re: hm, za to ja 26.07.08, 23:38 Zawsze sie jakis buc znajdzie, co popsuje tak dobrze zapowiadajacy sie watek i zamiast dalej robic sobie jaja gada o konkretach. To forum schodzi na psy. :P Odpowiedz Link
plawski Re: hm, za to ja 26.07.08, 23:59 tomek854 napisał: To forum schodzi na psy. Bo to złe forum było. Odpowiedz Link
wiktor_l Re: hm, za to ja 27.07.08, 00:22 tomek854 napisał: > Zawsze sie jakis buc znajdzie, co popsuje tak dobrze zapowiadajacy sie watek pardon Odpowiedz Link
tomek854 Re: hm, za to ja 27.07.08, 12:18 Dobrze, wybaczamy, ale masz obiecać poprawę ;-) Odpowiedz Link
jerry.s Re: hm, za to ja 27.07.08, 19:27 i do tego w ramach przeprosin 200 postów bez sensu ... Odpowiedz Link
wiktor_l Re: hm, za to ja 27.07.08, 23:31 moje wszystkie sa bez sensu. ale 200 to przez 2 lata napisze. Odpowiedz Link
computerland1 Re: No tu też upał. Gdzie tam by ktoś o deszczu m 28.07.08, 10:01 hmmm, tydzien mnie nie bylo, ale juz jestem, wiec swoje dorzuce: ja tez nie mam zadnego doswiadczenia:) mysle, ze po tylu wpisach juz masz jakis obraz tego brokera:) Odpowiedz Link
wiktor_l nie na temat zupelnie 28.07.08, 10:10 Tak sobie skalkulowalem na stronie tego cuda a6 3.0 tdi. Wyszlo mnie jakies 7 procent taniej niz mam oferte z dilerni na samochod stojacy juz w Poznaniu, rocznik 2008. Hm, nie warto, bo to fajnie wyglada jak widzisz niskie ceny modelu podstawowego, przechodzisz do konfiguratora i wychodzi ze za wszystko doplacasz. A wracajac do watku - jechalem dzis Bułgarską, ale nie widzialem tej firmy. Pardon za kasztanienie watku. Odpowiedz Link
tomek854 Re: nie na temat zupelnie 28.07.08, 11:51 Ja wczoraj jechałem za to Pollockshaws Road i też takiej firmy nie widziałem. Za to jest jakaś promocja w pakistańskim supermarkecie na Halal kurczaki. Odpowiedz Link
truskava Re: nie na temat zupelnie 28.07.08, 13:05 bassooner napisał: > A mnie jaja napier*alają!!! Było szaleć? A wracając do meritum, to czeka mnie wymiana baterii w telefonie. A może w łazience... już sam nie pamiętam. Odpowiedz Link
plawski Re: nie na temat zupelnie 28.07.08, 13:41 Bass walnął jajami w zły czas. A jeśli chodzi o brokera to poważnie mówiąc słyszałem już o nim. Były to same .030.tywne opinie. Sorry coś mi klawiatura szwankuje. Ale tylko czasem. Odpowiedz Link
bassooner Re: nie na temat zupelnie 28.07.08, 13:45 plawski napisała: > A jeśli chodzi o brokera to poważnie mówiąc słyszałem już o nim. > Były to same .030.tywne opinie. Sorry coś mi klawiatura szwankuje. > Ale tylko czasem. __________________________________________________________ A 030 to skrót od pozy..., czy od nega...??? Odpowiedz Link
plawski Re: nie na temat zupelnie 28.07.08, 13:51 bassooner napisał: __________________________________________________________ A 030 to skrót od pozy..., czy od nega...??? Sorry - to ta klawiatura, oczywiście, ze znaczy to 8456tywne :) Odpowiedz Link
computerland1 Re: nie na temat zupelnie 28.07.08, 14:12 plawski napisał: > Sorry - to ta klawiatura, oczywiście, ze znaczy to 8456tywne :) ale Ty gupi jestes:) Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: nie na temat zupelnie 28.07.08, 14:40 > a ja chciałbym w tym miejscu przytoczyć słynny monolog Hamleta w języku czeskim Být, nebo nebýt? To je to, oč jde! Je důstojnější trpělivě snášet kopance, rány, facky osudu, nebo se vrhnout proti moři útrap a rázem všechno skončit? Zemřít, spát! Nic víc. Ten spánek uspí bolest srdce, ukončí všechna trapná trápení lidského těla. Jaké větší přání by člověk mohl mít? Spát, zemřít, nebýt. Odpowiedz Link
