25.07.08, 08:55
www.skycar.com.pl

macie jakieś doświadczeia?
Obserwuj wątek
    • lexus400 Re: skycar 25.07.08, 10:16
      > macie jakieś doświadczeia?

Ja nie mam:)
      • plawski Re: skycar 25.07.08, 10:35
        lexus400 napisał:

> > macie jakieś doświadczeia?
        >
        > Ja nie mam:)

No ja w sumie też nie...
        • tomek854 Re: skycar 25.07.08, 20:11
          Ale za to ja też nie mam!
          • plawski Re: skycar 25.07.08, 21:58
            tomek854 napisał:

> Ale za to ja też nie mam!

To po co się odzywasz?
            • tomek854 Re: skycar 26.07.08, 00:04
              żeby się od Ciebie odróżnić!
              • jerry.s Re: skycar 26.07.08, 20:05
                z Wami tak zawsze?
                nikt nie chce pomóc ... więc chyba ja muszę ...

z żadnym innym brokerem nie mam doświadczeń, z tym dla odmiany nie mam
                doświadczeń również ...

i jak?
                pomogłem ?? :)
                • tomek854 Re: skycar 26.07.08, 20:20
                  To po grzyba się wymądrzasz?
                  • jerry.s Re: skycar 26.07.08, 22:14
                    a od jakiej liczby postów ma się ikonkę 'eksperta'?
                    albo chociaż 'zaawansowanego' ...

dużo brakuje mi jeszcze ?? :)

pzdr,
                    j
                    • wiktor_l hm, za to ja 26.07.08, 22:56
                      tez nie.
                      z innymi tez nie.

tylko bylem u Ciesielczyka w Poznaniu, ale on jest inny - ma na placu. Rozwazam.
                      • plawski Re: hm, za to ja 26.07.08, 23:12
                        wiktor_l napisał:

> tez nie.
                        > z innymi tez nie.
                        >
                        > tylko bylem u Ciesielczyka w Poznaniu, ale on jest inny - ma na placu. Rozwazam
                        > .

Next audi budziet?
                        • wiktor_l Re: hm, za to ja 26.07.08, 23:16
                          Mysle ze tak. Chociaz bylem ogladac s80 - ma super oferte. Tylko ksenonow brak.
                          Zmiana sie zbliza, jak wroce z Kaukazu to musze zadzialac. Wybor - a6/s80/5er.

A 6 3.0 quattro prowadzi.
                          • tomek854 Re: hm, za to ja 26.07.08, 23:38
                            Zawsze sie jakis buc znajdzie, co popsuje tak dobrze zapowiadajacy sie watek i
                            zamiast dalej robic sobie jaja gada o konkretach. To forum schodzi na psy.

:P
                            • plawski Re: hm, za to ja 26.07.08, 23:59
                              tomek854 napisał:
                              To forum schodzi na psy.

Bo to złe forum było.
                            • wiktor_l Re: hm, za to ja 27.07.08, 00:22
                              tomek854 napisał:

> Zawsze sie jakis buc znajdzie, co popsuje tak dobrze zapowiadajacy sie watek

pardon
                              • tomek854 Re: hm, za to ja 27.07.08, 12:18
                                Dobrze, wybaczamy, ale masz obiecać poprawę ;-)
                                • jerry.s Re: hm, za to ja 27.07.08, 19:27
                                  i do tego w ramach przeprosin 200 postów bez sensu ...
                                  • wiktor_l Re: hm, za to ja 27.07.08, 23:31
                                    moje wszystkie sa bez sensu. ale 200 to przez 2 lata napisze.
                                    • plawski Re: hm, za to ja 28.07.08, 09:14

Chyba znowu będzie padać, co?
                                      • wiktor_l Re: hm, za to ja 28.07.08, 09:18
                                        w Poznaniu nie, juz jest upal.
                                        • plawski No tu też upał. Gdzie tam by ktoś o deszczu myślał 28.07.08, 09:28

• computerland1 Re: No tu też upał. Gdzie tam by ktoś o deszczu m 28.07.08, 10:01
                                            hmmm, tydzien mnie nie bylo, ale juz jestem, wiec swoje dorzuce: ja
                                            tez nie mam zadnego doswiadczenia:) mysle, ze po tylu wpisach juz
                                            masz jakis obraz tego brokera:)
                                            • wiktor_l nie na temat zupelnie 28.07.08, 10:10
                                              Tak sobie skalkulowalem na stronie tego cuda a6 3.0 tdi.

