grecja17 13.09.07, 11:19 Panowie, czy montaz lusterka zew. (nie elektryczne) jest bardzo skomplikowany? Link Zgłoś Obserwuj wątek
zdecydowany4 Re: montaz lusterka zewnetrznego 13.09.07, 11:49 Astra II : zdjęcie trójkącika od strony kabiny (mocowany na trzy zatrzaski) odkręcenie trzech wkrętów i odpięcie wtyczki od zasilania. Montaż w odwrotnej kolejności. Czas 10 minut dużo, mało? Link Zgłoś
jan.grabowski Re: montaz lusterka zewnetrznego 13.09.07, 12:31 no tak to zależy, mam za sobą wymianę już obu lusterek, i troche się narobiłem ;), u mnie np trzeba całą tapicerkę drzwi zciagnąć aby mieć wygodny dostęp do śrubek trzymających. (nienajnowszy ford fiesta) Link Zgłoś
grecja17 Re: montaz lusterka zewnetrznego 13.09.07, 13:19 o rany jakie zasilanie? to moze ja do warsztatu pojade? Link Zgłoś
zdecydowany4 Re: montaz lusterka zewnetrznego 13.09.07, 13:37 Zasilanie to brzmi dumnie, a w sumie to elektryczne sterowanie lusterkiem plus ogrzewanie, ale skoro piszesz, że masz sterowanie manualne to ten problem odpada:). Napisz o jaki samochód chodzi. Link Zgłoś
zdecydowany4 Re: montaz lusterka zewnetrznego 13.09.07, 15:08 Czyli tak samo jak w Astrze II wystarczy śrubokręt i 10 minut:) Powodzenia. Link Zgłoś