mati_z_as 25.08.03, 12:08 Szukam kompletu(4szt. - 2 na zderzak i 2 z boku na błotnik) białych kierunków do mojej Foczki. Ma ktoś może możliwość załatwienia lub wie gdzie moge znaleść te kierunki po rozsądnej cenie ?? Pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
krakus.mp Re: Białe kierunkowskazy do Focusa 26.08.03, 10:37 mati_z_as napisał: > Szukam kompletu(4szt. - 2 na zderzak i 2 z boku na błotnik) białych > kierunków do mojej Foczki. Ma ktoś może możliwość załatwienia lub wie gdzie > moge znaleść te kierunki po rozsądnej cenie ?? > > Pozdrawiam Witam. Tak się składa że ja posiadam komplet kierunkowskazów do Focusa (przed restylingiem).Kiedyś były one białe,ale ja troszkę je przyciemniłem lakierem do lamp.Nie są one czarne,tylko delikatnie przydymione.Wyglądają ładnie i świecą normalnie,tak że nie ma problemu z policją.Możesz im przywrócić białą barwę,zmywając lakier rozpuszczalnikiem.Jak jesteś zainteresowany,to proszę o kontakt na moją skrzynkę.krakus.mp@interia.pl PS.Cena 100 zł za komplet. Link Zgłoś
Gość: cervantez Re: Białe kierunkowskazy do Focusa IP: *.tarchomin.pl / *.tarchomin.pl 14.09.03, 23:24 1. Zajrzyj na Allegro - tam powinienes cos znalezc. 2. Boczne kierunki mozesz kupic w ASO za smieszne pieniadze (10-15 PLN) 3. Zajrzyj rowniez na strony FKP - www.focusklubpolska.com.pl dział: www.focusklubpolska.com.pl/Akcesoria%20i%20felga/akcesoria.htm Link Zgłoś
krakus.mp Re: Białe kierunkowskazy do Focusa 15.09.03, 14:47 Gość portalu: cervantez napisał(a): > 1. Zajrzyj na Allegro - tam powinienes cos znalezc. > 2. Boczne kierunki mozesz kupic w ASO za smieszne pieniadze (10-15 PLN) Witam. Nie wiem o jakim ASO piszesz? Bo jak chodzi o Forda,to fabryczne kierunkowskazy boczne )białe) kupowałem w Krakowie po 35 zł za jedną sztukę.Natomiast przednie białe (też fabryczne,takie jak do Focusa RS) mają cenę 120 zł za sztukę!!! Pozdrawiam. > 3. Zajrzyj rowniez na strony FKP - www.focusklubpolska.com.pl dział: > www.focusklubpolska.com.pl/Akcesoria%20i%20felga/akcesoria.htm Link Zgłoś