Dodaj do ulubionych

Kupilem zimowki na Polczynskiej 73 w W-wie

IP: *.chello.pl 21.12.01, 15:24
Bylem dzisiaj w serwisie oponiarskim Adama na ul. Polczynskiej 73 w Warszawie
(tel. 665-85-08). I musze powiedziec, ze jestem bardzo zadowolony z faktu, iz
wlasnie tam trafilem. Opony dostalem z porzadnym rabatem, wymiana i wywazenie
gratis. Obsluga jest bardzo sympatyczna (a w szczegolnosci wlasciciel), cala
operacja trwala moze 30 minut. Nie stalem w kolejce i nie musialem sie
zapisywac. I to mi sie podoba! Polecam korzystanie z uslug w/w serwisu.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczow
i zycze Wam spokojnych i cieplych Swiat Bozego Narodzenia
oraz bezpiecznej jazdy w Nowym Roku 2002.
Obserwuj wątek
    • Gość: eskimos Re: Nie kupilem zimowek na Polczynskiej 73 IP: *.chello.at 21.12.01, 15:50
      Dzwonilem do nich i nie maja do Ursusa.
      • Gość: PG Re: Nie kupilem zimowek na Polczynskiej 73 IP: *.chello.pl 21.12.01, 15:55
        No widzisz... a do Focus'a mieli :)
    • Gość: Rafał Dej se siana ! IP: *.chello.pl 21.12.01, 16:06
      Człowieku - przestań robić tu bydło!!! Nikt do tego twojego chlewu na
      Połczyńską nie pojedzie. Po raz kolejny robisz cyrk reklamowy swojego barachła
      na publicznym forum , udając szczęśliwego klienta. Oj , przydał by się tu
      moderator...
      • Gość: PG Re: Dej se siana ! IP: *.chello.pl 21.12.01, 16:23
        Ogromny blad Panie Rafale, nie jestem wlascicielem tego serwisu, tylko KLIENTEM.
      • Gość: Aguirre Re: Dej se siana ! IP: *.acn.waw.pl 21.12.01, 16:41
        Nie wiem po co piszesz takie bzdury. Poczytaj sobie watek "Zenujacy spam oponiarski" ponizej. Pan
        Adam wyjasnia o co chodzi:

� Żenujący spam oponiarski - polecam adres: 217.8.166.*
        Gość portalu: Arti 18-12-2001 20:29 odpowiedz na list odpowiedz cytując

Jak chcecie zobaczyć najśmieszniejszy spam wszechczasów to polecam wątek o
        oponach zimowych na podforum "Zakupy" na forum "Moje pieniądze". Nsjbardziej
        podoba mi się ten kawałek: koledzy poczerwienieli.
        A propos: ciekawe co tam słychać u bojkotowanego z Połczyńskiej?

� Re: Żenujący spam oponiarski - polecam adres: 212.76.46.*
        Gość portalu: Adam 18-12-2001 21:15 odpowiedz na list odpowiedz cytując

Gość portalu: Arti napisał(a):
        ) A propos: ciekawe co tam słychać u bojkotowanego z Połczyńskiej?

Cienko przędę. Rozpocząłem 2 Listopada czyli niby w najlepszym miesiącu dla
        serwisu ogumienia (przekładki na zimowe), ale miałem bardzo wysokie koszty jak to
        na początku działalności i w rezultacie dołożyłem. W Listopadzie pomimo, że to
        nowy punkt był spory ruch, ale i tak u konkurencji były kolejki i zapisy, a u
        mnie puchy!!!! Tłumaczę to faktem, że facet z naprzeciwka jest w tym miejscu 4
        lata ja 4 tygodnie. Zinwestowałem trochę w reklamę, ogłoszenia,mam w
        przygotowaniu stronę WWW, ale grudzień od początku i tak jest żałosny, kto miał
        przełożyć już to zrobił, a z kasą u ludzi cieniutko. Perspektywa Grudnia gorsza
        od Listopada- konkluzja DOŁOŻĘ.
        Od stycznia planowana redukcja kosztów czyli jeden pracownik na bezpłatny urlop,
        ale jestem optymistą. Przecież w końcu to musi wypalić - ceny przełożenia 60 zł
        stalowe felgi i 68 zł za alu (komplet) są równe bądź niższe od innych punktów.
        Na nowe opony daję zawsze nie mniej niż 20% rabatu także jestem dobrej myśli.
        Swoją drogą może masz jakieś ciekawe pomysły jak rozreklamować ten punkt?

