elle.hivernale 31.01.14, 12:59 Apel taki - ukradli mi kołpaki. Zmywarka Bosch - jakie koszty mycia? Ciastko życia. Robić doktorat czy nie? Przeczytajcie i napiszcie swoją opinię. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antyideal Re: Zabawa forumowa - level hard 31.01.14, 13:16 Nie jedzcie do Wloch!!! Ukradli mi kołpaki Nina Andrycz nie zyje...Jak sobie poradzic Padłam - wrózka. Czy to aby nie "nasza" forumka ? Facet idealny ? Egzorcysta z NFZ Odpowiedz Link Zgłoś
dantonka Re: Zabawa forumowa - level hard 31.01.14, 15:11 Do tych co się znają na butach. Kupiłybyście tę bluzkę? Zamiast łapówki dla lekarza. Ręcznik za 1,6 tyś. Co to za stwór? Tomasz Lis. Kardynał Dziwisz. Szef idiota. Depilacja laserowa. Stopy Tymczasem w Skandynawii. Żeberka pieczone. To przykre, ale widziałyście? Balet męski Odpowiedz Link Zgłoś
dantonka Re: Zabawa forumowa - level hard 31.01.14, 15:29 Co zawsze macie w kuchni? Najpiękniejsze męskie ciało. Dla emam o mocnych nerwach. Jak pozbyć się kota? Chciałam spa, a dostałam... Sos do naleśników ze szpinakiem. Tak z czystej ciekawości. Pamiętacie pacjenta, który dostał namaszczenie? Piękne Rosjanki. Utopia? Odpowiedz Link Zgłoś
dantonka Re: Zabawa forumowa - level hard 31.01.14, 15:33 A ja muszę, bo się uduszę. Rymowanka. Świat patrzy. Mąż koleżanki się do mnie dowala. Co mam zrobić? Kogel Mogel. Skręciłem kark. Co ze mnie wyrośnie? 17 lat i... Miłość, zazdrość, szaleństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
attiya Dantonka 31.01.14, 15:58 jesteś wielka proszę o więcej - mam szansę przeżyć Odpowiedz Link Zgłoś
dantonka Re: Dantonka 31.01.14, 17:52 Co tak śmierdzi? Małe dziecko na ulicy. Do jakich wy pediatrów chodzicie? Dr Jekyll i Mr Hyde. A wy się do kogoś dowalacie? Poradnik szczęścia dla seniora. Dlaczego nie chcesz mieć więcej dzieci Polko? Domofon mi się zepsuł. Czy szatan istnieje? Mój mąż. Niezawodna Szczepkowska. Ujowa pani domu. Do przeciwniczek związków homo... Czemu tylko mężczyźni? Przeciągi i "zawianie". "Sorry, taki mamy klimat". Czy ja nie umiem sprzątać? Psychoterapia. Kto nie utrzymuje kontaktów ze swoimi rodzicami? Koleżanka pijaczka. Kto się zna na fitnesie? "Babysitter" Taka sytuacja - dylemat moralny. Czy rodzice mają prawo do praw rodzicielskich? Pytanie erotyczne. Co myślicie o takiej sytuacji? Tata z dziewczynką... Odpowiedz Link Zgłoś
dantonka Re: Dantonka 31.01.14, 18:45 Problemy wychowawcze. Dziadek gorszy od babci?! Odkurzanie w niedzielę. Normalni księża istnieją. Co jest po śmierci? Gender - z drugiej strony. Co to jest ten dżender? Proszę o diagnozę i terapię. Kolacja urodzinowa. Jak ugotować kobietę? Czy też tak macie? Życie bez orgazmu. Jaki samochód? Sezon na czarne wołgi. Kto pracuje w Polsce komfortowo? Ksiądz. Taka sytuacja w kawiarni. Seks po porodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: Dantonka 31.01.14, 19:41 dobra jesteś, gdzieś ty się chowała wcześniej? Taki talent się marnował Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Dantonka 31.01.14, 23:22 Tak, mistrzyni Przy "Co jest po śmierci? Gender - z drugiej strony." zaśmiałam się w głos Odpowiedz Link Zgłoś
attiya Re: Zabawa forumowa - level hard 31.01.14, 15:56 poprawiłaś mi humor po dzisiejszej hardcorowej wiadomości Odpowiedz Link Zgłoś
maja.london888 Re: Zabawa forumowa - level hard 31.01.14, 15:42 Tomasz Lis - Przepracowane 2 godziny-czy nalezy mi sie PIT? Tomasz Lis - a do mnie nie dowala sie nikt Czy szatan istnieje? - Skąd się to bierze? strój domowy - Dylemat mieszkaniowy [...] Odpowiedz Link Zgłoś