Wyszlo mnie jakies 7 procent taniej niz mam oferte z dilerni na samochod stojacy
                                              juz w Poznaniu, rocznik 2008.

Hm, nie warto, bo to fajnie wyglada jak widzisz niskie ceny modelu podstawowego,
                                              przechodzisz do konfiguratora i wychodzi ze za wszystko doplacasz.

A wracajac do watku - jechalem dzis Bułgarską, ale nie widzialem tej firmy.

Pardon za kasztanienie watku.
                                              • tomek854 Re: nie na temat zupelnie 28.07.08, 11:51
                                                Ja wczoraj jechałem za to Pollockshaws Road i też takiej firmy nie widziałem. Za
                                                to jest jakaś promocja w pakistańskim supermarkecie na Halal kurczaki.
                                                • bassooner Re: nie na temat zupelnie 28.07.08, 12:05
                                                  A mnie jaja napier*alają!!!
                                                  • truskava Re: nie na temat zupelnie 28.07.08, 13:05
                                                    bassooner napisał:

> A mnie jaja napier*alają!!!

Było szaleć?
                                                    A wracając do meritum, to czeka mnie wymiana baterii w telefonie. A może w
                                                    łazience... już sam nie pamiętam.
                                                  • plawski Re: nie na temat zupelnie 28.07.08, 13:41
                                                    Bass walnął jajami w zły czas.

A jeśli chodzi o brokera to poważnie mówiąc słyszałem już o nim.
                                                    Były to same .030.tywne opinie. Sorry coś mi klawiatura szwankuje.
                                                    Ale tylko czasem.
                                                  • bassooner Re: nie na temat zupelnie 28.07.08, 13:45
                                                    plawski napisała:
                                                    > A jeśli chodzi o brokera to poważnie mówiąc słyszałem już o nim.
                                                    > Były to same .030.tywne opinie. Sorry coś mi klawiatura szwankuje.
                                                    > Ale tylko czasem.
                                                    __________________________________________________________
                                                    A 030 to skrót od pozy..., czy od nega...???
                                                  • plawski Re: nie na temat zupelnie 28.07.08, 13:51
                                                    bassooner napisał:
                                                    __________________________________________________________
                                                    A 030 to skrót od pozy..., czy od nega...???

Sorry - to ta klawiatura, oczywiście, ze znaczy to 8456tywne :)
                                                  • computerland1 Re: nie na temat zupelnie 28.07.08, 14:12
                                                    plawski napisał:

> Sorry - to ta klawiatura, oczywiście, ze znaczy to 8456tywne :)

ale Ty gupi jestes:)
                                                • mrzagi01 Re: nie na temat zupelnie 28.07.08, 14:40
                                                  > a ja chciałbym w tym miejscu przytoczyć słynny monolog Hamleta w języku czeskim

Být, nebo nebýt? To je to, oč jde!
                                                  Je důstojnější trpělivě snášet
                                                  kopance, rány, facky osudu,
                                                  nebo se vrhnout proti moři útrap
                                                  a rázem všechno skončit? Zemřít, spát!
                                                  Nic víc. Ten spánek uspí bolest srdce,
                                                  ukončí všechna trapná trápení
                                                  lidského těla. Jaké větší přání
                                                  by člověk mohl mít? Spát, zemřít, nebýt.
                                                  • bassooner Re: nie na temat zupelnie 28.07.08, 15:48
                                                    Toż to ku*wa czysta poezja... ;-)))
                                                  • plawski Re: nie na temat zupelnie 28.07.08, 15:52
                                                    bassooner napisał:

> Toż to ku*wa czysta poezja... ;-)))

Hamidła!
                                                  • plawski Pózno się robi. 28.07.08, 22:25

