Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Torebka Longchamp

30.07.10, 21:28
    Witam,
    czy wiecie może ile kosztuje, np. w Galerii Mokotów (lub innym autoryzowanym
    sklepie Longchamp) taka oto torebka:
    minor-catastrophes.cowblog.fr/images/longchamp01042640001.jpg
    (roz. M).

I gdzie, oprócz GM, można ją zakupić? Na Allegro nie ma za wielkiego wyboru :/
    Obserwuj wątek
      • odrobina_luxusu Re: Torebka Longchamp 31.07.10, 10:53
        U producenta sa podane ceny i mozesz kupic:
        www.longchamp.com/fr/collection/femme/articles/sacs/sac-a-main/showroom-14.html

Na Allegro na 99% dostaniesz podrobe.
        • nissa.fr Re: Torebka Longchamp 31.07.10, 21:04
          Sluszna uwaga.
          • vincentyna Re: Torebka Longchamp 01.08.10, 00:37
            Och, trudno to nylonowe tyci tyci nazywac torebka ;)

To sie w innych krajach sprzedaje jako takie zapasowe siatki dla emerytek,
            wiesz, nosisz w torebce i jak musisz znienacka kupic kilo ziemniakow, to
            rozkladasz z takiego mini portfelika wlasnie taka siateczke/nylonowke.

U siebie, to sie z tym lansuj spokojnie, ale pamietaj, ze w innych krajach UE to
            jest taka drozsza wersja siatki na ziemniaki ;)
            • keepersmaid Re: Torebka Longchamp 01.08.10, 01:59
              Pomijajac ironie to Vincentyna ma racje, to jest siatka na zakupy, a nie torebka.
              • disa na ziemniaki są ładniejsze 01.08.10, 12:04
                np. tego typu torby
                i.pinger.pl/pgr184/06f34ddf002881a24a5db58a/i-am-not-a-plastic-bag-foopshi-nl.jpg
                ;]
                Longchamp to jakiś dziwny twór, ani to ładne, ani wyglądające, ani pasujące ...
                a ma dziwnie wysoką cenę jak na wór na ziemniaki ... może się nie znam i
                człowiek idąc po ziemniaki też się musi lansować .... nie ogarniam tego świata ;]
              • cioccolato_bianco Re: Torebka Longchamp 02.08.10, 10:54
                wyrocznie mody zza granicy:)
                a ja widziałam takie torebki noszone jako torebki i wcale nie przez
                emerytki. dodam, że było to w stolicach krajów
                zachodnioeuropejskich;)
                • vincentyna Re: Torebka Longchamp 10.09.10, 00:13
                  Sorry, zapomnialam dodac, ze nastolatki, ktorych nie stac na najtansza i najmniejsza wersje burberry, to wlasnie kupuja te mini nylonowki od longchampa. No bo tyci burberry w krateczke kosztuje minimum 200 euro, a taka nylonowke z skorzana raczka, to mozna miec za mniej niz setke.

Ja jestem raczej wrednawa, niz ironiczna, tak czy siak, dzieki za komplement, hehe.
              • batutka Re: Torebka Longchamp 09.09.10, 22:10
                trudno się nie zgodzić z Vincentyną
            • gabrielafrancuz Re: Torebka Longchamp 01.08.10, 12:06
              Wersja z grubego materialu nie wyglada juz jak siatka na zakupy. A Tobie zalezy
              na nylonie?
            • nissa.fr Re: Torebka Longchamp 01.08.10, 16:44
              Chce dziewczyna kupic (nie napisala co zamierza w tym nosic) niech kupuje. Od razu moze sprostuje info vincentyny o modzie torebkowej w krajach UE: zaprezentowana na zdjeciu jest hitem wsrod francuskich nastolatek, emerytki gustuja w wozkach zakupowych na 3 kolkach. Pozdrawiam.
      • herb46 Re: Torebka Longchamp 01.08.10, 21:48
        Juz jedna zdarlam ,od 3 lat pomaranczowa.Bardzo praktyczna bo mozesz
        ja zmiescic w podrecznej torebce.Prosze nie zapomniec ze torebki
        Longchamps to nie tylko te skladane z nylonu podgumowanego lecz
        cala kolekcja skorzanych porzadnych torebek ktore moge tylko
        poogladac na wystawie bo ceny bardzo wygorowane.Jezeli zrobisz ten
        zakup to nie pozalujesz niezwykle praktyczna - ceny nie znam w Pl u
        nas kosztuje 65e
        • ciasteczkowy_diabelek Re: Torebka Longchamp 03.08.10, 17:39
          Bardzo dziękuję za wszelkie komentarze. Spodobała mi się ta torebka, bo uważam,
          że jest praktyczna. Cenę już znam, wlaśnie wczoraj ciocia przywiozła mi ją z
          Berlina i jestem już cała szczęśliwa :)
          • gabrielafrancuz Re: Torebka Longchamp 03.08.10, 18:42
            Pokaż! :)
            Z bawełny, czy czegoś nylonowopodobnego?
            • ciasteczkowy_diabelek Re: Torebka Longchamp 03.08.10, 21:27
              nylon w polaczeniu ze skora :)
              www.backhomegifts.cn/wp-content/uploads/2009/01/longchamp.jpg o taka :) (to zdjecie z netu, nie chcialo mi sie robic wlasnego:)
              • alessia27 Re: Torebka Longchamp 03.08.10, 23:58
                Straszna ta torba nawet na zakupy bym takie nie chciala,
                ale to kwestia gustu.
        • vincentyna Re: Torebka Longchamp 10.09.10, 00:19
          Masz racje, ze Logchamp ma piekne torebki, ja sobie zakupilam chociazby piekny model Kate Moss dla Longchamp w zebre, sliczna, porzadna torba, sezon poprzedni ale nadal przepiekny, hehe.

O taka, tylko duzo mniejsza:
          http://www.google.nl/imgres?imgurl=http://www.butterboom.com/wp-content/uploads/2010/01/KateMoss_Longchamp-Butterboom.jpg&imgrefurl=http://www.butterboom.com/2010/01/28/kate-moss-designs-for-longchamp-hong-kong/&usg=__qvrO2Sm73z8pvrZTKZ2AknU-8bg=&h=534&w=434&sz=61&hl=pl&start=0&zoom=1&tbnid=AWnYeMR8WfZFmM:&tbnh=138&tbnw=114&prev=/images%3Fq%3Dkate%2Bmoss%2Blongchamp%2Bzebra%26um%3D1%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:en-GB:official%26biw%3D1606%26bih%3D847%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=1952&ei=Sl2JTNbfCZXNjAe4yfmOCA&oei=Sl2JTNbfCZXNjAe4yfmOCA&esq=1&page=1&ndsp=49&ved=1t:429,r:9,s:0&tx=63&ty=105
      • aneczkaa1982 [...] 09.09.10, 10:19
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • hotally Re: Torebka Longchamp 09.09.10, 11:54
        Ja mam taką, idealna na zakupy i podróże- pomieści wszystko :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka