Dodaj do ulubionych

Mio Moov360

29.08.08, 14:32
Witajcie co sądzicie o tej nawigacji czekam na wasze opinie. Dziekuje
Obserwuj wątek
    • hulahoop Re: Mio Moov360 20.10.08, 23:07
      Z tego co się orientowałam na stronce producenta na ten model jest obecnie
      promocja. Do końca października przy zakupie masz możliwość uczestniczenia w
      konkursie, w którym gwarantowane nagrody wypłacane są w Euro. Wszelkie info na
      stronce producenta.
    • bright_witch Re: Mio Moov360 21.10.08, 16:51
      bajecznie duzy ekran - najwiekszy plus. no i zestaw glosnomowiacy. zreszta szczegolowa specyfikacja znajduje sie na stronie producenta. na promocje sie zalapalam :-) tysz polecam
    • novci Re: Mio Moov360 21.10.08, 16:59
      Jestem wielkim przeciwnikiem nawigacji PND.Trzeba cały czas aktualizować mapy,
      długo wyszukuje gps itp. Przerzuciłem się ostatnio na nawigacje w telefonie i
      jestem bardzo zadowolony, teraz jest dużo takich nawigacji nokia mpas,
      naviexpert, wyafinder. Mam czasmi wrażenie że producenci deskopowych nawigacji
      próbują na silę wcisnąć ludziom sprzęt, który nie ma przyszłości.
      • bright_witch Re: Mio Moov360 22.10.08, 11:56
        a ja od dluzszego czasu tkwie w przekonaniu, w moim mniemaniu zasadntm, ze jednak jak cos potrafi wszystko to tak naprawde nie potrafi nic. prosta kwestia, czy aparat w telefonie jest w stanie usatysfakcjonowac kogokolwiek do tego stopnia ze nie widzi potrzeby posiadania go osobno? moze i tak, gdy telefon jest naprawde z kosmosu. dla mnie jednak telefon powinien miec funkcje dzwonienia do innych osob, a funkcje nawigacji powinno miec urzadzenie gps... nie wierze w to ze takie dodatki w fonach moga byc dobrej jakosci poprostu...
        • emi.pla Re: Mio Moov360 22.10.08, 20:01
          Czy piszecie może o tej promocji: www.wepayforyourmio.com/pl ?
          Objęte są nią dwa modele Mio Moov: 330 i 360. Czym się różnią? Który wybrać?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka