Gość: niki IP: *.class144.petrotel.pl 06.09.03, 01:13 Od trzech miesięcy mam nowego Opla corsę i jakieś s...syny ukradły mi kołpaki. Dajcie znać ile kosztują nowe i czy warto zakładać oryginalne, czy raczej zadowolić się jakimikolwiek. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: lico Re: Kołpaki... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.03, 01:16 Pierdolnij se condory za parę zyli tych nikt ci nie podjebie,prędzej je zgubisz. Link Zgłoś
Gość: Krzych Re: Kołpaki... IP: *.iel.gda.pl 06.09.03, 09:03 Firmowe kosztują co najmniej kilkadziesiąt zł za sztukę i nie masz żadnej pewności, że ci znowu nie ukradną. Dlatego lepiej załóż niefirmowe po kilka zł za sztukę. Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Kołpaki... IP: *.acn.waw.pl 06.09.03, 10:14 No może innymi słowy niż Lico, ale sens jest ten sam. Kup na giełdzie komplet rzemiosła za 20 złotych i ciesz się świętym spokojem. Oryginały kradną własnie dlatego, że jakiś zrozpaczony okradziony idzie na giełdę i odkupuje od złodziei może nawet swoje jeszcze ciepłe kołpaki, bardzo zadowolony, że tanio kupił. Prosta zasada nie ma popytu nie ma podaży. Jeżeli przestaniesz kupować kradzione kołpaki przestaną je kraść. Sam już nie wiem czy robią to narkomani na głodzie oddający je hahdlarzom paserom za działkę czy jest to raczej zorganizowane działanie szajek handlarzy kradzionymi częsciami? Może to lobby producentów kołpaków podróbek rozpędziło ten proceder kradzieży oryginałów w celu stworzenia sobie popytu? Odłóżmy na bok te dywagacje i polecam zakup kompletu tanich podróbek. Swoją drogą to chyba tylko w Polsce jest coś takiego!!!!! W Czechach na przykład nie widziałem tak dużej liczby samochodów bez kołpaków lub z rzemieślniczymi podróbami. Wszystkim złodziejom kołpaków życzę raka prostaty i śmierci w męczarniach oraz łączę się z okradzionymi w bólu po stracie:) Pozdrawiam, Adam Link Zgłoś
Gość: mariusz.wawa Re: Kołpaki... IP: *.acn.waw.pl 06.09.03, 11:52 nie ma zadnego sensu kupowac nowych oryginalnych kolpakow. za kilka dni i tak ich juz nie bedziesz mial. mi w corsie ukradli po tygodniu. wiec teraz jak kupilem focusa to sam je zdjalem:) i kupilem komplecik rzemiosla za 30 zl:) pozdro. Link Zgłoś
Gość: madar Re: Kołpaki... IP: 213.155.167.* 06.09.03, 15:01 Czy jest sens zdejmować oryginały i zakładąć tanią tandetę po co mi w garażu czy piwnicy leżące nowe kołpaki które będą bezużyteczne i zbierać kurz lepiej idź od razu na giełdę i sprzedaj je to trochę grosza za nie dostaniesz. Link Zgłoś
wielki_czarownik Znam ten ból 06.09.03, 15:33 Nie kupuj firmowych bo znowu buchną. Kup takie za 7.99 z hipermarketu i będziesz miał spokój. Link Zgłoś
barkas Re: Znam ten ból 06.09.03, 17:53 Zainwestuj kilka z łotych w alufelgi, fura będzie lepiej się prezentowała no i humor się właścicielowi poprawi. Aha, i nie zapomnij o śrubach-zabezpieczeniach dobrej jakości. Link Zgłoś
Gość: beton Re: Cena kołpaków do Hondy (ASO) - kto mi powie ?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.03, 22:47 Niech mi ktoś kurwa wytłumaczy dlaczego oryginalne kołpaki Hondy w ASO kosztują po 180 za sztukę???? Dla ułatwienia dodam, że nie jest są wykonane ze złota tylko ze zwykłego(?) tworzywa sztucznego. Najtańsza felga aluminiowa, pomijam jakość wykonania, kosztuje pewnie z 250 zeta. Komuś a ASO jebie na dekiel..... Link Zgłoś
Gość: kriss Re: Cena kołpaków do Hondy (ASO) - kto mi powie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.03, 22:50 Komuś i jebie ale nie na dekiel ale na kołpak.Pozdrawiam. Link Zgłoś
Gość: -) Re: Kołpaki... IP: *.sad.warszawa.supermedia.pl 07.09.03, 15:20 z kolpakami za 5 zeta jest jeden problem. O ile nie pasuja idealnie to zaraz zaczna brzeczec. Poza tym sa z niesamowicie tandetnego, cienkiego i twardego plastiku. Moga wiec polamac sie juz przy wkladaniu, tzn lamia sie te plastikowe elementy przytrzymujace ten drut/sprezyne mocujaca. No i latwo je rozwalic o kraweznik Link Zgłoś