maruska701 19.09.07, 14:24 Silnik 2,7. Czy ktoś może mi podpowiedzieć coś o tym autku? Może macie jakieś osobiste doświadczenia z Jeepem? Link Zgłoś Obserwuj wątek
jadar62 Re: Jeep Grand Cherokee 19.09.07, 21:42 15 letni - silnik 4.0 benzyna (wiry w baku na wet na asfalcie), urwaly sie elementy trzymajace przednie zawieszenie, reszta w miare do wieku Link Zgłoś
magdajeden Re: Jeep Grand Cherokee 19.09.07, 23:05 ja jezdze, co prawda od niedawna, JGCH 3.1 dieslem 2001r jak dotąd jestem bardzo zadowolona. trochę buja na wybojach i w koleinach, ale świetnie nadaje sie zarówno na asfalt jak i w delikatny teren (na off road mi go szkoda). pomimo tego, ze specjalnie o niego nie dbam, jezdzi i to całkiem dobrze. koszty podstawowych napraw serwisowych w ASO są spore ale wiem, że w warsztatach innych niż ASO mozna serwisować go o połowę taniej. nie jest to oczywiscie rakieta ale na autostradzie wyciągał 170 i jeszcze odrobinę więcej pewnie by sie dało, przyspiesza też niezle (pewnie benzyniak jest lepszy) sporo pali - w cyklu mieszanym ok.14l/100 (pewnie po przeglądzie mu sie trochę poprawi) ogólnie, jesli nie boli cie za bardzo ciągłe lanie do baku, to polecam, fajny jest :) a jaki rocznik cie interesuje, bo to tez istotne? Link Zgłoś