Gość: Artur IP: *.acn.pl 12.10.03, 20:46 Napiszcie które ASO w/w samochodów możecie polecic ,a które omijac?Nissana serwisowałem na ul. Bokserskiej ale chyba im zabrano autoryzacje i przeniesli sie na ul. Puławską.Dzieki Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Artur Re: ASO nissan i citroen IP: *.acn.pl 13.10.03, 08:40 Nikt nie jeździ do ASO???? Link Zgłoś
Gość: Odin Re: ASO nissan i citroen IP: *.telia.com 13.10.03, 10:39 Te samochody ktore masz,sa b.wdziecznym objektem do autoservice ,-zrob to sam . ________________________________________________________________________________ Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: ASO nissan i citroen IP: 217.153.142.* 13.10.03, 10:52 Gość portalu: Odin napisał(a): > Te samochody ktore masz,sa b.wdziecznym objektem do autoservice ,-zrob to > sam . Ile miałeś aut tych marek??? Osobiście polecam Łodygową (a właściwie Mechaników) w odniesieniu do Cytryn. Odradzam Krakowską (trzy wizyty z jedną "pierdułą"). Pozdr Link Zgłoś
Gość: Igor Re: ASO nissan i citroen IP: *.telkab.pl 13.10.03, 12:14 Jeżeli chodzi o ASO NISSAN-a to wiem o dobrym serwisie na trasie W-wa Pruszków przed Pruszkowem /a własciwie w Pruszkowie/ z prawej strony Al.Jerozolimskich numer jest tam bodajże 457/?/ ale jest to za sklepem REMA 1000 vis a vis dużego komisu samochodowego. Dobrze oznakowany /NISSAN/ więc nie powinno być kłopotów z trafieniem. Powodzenia Igor Link Zgłoś
Gość: Artur Re: ASO nissan i citroen IP: *.acn.pl 13.10.03, 16:10 Z Łodygowej korzystałem i p.Marek rzeczywiście wszystkiego doglądał(czy jeszcze pracuje?) .Dzieki za Serwis Nissana.Pozdrawiam Link Zgłoś