• plawski Już ta godzina? Kurde, ale się zasiedziałem... 29.07.08, 09:02

• computerland1 Re: Tobie sie chyba nudzi plawski... 29.07.08, 09:43

• jerry.s Re: Tobie sie chyba nudzi plawski... 29.07.08, 09:48
                                                    chyba czas coś wszamać na kolację ...

a wracając do meritum merituma ... jedzie ktoś w Bieszczady w tym roku?

pzdr,
                                                    j
                                                  • mrzagi01 Re: Tobie sie chyba nudzi plawski... 29.07.08, 11:07
                                                    Varburg limuzina, najduža mašina
                                                    Četri metra lima i pet meteri dima
                                                  • bassooner Re: Tobie sie chyba nudzi plawski... 29.07.08, 11:14
                                                    mrzaguś... a ty to masz jakieś pepickie korzenie... ;-)))
                                                  • mrzagi01 Re: Tobie sie chyba nudzi plawski... 29.07.08, 11:17
                                                    bassooner napisał:

> mrzaguś... a ty to masz jakieś pepickie korzenie... ;-)))

a dupa, bo to akurat po serbsku było :)
                                                  • plawski Re: Tobie sie chyba nudzi plawski... 29.07.08, 11:53
                                                    Wcale mi się nie nudzi.

Ale czastem musi nastąpiś pole leraxu.

Dziziziziziziziz.
                                                  • mrzagi01 Re: Tobie sie chyba nudzi plawski... 29.07.08, 11:54
                                                    plawski napisał:

> Wcale mi się nie nudzi.
                                                    >
                                                    > Ale czastem musi nastąpiś pole leraxu.
                                                    >
                                                    > Dziziziziziziziz.
                                                    >
                                                    palaraksa
                                                  • bassooner Re: Tobie sie chyba nudzi plawski... 29.07.08, 13:09
                                                    > a dupa, bo to akurat po serbsku było :)
                                                    ______________________________________________________________________
                                                    Tak czułem... kiedyś w moim małym miasteczku mieszkało koło 2 tys. no jak to
                                                    mówiliśmy Jugoli... ale głównie Serbów: kako radisz, kurec, piczku...itd...;-)))
                                                  • plawski A wracając do tematu to całkiem fajny wątek powsta 29.07.08, 13:41
                                                    ł.
                                                  • mrzagi01 Re: A wracając do Bieszczadów... 29.07.08, 13:50
                                                    ... to ostatnio kolo Drezna pohytałem na falach eteru radio łużyckie, a z tamtąd
                                                    w Bieszczady to kawal drogi, pomijając że jedno z drugim nie ma najmniejszego
                                                    związku, ale pomyślalem że może sie ta informacja komuś przydać. Tak więc radio
                                                    łużyckie. w radiu normalnie.
                                                  • plawski Re: A wracając do Bieszczadów... 29.07.08, 14:28
                                                    Z tamtąd, powiadasz :)
                                                  • sven_b Re: A wracając do Bieszczadów... 29.07.08, 14:54
                                                    Mada f..., ależ ludzie popłyneliście w tym temacie:)
                                                  • bassooner Re: A wracając do Bieszczadów... 29.07.08, 19:13
                                                    Ścianę dzisiaj skrobać zacząłem, jutro Unigrunt, a pojutrze szpachlowanie...ech...
                                                  • plawski Re: A wracając do Bieszczadów... 29.07.08, 20:01
                                                    bassooner napisał:

> Ścianę dzisiaj skrobać zacząłem, jutro Unigrunt, a pojutrze szpachlowanie...ech
                                                    > ...

Ups, współczuje.
                                                    A tak BTW to Adkowi od nas wszystkich sie przeprosiny nalezą za zapsucie watku....
                                                  • adek28 Re: A wracając do Bieszczadów... 31.07.08, 00:35
                                                    kurde 49 odpowiedzi i ani jednej....
                                                    wrocilem po 1200 km w dwa dni po naszych super drogach i .....
                                                    padam na pysk
                                                  • tomek854 Re: A wracając do Bieszczadów... 31.07.08, 02:24
                                                    A w Lockerbie deszcz pada.

Wróciłem 1200 km w półtora dnia, wliczywszy centrum londynu i też padam ;-)
                                                  • plawski Re: A wracając do Bieszczadów... 31.07.08, 09:04
                                                    adek28 napisał:

> kurde 49 odpowiedzi i ani jednej....

No i to jest właśnie naszą siłą.
                                                    Zawsze możesz na nas liczyć.
                                                  • tomek854 Re: A wracając do Bieszczadów... 31.07.08, 11:54
                                                    29 września 2007 Cukrownia „Ropczyce S.A.” tradycyjnym już rytuałem rozpalania
                                                    pieca wapiennego, rozpoczęła 29 kampanię cukrową.
                                                  • plawski Re: A wracając do Bieszczadów... 31.07.08, 12:21
                                                    tomek854 napisał:

> 29 września 2007 Cukrownia „Ropczyce S.A.” tradycyjnym już rytuałem
                                                    > rozpalania
                                                    > pieca wapiennego, rozpoczęła 29 kampanię cukrową.

o kurwa, dzięki za to info.
                                                    A w pracy doktoranckiej napisałem, że 28-go. Musze poprawić ten błąd :(
                                                  • mrzagi01 Re: A wracając do Bieszczadów... 31.07.08, 12:34
                                                    tomek854 napisał:

> 29 września 2007 Cukrownia „Ropczyce S.A.” tradycyjnym już rytuałem
                                                    > rozpalania
                                                    > pieca wapiennego, rozpoczęła 29 kampanię cukrową.

ciekawe, czy w tym roku 30-tą kampanię rozpoczną 30-go września?
                                                  • plawski Re: A wracając do Bieszczadów... 31.07.08, 12:53
                                                    mrzagi01 napisał:

> tomek854 napisał:
                                                    >
                                                    > > 29 września 2007 Cukrownia „Ropczyce S.A.” tradycyjnym już ry
                                                    > tuałem
                                                    > > rozpalania
                                                    > > pieca wapiennego, rozpoczęła 29 kampanię cukrową.
                                                    >
                                                    > ciekawe, czy w tym roku 30-tą kampanię rozpoczną 30-go września?

Dzwoniłem własnie do prezesa. TAK!, potwierdził mi ten fakt.
                                                    >
                                                    >
                                                  • computerland1 Re: A wracając do Bieszczadów... 31.07.08, 12:59
                                                    hmm... ciekawe po ile byl cukier w Czechach w marcu 2003? wiecie cos?
                                                  • plawski Re: A wracając do Bieszczadów... 31.07.08, 13:38
                                                    Wiecie co? jesteście poyebani. Wypisuję się z tego wątku.
                                                  • bassooner Re: A wracając do Bieszczadów... 31.07.08, 13:39
                                                    computerland1 napisał:

> hmm... ciekawe po ile byl cukier w Czechach w marcu 2003? wiecie cos?
                                                    _____________________________________________________________________
                                                    cukier... w czechach... hmm... nie, nie wiem...hmm...
                                                  • mrzagi01 Re: A wracając do Bieszczadów... 31.07.08, 13:39
                                                    computerland1 napisał:

> hmm... ciekawe po ile byl cukier w Czechach w marcu 2003? wiecie cos?

nie wiem, ale wiem jaka byłaa cena baryłki ropy przed Reaganem i jak mu się
                                                    udalo ją razem z saudyjczykami zredukować. Ale nie powiem bo co wrażliwsi mogą
                                                    udaru mózgu dostać.
                                                  • mrzagi01 wiem! wiem! wiem! 31.07.08, 13:46
                                                    17 300 kcs/tone
                                                    naprawde, nie ściemniam
                                                  • computerland1 Re: wiem! wiem! wiem! 31.07.08, 16:56
                                                    kurcze, teraz to dopiero jest na temat. plawski, wroc - poradz co
                                                    nie co:)
                                                  • tomek854 Re: A wracając do Bieszczadów... 31.07.08, 18:57
                                                    > ciekawe, czy w tym roku 30-tą kampanię rozpoczną 30-go września?

Tak. A za 10 lat 40 kampania wystartuje czterdziestego września.
                                                  • plawski Re: A wracając do Bieszczadów... 31.07.08, 21:53
                                                    tomek854 napisał:

> > ciekawe, czy w tym roku 30-tą kampanię rozpoczną 30-go września?
                                                    >
                                                    > Tak. A za 10 lat 40 kampania wystartuje czterdziestego września.

Oryś, przegiąłeś!!!
                                                    zlałem się prawie.
                                                  • plawski Re: A wracając do Bieszczadów... 31.07.08, 21:54
                                                    Złapal wilk zająca.
                                                    - Proszę, proszę wilku, nie zabijaj mnie, zrobię co zechcesz!
                                                    - To zrób mi loda!
                                                    - Nie umiem!
                                                    - Rób loda!!
                                                    - Kiedy nie umiem!!
                                                    - To rób, jak umiesz!
                                                    - Chrup, chrup, chrup
                                                  • plawski Re: A wracając do Bieszczadów... 31.07.08, 21:55
                                                    Bogaty człowiek chce kupić sobie letni dom na wsi. Znajduje piękny dom
                                                    And jeziorem I wypytuje się pewnego chłopa o plagę komarów.
                                                    - Ach to żaden problem. My sadzamy nasza teściową przed drzwiami,
                                                    Smarujemy jej twarz miodem I wtedy wszystkie komary lecą do niej.
                                                    Mężczyzna jest zgorszony:
                                                    - Na miłość Boską, przecież ona się zadrapie do samej krwi!
                                                    - Nie, nie, nie DA rady - jest sparaliżowana!
                                                  • computerland1 Re: A wracając do Bieszczadów... 01.08.08, 08:39
                                                    plawski napisał:

> Bogaty człowiek chce kupić sobie letni dom na wsi. Znajduje piękny
                                                    dom
                                                    > And jeziorem I wypytuje się pewnego chłopa o plagę komarów.
                                                    > - Ach to żaden problem. My sadzamy nasza teściową przed drzwiami,
                                                    > Smarujemy jej twarz miodem I wtedy wszystkie komary lecą do niej.
                                                    > Mężczyzna jest zgorszony:
                                                    > - Na miłość Boską, przecież ona się zadrapie do samej krwi!
                                                    > - Nie, nie, nie DA rady - jest sparaliżowana!

ROTFL:):):)
    • jerry.s Re: skycar 31.07.08, 19:12
      przypomniało mi się, że nie mam ... a jak inni ??
      • tomek854 Re: skycar 31.07.08, 20:41
        No co jak inni. Czytaj najpierw, a potem pytaj. Na netykiecie się nie znasz?
        • jerry.s Re: skycar 31.07.08, 22:56
          ale co jak inni? bo nie wiem o co pytasz ...

a w bieszczady i tak pojadę ...
          • tomek854 Re: skycar 01.08.08, 02:06
            Inni są płynni. A Bieszczady są miejscami wypukłe, ale czasmi wklęsłe.
            • mrzagi01 Re: skycar 01.08.08, 07:30
              uważam, że z tym powrotem do lewego marginesu to słuszna koncepcja jest.
              • computerland1 Re: skycar 01.08.08, 08:40
                kur... sie nie wyspalem dzisiaj normalnie...
                • mrzagi01 Re: skycar 01.08.08, 08:45
                  computerland1 napisał:

> kur... sie nie wyspalem dzisiaj normalnie...

Jaké větší přání
                  by člověk mohl mít? Spát, zemřít, nebýt.
                  • bassooner Re: skycar 01.08.08, 11:04
                    mrzagi01 napisał:
                    > Jaké větší přání
                    > by člověk mohl mít? Spát, zemřít, nebýt.
                    • mrzagi01 Re: skycar 01.08.08, 11:11
                      bassooner napisał:

> mrzagi01 napisał:
                      > > Jaké větší přání
                      > > by člověk mohl mít? Spát, zemřít, nebýt.
                      > __________________________________________________________
                      > Wiem!!! Wiem!!!.... to po czesku... nie po serbsku...;-)))

BTW- w ubieglą niedzielę oglądalem na ENH we Wrocku "Braci Karamazow"
                      ("Karamazovi") Petera Zelenki.
                      NIESAMOWITE...NIESAMOWITE...i jeszcze raz NIESAMOWITE, a czeski jest po prostu
                      piękny :)
                      www.youtube.com/watch?v=5VLYpUJrj2I
                      • lexus400 Re: skycar 01.08.08, 12:16
                        ....i pomyśleć, że ja jako pierwszy z taką "powagą" odpowiedziałem na pytanie.
                        • jerry.s Re: skycar 01.08.08, 12:49
                          czy to było przyznanie się do winy ?
                          • plawski Re: skycar 01.08.08, 13:09
                            jerry.s napisał:

> czy to było przyznanie się do winy ?

Do wina chyba.
                            A jak tam, jerry, cepiątka śmiga?

>
                            >
                            • wiktor_l Re: skycar 01.08.08, 19:11
                              a propos, gdzie parkujecie w okolicy okecia na kilka tzw dob?
                              • bassooner Re: skycar 01.08.08, 21:20
                                wiktor_l napisał:

> a propos, gdzie parkujecie w okolicy okecia na kilka tzw dob?
                                _________________________________________________________________
                                Na kilka dup to za rogiem, ale dób... no nie wiem
                                • sven_b Re: skycar 01.08.08, 22:46
                                  > a propos, gdzie parkujecie w okolicy okecia na kilka tzw dob?
                                  Wyjdz z nowym tematem, bo tu sam widzisz, zioło rządzi:)
                                  • jerry.s Re: skycar 01.08.08, 23:03
                                    zioło, ziółko, ziółeczko ...

mylisz się ... rocky IV rządzi ... i wymiata ... a nawet zamiata ...
                                    • jerry.s C5 01.08.08, 23:06
                                      a auto OK ... dzisiaj właśnie wymieniłem przełącznik zespolony ... bo kierunek
                                      szwankował ... i serwis Car Droom mi podpasował ... polecam ...

shit ... do czego to doszło ... aż boję się linczu z powodu napisania postu na
                                      temat ... proszę ... nie bijcie mocno ...
                                      • plawski Re: C5 04.08.08, 12:02
                                        Mój mnie w weekend pozytywnie zaskoczył. Pojechał na mazury w cztery osoby plus
                                        bagaże. Jeden duży korek po drodze, poza tym wcale się z nim nie cackałem (bo
                                        przypomnę, że to 1,8 benzyna 127 kuni więc trzeba piłowac jak się chce
                                        wyprzedzać) i spalił 8 litrów :) Grzeczna fura.
                                        Z powrotem 7,5 dwie osoby. Generalnie średnia z dojazdów do pracy to 10,5 litra.
                                        Ot, korki....
                                        • jerry.s Re: C5 04.08.08, 13:24
                                          u mnie średnia z 20.000km to 7,4 ... 2/3 miasto i 1/3 trasa ...
                                          źle nie jest biorąc pod uwagę ciężkie kopyto ...
                                          • plawski Re: C5 04.08.08, 13:27
                                            jerry.s napisał:

> u mnie średnia z 20.000km to 7,4 ... 2/3 miasto i 1/3 trasa ...
                                            > źle nie jest biorąc pod uwagę ciężkie kopyto ...

Zajebisty wynik. i Twój wyprzedza z obciążeniem bez modlitwy :)
                                            >
                                            • jerry.s Re: C5 04.08.08, 13:41
                                              pamiętaj że też cena w porównaniu do 1.8 była zajebiście wysoka na nowym aucie
                                              ... gdyby nie to że kupiłem półroczne, skończyłbym z silnikiem 1.6 HDI ...
                                              wtedy nie byłoby tak słodko z wyprzedzaniem, choć spalanie byłoby pewnie niższe
                                              o 0,5 - 1,0 l ...
                                              • plawski Re: C5 04.08.08, 15:45
                                                jerry.s napisał:
                                                pamiętaj że też cena w porównaniu do 1.8 była zajebiście wysoka na nowym aucie>
                                                ... gdyby nie to że kupiłem półroczne, skończyłbym z silnikiem 1.6 HDI ... wtedy
                                                nie byłoby tak słodko z wyprzedzaniem, choć spalanie byłoby pewnie niższe o 0,5
                                                - 1,0 l ...
                                                >

Wszystko to prawda, psze pana. Ja nie narzekam, bo dokładnie wiedzialem co
                                                kupuję i na moje trasy to wystarcza ale nie ukrywam, że wolałbym Mazdę CX-7 2,3
                                                Turbo, 260 koni. Jeździłem, miodzio. Tyle, że twarda jak kołek, no ale to nie
                                                może być miękkie..
                                                Spalanie (kumpel to kupił) 13 w mieście i...... 12 na trasie :):)
                                                >
                                                • computerland1 Re: C5 04.08.08, 16:10
                                                  ja tam wciaz nie moge dojsc do siebie po tym, jak prowadzilem RS4.
                                                  malo tego - po czyms takim twierdze, ze moje BMW jest wolne, ale
                                                  i... miekkie:)
                                                  • plawski Re: C5 04.08.08, 16:13
                                                    computerland1 napisał:

> ja tam wciaz nie moge dojsc do siebie po tym, jak prowadzilem RS4.
                                                    > malo tego - po czyms takim twierdze, ze moje BMW jest wolne, ale
                                                    > i... miekkie:)

Hehehe, no tak. Ja niestety takiego cuda nie prowadziłem,
                                                    ale już po mini cooperze S mam ochotę na wiecej :)
                                                  • jerry.s Re: C5 04.08.08, 17:07
                                                    bo źle zabieracie sie do tematu ... czyli od dupy strony ...

ja jeżdżę służbowo czasami avensisem 1.8 ... i wtedy moja C5ka wydaje sie bardzo
                                                    szybka i dynamiczna ...

bo nie ważne czym się jeździ, ale z czym się to porównuje ... ;)
                                                  • plawski Re: C5 04.08.08, 17:14
                                                    jerry.s napisał:

> bo źle zabieracie sie do tematu ... czyli od dupy strony ...
                                                    >
                                                    > ja jeżdżę służbowo czasami avensisem 1.8 ... i wtedy moja C5ka wydaje sie bardz
                                                    > o
                                                    > szybka i dynamiczna ...
                                                    >
                                                    > bo nie ważne czym się jeździ, ale z czym się to porównuje ... ;)
                                                    >

Bo Twoja cepiątka naprawdę jest dynamiczna...
                                                  • computerland1 Re: C5 04.08.08, 20:51
                                                    jerry.s napisał:

> bo źle zabieracie sie do tematu ... czyli od dupy strony ...
                                                    >
                                                    > ja jeżdżę służbowo czasami avensisem 1.8 ... i wtedy moja C5ka
                                                    wydaje sie
                                                    > bardzo
                                                    > szybka i dynamiczna ...
                                                    >
                                                    > bo nie ważne czym się jeździ, ale z czym się to porównuje ... ;)

to chyba nie tylko o to chodzi, chociaz masz racje - jechalem teraz
                                                    golfem TDi, 105 KM i uwazam, ze moje cudo jest szybkie. problem w
                                                    tym, ze jak zasmakujesz czegos takiego, co juz chyba nie jest autem -
                                                    RS4 - to pozniej wszystko sie wolne wydaje:)
                                                  • jerry.s Re: C5 04.08.08, 22:03
                                                    i dlatego jeżdżę albo C5, albo avensisem 1.8 ... oraz jako pasażer merida
                                                    1.7cdti, golf IV 1.9 tdi, fabia 1.4mpi ... i mój jest super szybkim autem w tym
                                                    zestawieniu ...
                                                    chociaż jak spojrzałem wczoraj na freta na piękne nowe M3 ... to przeszło mi
                                                    dopiero dzisiaj jak sobie cenę tego zobaczyłem w konfiguratorze ...
                                                  • plawski Re: C5 05.08.08, 08:55
                                                    jerry.s napisał:

chociaż jak spojrzałem wczoraj na freta na piękne nowe M3 ... to przeszło mi
                                                    dopiero dzisiaj jak sobie cenę tego zobaczyłem w konfiguratorze ...

Przeszło to by Ci na dobre po pierwszym przeglądzie :)
                                                    >

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka