greenblack 10.07.03, 23:46 Jak w temacie. Tyle sztuk tego wynalazku sprzedano przez pół roku 2003. Wartość dość komiczna. Pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
bar-tech Re: 8145 Vel Satisów sprzedanych przez pół roku 11.07.03, 00:20 witam! hmm, ciekawe jak osiągnięcia rynkowe modeli avantime i vel satis wpłyną na politykę renault dotyczącą samochodów wyższej klasy... póki co - sukcesy jeden za drugim! pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Milos Re: 8145 Vel Satisów sprzedanych przez pół roku IP: 62.233.141.* 11.07.03, 17:46 bar-tech napisał: > > hmm, ciekawe jak osiągnięcia rynkowe modeli avantime i vel satis wpłyną na > politykę renault dotyczącą samochodów wyższej klasy... > póki co - sukcesy jeden za drugim! > Pewnie właśnie dlatego marzą o przejęciu Volvo. Bardzo by im się ta marka przydała, bo pod własnym logo mogą sprzedawać tylko auta do klasy średniej włącznie. Większych Renault nikt nie kupi. Pzdr Link Zgłoś
greenblack Re: 8145 Vel Satisów sprzedanych przez pół roku 11.07.03, 20:06 Gość portalu: Milos napisał(a): > Pewnie właśnie dlatego marzą o przejęciu Volvo. Bardzo by im się ta marka > przydała, bo pod własnym logo mogą sprzedawać tylko auta do klasy średniej > włącznie. Większych Renault nikt nie kupi. Bez przesady z tym Volvo. S80 też się słabo sprzedaje. > Pzdr Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Milos Re: 8145 Vel Satisów sprzedanych przez pół roku IP: 62.233.141.* 11.07.03, 20:18 greenblack napisał: > > Bez przesady z tym Volvo. S80 też się słabo sprzedaje. > S80 jeszcze niedawno u nas sprzedawał się bardzo dobrze. Nie wiem jak gdzie indziej. Ale niezależnie od tego Volvo ma renomę której brakuje Renault no i ma jeszcze choćby S/V70, S60 czy XC90 - też klasa nieosiągalna dla Renault. Niezależnie od aktualnej sprzedaży, nie da się ukryć że Volvo byłoby jak brakujący idealnie pasujący element. Kiedyś te firmy przecież współpracowały. Pzdr Link Zgłoś
greenblack Re: 8145 Vel Satisów sprzedanych przez pół roku 11.07.03, 20:20 Gość portalu: Milos napisał(a): > S80 jeszcze niedawno u nas sprzedawał się bardzo dobrze. Głównie dzięki "przetargom" dla R-ki. Pozdrawiam Link Zgłoś
al.bandi nadmuchana megane 11.07.03, 09:28 Hm, Velsatis to taka "nadęta" wersja nowej megane. Albo jak kto woli, nowa megane to taki miniaturowy Velsatis. Patrząc na oba auta trudno nie dac ponieśc się takiemu skojarzeniu. (podobieństwo oczywiście tylko z zewnątrz) Link Zgłoś
former_almera Gdzie? 11.07.03, 09:59 Gdzie tyle sprzedan? W Polsce? Na swiecie? We Francji widac ich sporo, choc w prasowych testach przegrywaja z innymi somochodami tej klasy (glownie ze wzgledu na cene). Sporo jezdzi jako "rzadowe limuzyny". Natomiast Avantime doprowadzil do upadku firme Matra. Choc podobno teraz zaczal sie sprzedawac bo wlasciciele licza na to, ze stanie sie obiektem kolekcjonerskim (wyprodukowano ich bodaj tylko 6000 a liczono na sprzedaz 20000 rocznie). Link Zgłoś
greenblack Re: Gdzie? 11.07.03, 11:32 Na całym świecie tyle sprzedano przez pierwszą połowę 2003. Avantime'a chcą reanimować. Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: johndoe Re: Gdzie? IP: *.tlsa.pl 11.07.03, 12:12 a wiadomo jaka sprzedaz zakladali francuzi? ps. co do urody, to gdzies wyczytalem: -jak sie panu podoba vel satis? -no, wyglada jak jacht? -? , a dokladniej? -dokladniej, to jak jacht do gory dnem Link Zgłoś
remo29 Re: Gdzie? 11.07.03, 12:42 RRRRRRRRRRROTFL!!!!!! Prych..., ech..., ach..., yph... ehe...! Chcesz mnie zabić?! Przecież herbatniki jem! :)) Link Zgłoś
kojonkoski Re: Jak chcą reanimować? 11.07.03, 14:36 Skąd wiadomość o reanimacji Avantime? Byłaby to dla mnie jedna z lepszych ostatnio wiadomości. Link Zgłoś
greenblack Re: Jak chcą reanimować? 11.07.03, 14:49 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=6781102&a=6781102 Pozdrawiam Link Zgłoś
kojonkoski Re: Jak chcą reanimować? 11.07.03, 14:58 Skąd masz taką wiadomość? Podałeś link do wątku, który założyłeś. Ale nie wiem jak dowiedzieć się szczegółów. Czy to tylko plotka? Jeśli tak, to szkoda :( Link Zgłoś
greenblack Re: Jak chcą reanimować? 11.07.03, 15:01 > Czy to tylko plotka? Jeśli tak, to szkoda :( Co Ty tak żałujesz tego pudła? Nawet drzwi nie potrafili dopracować. Na razie jest taki plan, ale według mnie z nikłymi szansami na zrealizowanie. Renault lepiej zrobi, jak zacznie sprzedawać w Europie Infiniti. Pozdrawiam Link Zgłoś
kojonkoski Re: Jak chcą reanimować? 11.07.03, 15:09 greenblack napisał: > Co Ty tak żałujesz tego pudła? Pudło jest świetne. Idealnie trafia w moje potrzeby i gust. > Na razie jest taki plan, ale według mnie z nikłymi szansami na zrealizowanie. Skąd o tym wiesz? Masz jakieś wiadomości z Renault? Pozdrawiam Link Zgłoś
greenblack Re: Jak chcą reanimować? 11.07.03, 15:11 kojonkoski napisał: > Pudło jest świetne. Idealnie trafia w moje potrzeby i gust. To trzeba było kupić, jak był;P Krótko bo krótko, ale był w sprzedaży;) > Skąd o tym wiesz? Masz jakieś wiadomości z Renault? A skąd wiem o Infiniti w Europie? > Pozdrawiam Pozdrawiam Link Zgłoś
kojonkoski Re: Jak chcą reanimować? 11.07.03, 15:26 > A skąd wiem o Infiniti w Europie? Nie wiem skąd wiesz o Infiniti. Ale czy wiesz coś więcej na temat Avantime? Link Zgłoś
kojonkoski Re: Jak chcą reanimować? 11.07.03, 15:31 > A skąd wiem o Infiniti w Europie? Już rozumiem ;-) Nie ciągnę tematu. Sorry. Jest już późny piątek i słabo jarzę... Link Zgłoś
dreaded88 Właśnie, Infiniti 11.07.03, 16:51 A Vel Satisa można z powodzeniem przerobić na SUVa, z jakimkolwiek 4x4. W porównaniu z XC 90, X5 czy ML stylistyka by ani trochę nie raziła, wręcz przeciwnie. Link Zgłoś