attiya Re: Zabawa forumowa - level hard 31.01.14, 15:56 ateiści są prymitywni - czy da się to jakoś przeżyć? Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Zabawa forumowa - level hard 31.01.14, 17:37 Dostalam list od Safer Neighbourghood Teams - ukradli mi kolpaki Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_tola Re: Zabawa forumowa - level hard 31.01.14, 17:43 do przeciwniczek homo-jak zorganizować chrzciny Odpowiedz Link Zgłoś
pederastwa Re: Zabawa forumowa - level hard 31.01.14, 17:43 Tomasz Lis - ezgorcysta z NFZ Odpowiedz Link Zgłoś
pederastwa Re: Zabawa forumowa - level hard 31.01.14, 18:00 A teraz załapałam. Miało być do rymu. To ja odpadam Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: Zabawa forumowa - level hard 31.01.14, 19:54 śmierc łóżeczkowa- Nina Andrycz nie żyje czy bawi was ból ucha? Tomasz Lis- problem z rozwodnikiem ateisci sa prymitywni- egzorcysta z nfz Odpowiedz Link Zgłoś
anyaa Re: Zabawa forumowa - level hard 31.01.14, 20:28 Jak przeżyć po wyrwaniu ósemki... Nina Andrycz nie żyje Wartości tradycyjnej rodziny co to? Egzorcysta z NFZ Macie patent na trwały makijaż oczu? Stomatolog Czy bawi was? Natalia Siwiec w Enjoy The View Czy państwo powinno wspierać tradycyjną rodzinę? Wolalabym, żeby moje dziecko wpadło Dziwacy - spotykacie? Tomasz Lis Ciastko życia. Tomasz Lis Czy bawi was? ematka w czapce Chodzicie na solarkę? Żeberka pieczone Ateiści są prymitywni... Ukradli mi kołpaki Odpowiedz Link Zgłoś
misiowamama-2 dziewczynki, ale... 31.01.14, 20:43 level hard znaczy coś jak "poziom trudniejszy", czyli widząc wpis autorki: ma być do rymu!!! Zgadza się? Odpowiedz Link Zgłoś
misiowamama-2 Re: dziewczynki, ale... 31.01.14, 20:52 np.: dziwacy-spotykacie?/ (nie)asertywność-też tak macie? spadek po ojcu-pytanie/ przewianie? kto chce niech nie wierzy/ nie mam talerzy Odpowiedz Link Zgłoś
vernot Re: dziewczynki, ale... 31.01.14, 21:59 misiowamama-2 napisała: > level hard znaczy coś jak "poziom trudniejszy", czyli widząc wpis autorki: ma b > yć do rymu!!! > Zgadza się? Słynne ematkowe czytanie ze zrozumieniem Odpowiedz Link Zgłoś
ghrtth Re: Zabawa forumowa - level hard 31.01.14, 20:22 Mąż koleżanki się do mnie dowala - dobry deweloper w Poznaniu, facet idealny. Mój mąż egzorcysta na nfz, 20 kilo do życia, blizny na twarzy, ropna krosta ciągle w tym samym miejscu. walentynki nadchodzą... Czy jest szansa? Odpowiedz Link Zgłoś
anyaa Re: Zabawa forumowa - level hard 31.01.14, 20:40 wartości tradycyjnej rodziny - co to? Były zatoki, teraz polipy w nosie Czy to aby nie "nasza" forumka? Natalia Siwiec w Enjoy The View "Dawanie w łapę" Jak sobie poradzić? Tymczasem w Skandynawii... Ikea podożała Ręcznik za 1,6 tys. Zamiast łapówki dla lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
elle.hivernale Re: Zabawa forumowa - level hard 31.01.14, 21:06 (Nie)asertywność - też tak macie? A wy się do kogoś dowalacie? Dostałam wezwanie na zaległe szczepienie... Ematko, dlaczego rzuciłas palenie? Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka77_11 Re: Zabawa forumowa - level hard 31.01.14, 22:17 Co z tymi zatokami? Tomasz Lis. Wyluzowana czy sztywniara? Poszukujemy osoby do sprzątania - cv ze zdjęciem Piotr Kupicha i nowa wybranka serca. Jak sie zaprzyjaznic po 30tce Macie patent na trwały makijaż oczu? Żeberka pieczone Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka77_11 Re: Zabawa forumowa - level hard 31.01.14, 22:30 do tych co się znają na butach. Zdejmowanie butów Do przeciwniczek zwiazkow homo... zakochałam się w koledze z pracy co z tym kalafiorem?! Tomasz Lis. Odpowiedz Link Zgłoś