Pozdrawiam
        Adam
        Serwis Ogumienia Eco Premium Połczyńska 73 tel 665 85 08

� Re: Żenujący spam oponiarski - polecam adres: 217.8.166.*
        Gość portalu: Arti 18-12-2001 21:37 odpowiedz na list odpowiedz cytując

Gość portalu: Adam napisał(a):
        )
        ) Cienko przędę. Rozpocząłem 2 Listopada czyli niby w najlepszym miesiącu dla
        ) serwisu ogumienia (przekładki na zimowe), ale miałem bardzo wysokie koszty jak

) to
        ) na początku działalności i w rezultacie dołożyłem. W Listopadzie pomimo, że to
        ) nowy punkt był spory ruch, ale i tak u konkurencji były kolejki i zapisy, a u
        ) mnie puchy!!!! Tłumaczę to faktem, że facet z naprzeciwka jest w tym miejscu 4
        ) lata ja 4 tygodnie. Zinwestowałem trochę w reklamę, ogłoszenia,mam w
        ) przygotowaniu stronę WWW, ale grudzień od początku i tak jest żałosny, kto miał
        )
        ) przełożyć już to zrobił, a z kasą u ludzi cieniutko. Perspektywa Grudnia gorsza
        )
        ) od Listopada- konkluzja DOŁOŻĘ.
        ) Od stycznia planowana redukcja kosztów czyli jeden pracownik na bezpłatny urlop
        ) ,
        ) ale jestem optymistą. Przecież w końcu to musi wypalić - ceny przełożenia 60 zł
        )
        ) stalowe felgi i 68 zł za alu (komplet) są równe bądź niższe od innych punktów.
        ) Na nowe opony daję zawsze nie mniej niż 20% rabatu także jestem dobrej myśli.
        ) Swoją drogą może masz jakieś ciekawe pomysły jak rozreklamować ten punkt?
        )
        ) Pozdrawiam
        ) Adam
        ) Serwis Ogumienia Eco Premium Połczyńska 73 tel 665 85 08

Przyznaję, że oniemiałem. Spodziewałem się zerowego odzewu, albo teksów w
        stylu "wal się na ryj", a tutaj proszę: rzeczowa informacja.
        Co do pytania czy mam pomysły - no raczej nie mam, bo nawet sobie za bardzo nie
        wyobrażam na czym polega prowadzenie takiego interesu. Ale jedno wiem raczej
        na
        pewno: jak na forum piszesz, że zapraszasz i że są rabaty dla internautów, to
        dawaj te rabaty. Bo jak kiedyś zadzwoniłem i zapytałem o rabat, to ktoś mi
        powiedział (może nawet Ty sam), że rabat polega na darmowej wymianie opon. No
        to
        sie obśmiałem i poszedłem gdzie indziej, gdzie też mieli darmową wymianę, a do
        tego darmowe wyważenie, a same opony taniej niz u Ciebie.
        Nie będę Ci nic radził, bo przecież nie napiszę, że musisz być tańszy niz inni. A
        może np. jest tak, że ty nie możesz być tańszy, bo inni mają tańszych dostawców,
        dopłacaja do interesu bo mogą sobie na to pozwolić, albo sto innych powodów.
        Sam
        wiesz pewnie najlepiej jak jest.
        PS. No i trochę głupio wpadłeś z tym wysyłaniem postów pod różnymi postaciami z
        tego samego IP.

� Re: Żenujący spam oponiarski - polecam adres: 212.76.46.*
        Gość portalu: Adam 18-12-2001 22:26 odpowiedz na list odpowiedz cytując

Ale jedno wiem raczej na pewno: jak na forum piszesz, że zapraszasz i że są
        rabaty dla internautów, to dawaj te rabaty. Bo jak kiedyś zadzwoniłem i zapytałem
        o rabat, to ktoś mi powiedział (może nawet Ty sam), że rabat polega na
        darmowej
        wymianie opon. No to sie obśmiałem i poszedłem gdzie indziej, gdzie też mieli
        darmową wymianę, a do tego darmowe wyważenie, a same opony taniej niz u
        Ciebie.

Nie wiem kto odebrał ten telefon, ale gdybym wiedział to ten gość już by u mnie
        nie pracował!!! Oczywista bzdura, przyznaję Ci rację i oczywiście rabat to rabat,
        a montaż i wyważenie zawsze jest w cenie.Opony zimowe kupuję w hurtowni
        Novax
        przy Ordona z rabatem w przedziale 30-42% w zależności od firmy, ale naprawdę
        nigdy nie zdażyło mi się nie podzielić rabatem z Klientem. 20% to standard
        inaczej nikt by u mnie nie kupował!!!
        Najprawdopodobniej ktoś kto liczył Ci cenę musiał się "walnąć" co jest bardzo
        prawdopodobne w pośpiechu stąd to nieporozumienie za które zresztą bardzo
        Cię
        przepraszam. Nigdy nie robie sobie "z gęby cholewy" dlatego jeżeli dałem słowo
        to
        zawsze obsłużę Internautę z należnymi honorami.

PS. No i trochę głupio wpadłeś z tym wysyłaniem postów pod różnymi postaciami
        z
        tego samego IP.

To był kretynizm, ale tonący brzytwy się chwyta. Najadłem się wstydu i mi
        przeszło. Trudno, człowiek uczy się przez całe życie.Mam za to świadomość, że
        każdy kto był u mnie do tej pory wróci na wiosnę i przyprowadzi znajomych. Ciężko

na to pracuję, ale to miłe, że już spotykam się ze znajomymi znajomych.

Pozdrawiam Cię serdecznie
        Adam
        • Gość: PG Re: Dej se siana ! IP: *.chello.pl 21.12.01, 16:53
          Nie wiem, jakie byly dotychczasowe poczynania p. Adama ale ja nie mam na co sie
          skarzyc. Wymienilem tam dzisiaj opony i wszystko bylo OK. I nie mam pojecia,
          dlaczego Szanowny Pan Rafal mnie obraza piszac "daj se siana". Ale to tylko
          swiadczy o jego poziomie.
      • Gość: VeeVee Re: Dej se siana ! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.12.01, 18:18
        A tobie pewnie się marzy ta posada, niedoszły moderatorze. Chciałbyś ludzi za
        twarz potrzymać.
        • Gość: YU Re: Dej se siana ! IP: 192.168.6.* 21.12.01, 20:20
          Czy Rafał jest krewnym Leppera czy skończył rolniczy kurs doskonalenia
          zawodowego. Takiego chamskiego odzewu z "grubej rury" dawno nie czytałem.
          Jak można ot tak po prostu walić drugiego na odlew tylko dlatego że pochwalił
          jakiś zakład oponiarski.Czy już zero zrozumienia dla bliźniego, dla jego
          świętego prawa do własnego zdania, własnej subiektywnej oceny?
          Skąd się biorą tacy harcownicy jak Rafał, ja podejrzewam że to jest młode
          nieopierzone chłopię. Ale to niczego nie tłumaczy. Jeżeli nie potrafi się
          zachowywać w sposób w miarę normalny niech się udziela na innych postach
          niekoniecznie TU.
          • dado Dajmy szanse Adamowi z Polczynskiej .... 21.12.01, 20:32
            Jesli jest ,bedzie dobry to fajnie , jesli ceny i obsluga klientow
            nie bedzie dobra to przeciez nikt nic nie kupi .(trzeba zawsze
            sprawdzic w jeszcze jednym punkcie ).
            Doceniam szczery list Adama i tyle.
            Opon narazie nie potrzebuje ale zapewne sprawdze z ciekwosci
            Polczynska gdy nadejdzie czas .

pzdr i Wesolych swiat ! Dado
            • Gość: ARAFAT Re: Dajmy szanse Adamowi z Polczynskiej .... IP: 10.10.10.* 21.12.01, 20:41
              Co prawda ja mieszkam prawie 600 km od Warszawy i opony mam w hurcie ale zgodzę
              się dajmy facetowi szansę. Aczkolwiek Adam przesadza trochę z tą reklamą bo
              forum to nie miejsce dla komercji. po prostu Adam trochę się zagalopowałeś
              innymi słowy zabrakło ci taktu.
              Mimo wszystko Pozdrawiam życzę powodzenia i full respect dla ciebie Adam za
              podjęcie ryzyka związanego z fdziałalnością gospodarczą
    • Gość: Adam Re: Kupilem zimowki na Polczynskiej 73 w W-wie IP: *.acn.waw.pl 22.12.01, 02:02
      Dziękuję za dobre i złe słowa, tym samym mam prośbę o zamknięcie tego wątku.
      Rozumiem, że w dzisiejszych czasach nie wszystkim musi się wszystko udawać, a
      tym bardziej nie chcę wywoływać niezdrowych sensacji wokół mojego serwisu.

Zapracuję na dobrą opinię tylko najlepszą obsługą klientów!!!

