Dodaj do ulubionych

Ukradli mi kołpaki

31.01.14, 12:00
Z parkingu podziemnego pod blokiem. Żeby się tam dostać, trzeba albo mieć wykupione wraz z mieszkaniem miejsce postojowe lub dinksa do windy i komórkę lokatorską. Jedno i drugie developer sobie słono wyceniał... tymczasem ktoś się pokusił o kołpaczki do mojej leciwej już astruni, która w otoczeniu suvów i limuzyn wyglądała jak uboga krewna, cóż, na co komu takie kołpaki? Zgłosiłam sprawę dzielnicowemu, a ten zdumiony wyjąkał, że to niemożliwe, na nowych osiedlach nie kradną. Idę szukać moich kołpaków na tablicy lub gumtree. Ponoć istnieje duża szansa, że trafię na "swoje".
Obserwuj wątek
    • asases Re: Ukradli mi kołpaki 31.01.14, 12:07
      A po co szukać, jak niewiele warte? Mnie ukradli już kilka razy, po ostatniej kradzieży nie kupilam już nowych i mam spokój.
    • heca7 Re: Ukradli mi kołpaki 31.01.14, 12:24
      Kamery są?
      • thaures Re: Ukradli mi kołpaki 31.01.14, 12:37
        Wiesz, z garażu w nocy przed wyjazdem wakacyjnym, gdy samochód był już zapakowany po dach, skradli nam wszystkie koła... Mąż poszedł po auto, ja z synami w blokach startowych, a on dzwoni, że nie jedziemy. Policja nam powiedziała,że było widocznie zamówienie na aluminiowe felgi. Może Twoje kołpaki też ktoś zamówił?? Współczuję!
        • iwoniaw Re: Ukradli mi kołpaki 31.01.14, 13:37
          Cóż, nam ktoś zaczął odkręcać koło, ale widać coś go spłoszyło. Cudem uniknęliśmy wypadku. Od tej pory mam schizę i w każdym samochodzie podstawowym doposażeniem są śruby zabezpieczające koła.
          Listwę boczną z drzwi też nam kiedyś rąbnęli, nie wątpię, że na zamówienie. uncertain
          Fakt, że na osiedlu nienowym, ale co za różnica.
          Współczuję.
          Ręce bym takim przy d... urywała.
    • chipsi Re: Ukradli mi kołpaki 31.01.14, 13:01
      Może zwyczajnie podpadłaś któremuś sąsiadowi i chciał Ci dokuczyć w tak durny sposób?
      • raczek47 Re: Ukradli mi kołpaki 31.01.14, 17:18
        I tu się potwierdza teoria Rosy, z wątku obok.Może Rosa jednak ma rację?
        • baltycki Re: Ukradli mi kołpaki 31.01.14, 17:40
          raczek47 napisała:

> I tu się potwierdza teoria Rosy, z wątku obok.Może Rosa jednak ma rację?

Samochod ukradli mi w Cerbere, aparat fotograficzny w Andorze, tez Polacy?
          • raczek47 Re: Ukradli mi kołpaki 31.01.14, 18:55
            skąd mam wiedzieć, kto cię okradł?
        • rosapulchra-0 Re: Ukradli mi kołpaki 31.01.14, 19:52
          Raczek, ja nie pisałam o teorii, ale faktach. Jest różnica.
    • sueellen Re: Ukradli mi kołpaki 31.01.14, 17:29
      a do czego są potrzebne? Gdyby mnie ukradli (byc moze ukradli) pewnie bym nawet nie zauwazyła tongue_out nie mowiac o zakladaniu nowych!
      • heca7 Re: Ukradli mi kołpaki 31.01.14, 18:09
        Ja też bym nie zauważyła big_grin Ale już mój mąż tak. Czasem jedziemy samochodem a on nagle mówi - widziałaś te kołpaki?! Jakie kołpaki??? Noooo na tamtym samochodzie co przejechał obok wink
    • thea19 Re: Ukradli mi kołpaki 31.01.14, 19:10
      mi ukradli jeden - komus brakowal.
      • bei Re: Ukradli mi kołpaki 31.01.14, 19:13
        Jak nie pod zamowienie, to dla kolekcjonera.....
        • baltycki Re: Ukradli mi kołpaki 31.01.14, 19:41
          Pewnie lezy gdzies na poboczusmile
          • thea19 Re: Ukradli mi kołpaki 31.01.14, 19:45
            moj zwineli na parkingu ch. jak wysiadalam byl a jak wsiadalam to juz nie. oryginalne byly i nie spadaly.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka