aaaammmm1 07.04.08, 20:36 Chcę kupić Tigrę - potrzebuję małe autko, które pięknie wygląda i mało pali. Znalazłam rocznik 97, w dobrym stanie, z gazem. Widzę, że zdania o Tigrze są bardzo sprzeczne. Proszę o opinie, rady. Link Zgłoś Obserwuj wątek
purhed Re: Opel Tigra - proszę Was o opinie! 07.04.08, 20:43 w zasadzie to corsa z inną budą, w sam raz dla kobiet i pedałów. Link Zgłoś
malken Re: Opel Tigra - proszę Was o opinie! 07.04.08, 21:40 purhed: jeśliś nie kobieta, to "napęd roweru"??? Link Zgłoś
v-6 Re: Opel Tigra - proszę Was o opinie! 07.04.08, 21:41 purhed napisał: > w zasadzie to corsa z inną budą, w sam raz dla kobiet i pedałów. Uwaga, macho! A może tylko piętnastoletni skin-onanista? Link Zgłoś
misiu7911 Re: Opel Tigra - proszę Was o opinie! 07.04.08, 21:49 witam,mialem tigre z 95 roku,zalozylem gaz,chodzila jak pszczolka,niestety skonczyla na zderzaku dostawczego auta,ale bylem bardzo zadowolony,silnik 1400.i niejestem pedalem!!!!!!!!!!!! Link Zgłoś
kodem_pl LoL zabolalo? 07.04.08, 22:12 Idealne auto dla kobiety. Nietuzinkowy wyglad i tanie czesci - rzadkie polaczenie. Bierz:-) Co do reszty odpowiedzi... nie wiem co was zabolalo, ale facet ktory jezdzi tigra rzeczywiscie musi byc troche niehalo. Podobnie jak ten z 206CC, New Beetle i tak dalej. Zaden ze mnie maczo, po prostu tak jak nie nosze sukienek czy podwiazek, tak w zyciu nie kupie tigry dla siebie. Link Zgłoś
v-6 Re: LoL zabolalo? 07.04.08, 23:32 Oczywiście, że masz trochę racji, bo sa samochody robione "pod kobiety" i faceci raczej je omijają, ale niekoniecznie. Jednak trudno się z tobą zgodzić: Po pierwsze, nie chodzi o to, czy gość jest halo czy niehalo, bo to tylko jego sprawa (dopóki cię nie podrywa) i nic nam do tego. Po drugie, ekstrapolując twoje rozumowanie, jeśli facet w new beetle to pedał, co powiesz o dziewczynie w Cherokee? Lesba, oczywiście. Po trzecie, gdzie chciałbyś ustawić granicę dla niemęskich aut? Np. yaris? Czy jak go biorę od żony, bo łatwiej zaparkować w śródmieściu, w oczach facetów staję się gejem? A mój suv przywraca mnie do chwały świata hetero? A gdybym miał jeszcze harleya, to co bym był? Trisex? Po czwarte, nie zarzekaj się tak, czym będziesz i nie będziesz jeżdził w życiu, bo ono płata figle. Jednak ta wiedza przychodzi z wiekiem. Pozdrawiam v-6 Link Zgłoś
kodem_pl Re: LoL zabolalo? 07.04.08, 23:46 > Po pierwsze, nie chodzi o to, czy gość jest halo czy niehalo, bo to tylko jego > sprawa (dopóki cię nie podrywa) i nic nam do tego. Jasne. Ale na forum wypowiedziec sie moge? Smieszy mnie kolo w tigrze, babskiej bieliznie czy onanizujacy sie przy zapachu cudzych skarpetek. Nic mi do tego, ale mnie to smieszy. > Po drugie, ekstrapolując twoje rozumowanie, jeśli facet w new beetle to pedał, > co powiesz o dziewczynie w Cherokee? Lesba, oczywiście. To nie dziala w dwie strony. Choc wiele lesbijek w US uwielbia choppery, to i tak kobieta w Cherokee czy Lancerze EVO mnie nie smieszy. Taka w hummerze to za to pewnie feministka;-) > Po trzecie, gdzie chciałbyś ustawić granicę dla niemęskich aut? Np. yaris? Czy > jak go biorę od żony, bo łatwiej zaparkować w śródmieściu, w oczach facetów sta > ję się gejem? A mój suv przywraca mnie do chwały świata hetero? A gdybym miał j > eszcze harleya, to co bym był? Trisex? To plynna granica i kazdy ustala ja sobie sam. W moich oczach facet jadacy Yarkiem to nic niezwyklego - auto tanie i niezawodne, bez jakiegos szczegolnego wyrazu. Ale jak znajomy kupuje sobie z wlasnej nieprzymuszonej woli skode fabie to juz daje mi to do myslenia (nie pod katem jego seksualnosci, ale charakteru)...;-) > Po czwarte, nie zarzekaj się tak, czym będziesz i nie będziesz jeżdził w życiu, > bo ono płata figle. Jednak ta wiedza przychodzi z wiekiem. Dawno sie juz o tym przekonalem. Wiem jednak, ze tigry nie kupie (co niby mialoby mnie do tego zmusic?) dla siebie. Link Zgłoś
proszek01 Re: Opel Tigra - proszę Was o opinie! 09.04.08, 12:49 wracając do tematu (bo z opinii o samochodzie co niektórzy zeszli na dyżurny temat gejów): bardzo fajny samochód, sympatycznie się nim jeździ. Ale pali całkiem sporo, bo w jeździe typowo miejskiej potrafi wychlać ponad 10 litrów na 100 km, ale to w przypadku codziennej jazdy do pracy i z powrotem. Silnik 1.6. Faktycznie na co dzień porusza się nim żona (jest bardzo zadowolona), ale ja też od czasu do czasu lubię sobie nim pojeździć. Auto ma już swoje lata (w tym 5 lat u nas), jak do tej pory nie było jakiś większych kłopotów. pozdrawiam Link Zgłoś
proszek01 Re: Opel Tigra - proszę Was o opinie! 09.04.08, 13:06 he, he ... a czy ktoś w wypowiadających się na tym forum zwrócił w ogóle uwagę, że pytanie zadała osoba płci żeńskiej? pozdrawam wszystkich homofobów... i nie tylko.., Link Zgłoś
kodem_pl Re: Opel Tigra - proszę Was o opinie! 09.04.08, 16:48 Jezeli do mnie pijesz to nei trafiles. Napisalem autorce watku: bierz. No i homofob ze mnie slaby... nosze ciuchy projektowane przez gejow i mi z tym dobrze, podoba mi sie gejowskie auto roku (Alfa Brera), nawet znam paru... ale smieszy mnie facet w tigrze. Tak jak facet w rajstopach, pisalem juz. To homofobia czy raczej zdrowe podejscie? Link Zgłoś