bassooner Re: nie na temat zupelnie 28.07.08, 15:48 Toż to ku*wa czysta poezja... ;-))) Odpowiedz Link
plawski Re: nie na temat zupelnie 28.07.08, 15:52 bassooner napisał: > Toż to ku*wa czysta poezja... ;-))) Hamidła! Odpowiedz Link
jerry.s Re: Tobie sie chyba nudzi plawski... 29.07.08, 09:48 chyba czas coś wszamać na kolację ... a wracając do meritum merituma ... jedzie ktoś w Bieszczady w tym roku? pzdr, j Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: Tobie sie chyba nudzi plawski... 29.07.08, 11:07 Varburg limuzina, najduža mašina Četri metra lima i pet meteri dima Odpowiedz Link
bassooner Re: Tobie sie chyba nudzi plawski... 29.07.08, 11:14 mrzaguś... a ty to masz jakieś pepickie korzenie... ;-))) Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: Tobie sie chyba nudzi plawski... 29.07.08, 11:17 bassooner napisał: > mrzaguś... a ty to masz jakieś pepickie korzenie... ;-))) a dupa, bo to akurat po serbsku było :) Odpowiedz Link
plawski Re: Tobie sie chyba nudzi plawski... 29.07.08, 11:53 Wcale mi się nie nudzi. Ale czastem musi nastąpiś pole leraxu. Dziziziziziziziz. Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: Tobie sie chyba nudzi plawski... 29.07.08, 11:54 plawski napisał: > Wcale mi się nie nudzi. > > Ale czastem musi nastąpiś pole leraxu. > > Dziziziziziziziz. > palaraksa Odpowiedz Link
bassooner Re: Tobie sie chyba nudzi plawski... 29.07.08, 13:09 > a dupa, bo to akurat po serbsku było :) ______________________________________________________________________ Tak czułem... kiedyś w moim małym miasteczku mieszkało koło 2 tys. no jak to mówiliśmy Jugoli... ale głównie Serbów: kako radisz, kurec, piczku...itd...;-))) Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: A wracając do Bieszczadów... 29.07.08, 13:50 ... to ostatnio kolo Drezna pohytałem na falach eteru radio łużyckie, a z tamtąd w Bieszczady to kawal drogi, pomijając że jedno z drugim nie ma najmniejszego związku, ale pomyślalem że może sie ta informacja komuś przydać. Tak więc radio łużyckie. w radiu normalnie. Odpowiedz Link
sven_b Re: A wracając do Bieszczadów... 29.07.08, 14:54 Mada f..., ależ ludzie popłyneliście w tym temacie:) Odpowiedz Link
bassooner Re: A wracając do Bieszczadów... 29.07.08, 19:13 Ścianę dzisiaj skrobać zacząłem, jutro Unigrunt, a pojutrze szpachlowanie...ech... Odpowiedz Link
plawski Re: A wracając do Bieszczadów... 29.07.08, 20:01 bassooner napisał: > Ścianę dzisiaj skrobać zacząłem, jutro Unigrunt, a pojutrze szpachlowanie...ech > ... Ups, współczuje. A tak BTW to Adkowi od nas wszystkich sie przeprosiny nalezą za zapsucie watku.... Odpowiedz Link
adek28 Re: A wracając do Bieszczadów... 31.07.08, 00:35 kurde 49 odpowiedzi i ani jednej.... wrocilem po 1200 km w dwa dni po naszych super drogach i ..... padam na pysk Odpowiedz Link
tomek854 Re: A wracając do Bieszczadów... 31.07.08, 02:24 A w Lockerbie deszcz pada. Wróciłem 1200 km w półtora dnia, wliczywszy centrum londynu i też padam ;-) Odpowiedz Link
plawski Re: A wracając do Bieszczadów... 31.07.08, 09:04 adek28 napisał: > kurde 49 odpowiedzi i ani jednej.... No i to jest właśnie naszą siłą. Zawsze możesz na nas liczyć. Odpowiedz Link
tomek854 Re: A wracając do Bieszczadów... 31.07.08, 11:54 29 września 2007 Cukrownia „Ropczyce S.A.” tradycyjnym już rytuałem rozpalania pieca wapiennego, rozpoczęła 29 kampanię cukrową. Odpowiedz Link
plawski Re: A wracając do Bieszczadów... 31.07.08, 12:21 tomek854 napisał: > 29 września 2007 Cukrownia „Ropczyce S.A.” tradycyjnym już rytuałem > rozpalania > pieca wapiennego, rozpoczęła 29 kampanię cukrową. o kurwa, dzięki za to info. A w pracy doktoranckiej napisałem, że 28-go. Musze poprawić ten błąd :( Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: A wracając do Bieszczadów... 31.07.08, 12:34 tomek854 napisał: > 29 września 2007 Cukrownia „Ropczyce S.A.” tradycyjnym już rytuałem > rozpalania > pieca wapiennego, rozpoczęła 29 kampanię cukrową. ciekawe, czy w tym roku 30-tą kampanię rozpoczną 30-go września? Odpowiedz Link
plawski Re: A wracając do Bieszczadów... 31.07.08, 12:53 mrzagi01 napisał: > tomek854 napisał: > > > 29 września 2007 Cukrownia „Ropczyce S.A.” tradycyjnym już ry > tuałem > > rozpalania > > pieca wapiennego, rozpoczęła 29 kampanię cukrową. > > ciekawe, czy w tym roku 30-tą kampanię rozpoczną 30-go września? Dzwoniłem własnie do prezesa. TAK!, potwierdził mi ten fakt. > > Odpowiedz Link
computerland1 Re: A wracając do Bieszczadów... 31.07.08, 12:59 hmm... ciekawe po ile byl cukier w Czechach w marcu 2003? wiecie cos? Odpowiedz Link
plawski Re: A wracając do Bieszczadów... 31.07.08, 13:38 Wiecie co? jesteście poyebani. Wypisuję się z tego wątku. Odpowiedz Link
bassooner Re: A wracając do Bieszczadów... 31.07.08, 13:39 computerland1 napisał: > hmm... ciekawe po ile byl cukier w Czechach w marcu 2003? wiecie cos? _____________________________________________________________________ cukier... w czechach... hmm... nie, nie wiem...hmm... Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: A wracając do Bieszczadów... 31.07.08, 13:39 computerland1 napisał: > hmm... ciekawe po ile byl cukier w Czechach w marcu 2003? wiecie cos? nie wiem, ale wiem jaka byłaa cena baryłki ropy przed Reaganem i jak mu się udalo ją razem z saudyjczykami zredukować. Ale nie powiem bo co wrażliwsi mogą udaru mózgu dostać. Odpowiedz Link
computerland1 Re: wiem! wiem! wiem! 31.07.08, 16:56 kurcze, teraz to dopiero jest na temat. plawski, wroc - poradz co nie co:) Odpowiedz Link
tomek854 Re: A wracając do Bieszczadów... 31.07.08, 18:57 > ciekawe, czy w tym roku 30-tą kampanię rozpoczną 30-go września? Tak. A za 10 lat 40 kampania wystartuje czterdziestego września. Odpowiedz Link
plawski Re: A wracając do Bieszczadów... 31.07.08, 21:53 tomek854 napisał: > > ciekawe, czy w tym roku 30-tą kampanię rozpoczną 30-go września? > > Tak. A za 10 lat 40 kampania wystartuje czterdziestego września. Oryś, przegiąłeś!!! zlałem się prawie. Odpowiedz Link
plawski Re: A wracając do Bieszczadów... 31.07.08, 21:54 Złapal wilk zająca. - Proszę, proszę wilku, nie zabijaj mnie, zrobię co zechcesz! - To zrób mi loda! - Nie umiem! - Rób loda!! - Kiedy nie umiem!! - To rób, jak umiesz! - Chrup, chrup, chrup Odpowiedz Link
plawski Re: A wracając do Bieszczadów... 31.07.08, 21:55 Bogaty człowiek chce kupić sobie letni dom na wsi. Znajduje piękny dom And jeziorem I wypytuje się pewnego chłopa o plagę komarów. - Ach to żaden problem. My sadzamy nasza teściową przed drzwiami, Smarujemy jej twarz miodem I wtedy wszystkie komary lecą do niej. Mężczyzna jest zgorszony: - Na miłość Boską, przecież ona się zadrapie do samej krwi! - Nie, nie, nie DA rady - jest sparaliżowana! Odpowiedz Link
computerland1 Re: A wracając do Bieszczadów... 01.08.08, 08:39 plawski napisał: > Bogaty człowiek chce kupić sobie letni dom na wsi. Znajduje piękny dom > And jeziorem I wypytuje się pewnego chłopa o plagę komarów. > - Ach to żaden problem. My sadzamy nasza teściową przed drzwiami, > Smarujemy jej twarz miodem I wtedy wszystkie komary lecą do niej. > Mężczyzna jest zgorszony: > - Na miłość Boską, przecież ona się zadrapie do samej krwi! > - Nie, nie, nie DA rady - jest sparaliżowana! ROTFL:):):) Odpowiedz Link
tomek854 Re: skycar 31.07.08, 20:41 No co jak inni. Czytaj najpierw, a potem pytaj. Na netykiecie się nie znasz? Odpowiedz Link
jerry.s Re: skycar 31.07.08, 22:56 ale co jak inni? bo nie wiem o co pytasz ... a w bieszczady i tak pojadę ... Odpowiedz Link
tomek854 Re: skycar 01.08.08, 02:06 Inni są płynni. A Bieszczady są miejscami wypukłe, ale czasmi wklęsłe. Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: skycar 01.08.08, 07:30 uważam, że z tym powrotem do lewego marginesu to słuszna koncepcja jest. Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: skycar 01.08.08, 08:45 computerland1 napisał: > kur... sie nie wyspalem dzisiaj normalnie... Jaké větší přání by člověk mohl mít? Spát, zemřít, nebýt. Odpowiedz Link
bassooner Re: skycar 01.08.08, 11:04 mrzagi01 napisał: > Jaké větší přání > by člověk mohl mít? Spát, zemřít, nebýt. __________________________________________________________ Wiem!!! Wiem!!!.... to po czesku... nie po serbsku...;-))) Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: skycar 01.08.08, 11:11 bassooner napisał: > mrzagi01 napisał: > > Jaké větší přání > > by člověk mohl mít? Spát, zemřít, nebýt. > __________________________________________________________ > Wiem!!! Wiem!!!.... to po czesku... nie po serbsku...;-))) BTW- w ubieglą niedzielę oglądalem na ENH we Wrocku "Braci Karamazow" ("Karamazovi") Petera Zelenki. NIESAMOWITE...NIESAMOWITE...i jeszcze raz NIESAMOWITE, a czeski jest po prostu piękny :) www.youtube.com/watch?v=5VLYpUJrj2I Odpowiedz Link
lexus400 Re: skycar 01.08.08, 12:16 ....i pomyśleć, że ja jako pierwszy z taką "powagą" odpowiedziałem na pytanie. Odpowiedz Link
plawski Re: skycar 01.08.08, 13:09 jerry.s napisał: > czy to było przyznanie się do winy ? Do wina chyba. A jak tam, jerry, cepiątka śmiga? > > Odpowiedz Link
wiktor_l Re: skycar 01.08.08, 19:11 a propos, gdzie parkujecie w okolicy okecia na kilka tzw dob? Odpowiedz Link
bassooner Re: skycar 01.08.08, 21:20 wiktor_l napisał: > a propos, gdzie parkujecie w okolicy okecia na kilka tzw dob? _________________________________________________________________ Na kilka dup to za rogiem, ale dób... no nie wiem Odpowiedz Link
sven_b Re: skycar 01.08.08, 22:46 > a propos, gdzie parkujecie w okolicy okecia na kilka tzw dob? Wyjdz z nowym tematem, bo tu sam widzisz, zioło rządzi:) Odpowiedz Link
jerry.s Re: skycar 01.08.08, 23:03 zioło, ziółko, ziółeczko ... mylisz się ... rocky IV rządzi ... i wymiata ... a nawet zamiata ... Odpowiedz Link
jerry.s C5 01.08.08, 23:06 a auto OK ... dzisiaj właśnie wymieniłem przełącznik zespolony ... bo kierunek szwankował ... i serwis Car Droom mi podpasował ... polecam ... shit ... do czego to doszło ... aż boję się linczu z powodu napisania postu na temat ... proszę ... nie bijcie mocno ... Odpowiedz Link
plawski Re: C5 04.08.08, 12:02 Mój mnie w weekend pozytywnie zaskoczył. Pojechał na mazury w cztery osoby plus bagaże. Jeden duży korek po drodze, poza tym wcale się z nim nie cackałem (bo przypomnę, że to 1,8 benzyna 127 kuni więc trzeba piłowac jak się chce wyprzedzać) i spalił 8 litrów :) Grzeczna fura. Z powrotem 7,5 dwie osoby. Generalnie średnia z dojazdów do pracy to 10,5 litra. Ot, korki.... Odpowiedz Link
jerry.s Re: C5 04.08.08, 13:24 u mnie średnia z 20.000km to 7,4 ... 2/3 miasto i 1/3 trasa ... źle nie jest biorąc pod uwagę ciężkie kopyto ... Odpowiedz Link
plawski Re: C5 04.08.08, 13:27 jerry.s napisał: > u mnie średnia z 20.000km to 7,4 ... 2/3 miasto i 1/3 trasa ... > źle nie jest biorąc pod uwagę ciężkie kopyto ... Zajebisty wynik. i Twój wyprzedza z obciążeniem bez modlitwy :) > Odpowiedz Link
jerry.s Re: C5 04.08.08, 13:41 pamiętaj że też cena w porównaniu do 1.8 była zajebiście wysoka na nowym aucie ... gdyby nie to że kupiłem półroczne, skończyłbym z silnikiem 1.6 HDI ... wtedy nie byłoby tak słodko z wyprzedzaniem, choć spalanie byłoby pewnie niższe o 0,5 - 1,0 l ... Odpowiedz Link
plawski Re: C5 04.08.08, 15:45 jerry.s napisał: pamiętaj że też cena w porównaniu do 1.8 była zajebiście wysoka na nowym aucie> ... gdyby nie to że kupiłem półroczne, skończyłbym z silnikiem 1.6 HDI ... wtedy nie byłoby tak słodko z wyprzedzaniem, choć spalanie byłoby pewnie niższe o 0,5 - 1,0 l ... > Wszystko to prawda, psze pana. Ja nie narzekam, bo dokładnie wiedzialem co kupuję i na moje trasy to wystarcza ale nie ukrywam, że wolałbym Mazdę CX-7 2,3 Turbo, 260 koni. Jeździłem, miodzio. Tyle, że twarda jak kołek, no ale to nie może być miękkie.. Spalanie (kumpel to kupił) 13 w mieście i...... 12 na trasie :):) > Odpowiedz Link
computerland1 Re: C5 04.08.08, 16:10 ja tam wciaz nie moge dojsc do siebie po tym, jak prowadzilem RS4. malo tego - po czyms takim twierdze, ze moje BMW jest wolne, ale i... miekkie:) Odpowiedz Link
plawski Re: C5 04.08.08, 16:13 computerland1 napisał: > ja tam wciaz nie moge dojsc do siebie po tym, jak prowadzilem RS4. > malo tego - po czyms takim twierdze, ze moje BMW jest wolne, ale > i... miekkie:) Hehehe, no tak. Ja niestety takiego cuda nie prowadziłem, ale już po mini cooperze S mam ochotę na wiecej :) Odpowiedz Link
jerry.s Re: C5 04.08.08, 17:07 bo źle zabieracie sie do tematu ... czyli od dupy strony ... ja jeżdżę służbowo czasami avensisem 1.8 ... i wtedy moja C5ka wydaje sie bardzo szybka i dynamiczna ... bo nie ważne czym się jeździ, ale z czym się to porównuje ... ;) Odpowiedz Link
plawski Re: C5 04.08.08, 17:14 jerry.s napisał: > bo źle zabieracie sie do tematu ... czyli od dupy strony ... > > ja jeżdżę służbowo czasami avensisem 1.8 ... i wtedy moja C5ka wydaje sie bardz > o > szybka i dynamiczna ... > > bo nie ważne czym się jeździ, ale z czym się to porównuje ... ;) > Bo Twoja cepiątka naprawdę jest dynamiczna... Odpowiedz Link
computerland1 Re: C5 04.08.08, 20:51 jerry.s napisał: > bo źle zabieracie sie do tematu ... czyli od dupy strony ... > > ja jeżdżę służbowo czasami avensisem 1.8 ... i wtedy moja C5ka wydaje sie > bardzo > szybka i dynamiczna ... > > bo nie ważne czym się jeździ, ale z czym się to porównuje ... ;) to chyba nie tylko o to chodzi, chociaz masz racje - jechalem teraz golfem TDi, 105 KM i uwazam, ze moje cudo jest szybkie. problem w tym, ze jak zasmakujesz czegos takiego, co juz chyba nie jest autem - RS4 - to pozniej wszystko sie wolne wydaje:) Odpowiedz Link
jerry.s Re: C5 04.08.08, 22:03 i dlatego jeżdżę albo C5, albo avensisem 1.8 ... oraz jako pasażer merida 1.7cdti, golf IV 1.9 tdi, fabia 1.4mpi ... i mój jest super szybkim autem w tym zestawieniu ... chociaż jak spojrzałem wczoraj na freta na piękne nowe M3 ... to przeszło mi dopiero dzisiaj jak sobie cenę tego zobaczyłem w konfiguratorze ... Odpowiedz Link
plawski Re: C5 05.08.08, 08:55 jerry.s napisał: chociaż jak spojrzałem wczoraj na freta na piękne nowe M3 ... to przeszło mi dopiero dzisiaj jak sobie cenę tego zobaczyłem w konfiguratorze ... Przeszło to by Ci na dobre po pierwszym przeglądzie :) > Odpowiedz Link