Konkluzja - nie ma sensu przekonywać nikogo, a szczególnie na tak szacownym
      forum żeby kupował właśnie u mnie. Z jednym zastrzeżeniem, że nigdy nie wiecie
      co może Was spotkać i jeżeli teraz jest dobrze to zawsze może znależć się ktoś
      kto wyciągnie Wam z pod tyłka stołek na którym aktualnie siedzicie i będziecie
      musieli szybko ponownie zorganizować Wasze życie.( tak przy okazji to do
      kwietnia też byłem jednym z "white collar")

Pozdrawiam serdecznie życząc wspaniałych, zdrowych i wesołych świąt.
      Adam - Serwis Ogumienia Eco Premium Połczyńska 73
      • Gość: Arti Panowie, wrzuccie na luz... IP: *.teleaudio.com.pl 23.12.01, 11:27
        Chyba mam prawo do poniższej wypowiedzi, a nawet oceny, bo ten wątek "Żenujący
        spam oponiarski" to ja założyłem i to ja złośliwie zapytałem, co słychać u
        bojkotowanego z Połczyńskiej.
        Ale teraz widzę, że trzeba się od Adama odczepić. Jak mu wytknąłem, że głupio
        spamował, to przyznał mi rację i nie wykazał żadnej agresji. Trzeba to docenić.
        Przestrzegam przed odsądzaniem faceta od czci i wiary. Nie zarzucajcie mu, że
        znów spamuje, bo dowodów żadnych na to nie ma, a i poszlaki nie są tak mocne,
        jak przy poprzednim spamie. Teraz jest inny adres IP. Jeżeli to nawet Adam
        nadaje z innego adresu, to przynajmniej nie spamuje tak głupio jak poprzednio,
        tylko zadał sobie trochę trudu. To też należałoby docenić.
        Ktoś napisał, że nie powinien reklamować się tak na forum (zakładając
        oczywiście - podkreślam to jeszcze raz - że to on udaje zadowolonego klienta).
        A dlaczego nie? To metoda stara jak świat (przesadziłem, stara jak Internet) i
        przynosząca skutki. Najlepszy dowód: film "Blair Witch Project". Tanio
        zrobiony, przez krytyków uznany za gniot, ale tak dobrze wypromowany za pomocą
        internetowej plotki, że przyniósł miliony, a nawet urósł do miana kultowego.
        Może Adam korzysta z tego pomysłu (kolejny raz podkreślam: jeśli to
        rzeczywiście on napisał)?
        Wesołych Świąt!!!
        • Gość: ADAM Uwaga do listu Artiego IP: *.acn.waw.pl 23.12.01, 16:02

(kolejny raz podkreślam: jeśli to rzeczywiście on napisał)?

Arti wracasz mi wiarę w człowieczeństwo!!!
          Piotr, który kupił cztery zimowe opony był u mnie białym focusem, niestety nie
          zwróciłem uwagi na numery.
          Jeżeli ktoś chce niech drąży temat,ale gdybym sam pisał z innego adresu to skąd
          bym wiedział, że ma biały samochód???Ale dosyć tego bo tylko winni się tłumaczą.

Pozdrawiam Adam

• Gość: Andre Re: Uwaga do listu Artiego IP: *.pcplus.com.pl 23.12.01, 16:51
            Gość portalu: ADAM napisał(a):

>
            > (kolejny raz podkreślam: jeśli to rzeczywiście on napisał)?
            >
            > Arti wracasz mi wiarę w człowieczeństwo!!!
            > Piotr, który kupił cztery zimowe opony był u mnie białym focusem, niestety nie
            > zwróciłem uwagi na numery.
            > Jeżeli ktoś chce niech drąży temat,ale gdybym sam pisał z innego adresu to skąd
            >
            > bym wiedział, że ma biały samochód???Ale dosyć tego bo tylko winni się tłumaczą
            > .
            >
            > Pozdrawiam Adam
            >
            >

To cieszy że niepotrzebne emocje opadają i forumfowicze gadają ludzkim głosem.
            Finał dobrej energii w Wigilię . Wtedy nawet zwierzęta tak gadają.
            Pozdrawiam i Wesołych Świąt.
            • Gość: PG Re: Uwaga do listu Artiego IP: *.chello.pl 23.12.01, 23:07
              Drodzy forumowicze,
              dajmy spokoj niezdrowym domyslom. To ja jestem autorem tego watku. Kilka dni
              temu kupilem u Adama zimowki do mojego bialego Focus'a. Zreszta mysle, ze
              jeszcze nie raz bede jego klientem, poniewaz zamierzam kupic takze opony zimowe
              do samochodu mojej dziewczyny.
              Wszystko to, co napisalem w pierwszym poscie tego watku podtrzymuje i bede
              polecal serwis Adama swoim znajomym. Po prostu jestem zadowolony z jego uslug.
              Jeszcze raz Wesolych Swiat
              i pomyslnosci w nowym Roku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka