Dodaj do ulubionych

Secma - microsamochody rodem z Francji

25.11.08, 11:34
Fajna idea, tylko stylistyka trochę biedna..
Obserwuj wątek
    • Gość: Slay Secma - microsamochody rodem z Francji IP: *.chello.pl 25.11.08, 11:35
      ja nie wierze... dwadziescia kilka tys. za cos co sie rozpada przy samym wsiadaniu.. nie wróże przyszlosci tym pseudo-samochodom
    • Gość: mik Re: Secma - microsamochody rodem z Francji IP: 217.153.99.* 25.11.08, 11:57
      nagrody w konkursie?
      jeszcze jest ten konkurs?
      na jaki mail jak aktualne?
    • Gość: Bielas Re: Secma - microsamochody rodem z Francji IP: *.chello.pl 25.11.08, 12:00
      Zdecydowanie jak szalik na drutach, tylko po co kupować szalik za 40k?
      To nie są auta, to tylko zabawki.

Co do kategorii B1 to jest w zasadzie wirtualna. Kiedyś jakaś gazeta zrobiła test i okazało się, że w całej Polsce tylko 3 ośrodki nauki jazdy dysponują autem do robienia B1.
    • Gość: spike Re: Secma - microsamochody rodem z Francji IP: *.chello.pl 25.11.08, 12:16
      Co to za bohomazy ? Są małe i pokraczne, wyglądają jak jakiś żart.
      Może to auta dla Kaczyńskich ?
      No i drogo jak cholera, za 35 tyś. zł to ja mogę dowoli przebierać wśród kilkulatków i kupić piękne auto, które można nazwać autem w pełni a nie taką namiastką.
      Te autka nie mają przyszłości w naszym kraju. No może gdyby miały kosztować 10 tyś. zł, to może wtedy. Ale raczej bardziej jako auto dodatkowe dla kogos młodego, do zabawy w dzikim terenie.

Takim autem podjechac pod liceum... ja też to widzę Panie Jacku ...koledzy by zabili śmiechem :) (bądźmy szczerzy)
    • Gość: Ore Re: Secma - microsamochody rodem z Francji IP: 195.136.151.* 25.11.08, 12:35
      Wcale mi nie jest do śmiechu ,juz widze wersje z silnikiem 1,6 z zamontowanym garretem przez jakiegos gimnazjalistę.. i.. szybsze autka bedzie mozna policzyc tylko na palcach jednej ręki :-) Mysle, ze juz w standardzie bedziesz spike'i wąchał kurz po tej smekcie, sekcie, ...secmie :-)
      Fajnie, ze w koncu pojawi sie w miastach cos niestandardowego.. nareszcie! .. juz wystarczy, ze przed nami szara jesien i zima, dzieki tym autkom troche sie urozmaici motoryzacyjny Światek..
    • Gość: Mis Re: Secma - microsamochody rodem z Francji IP: 194.242.148.* 25.11.08, 12:41
      Obawiam ze chyba nie bedzie to sukces komercyjny w Polsce,.
      za 25-45k mozna sobie zakupic cos bardzie powaznego.
    • Gość: Thinker Re: Secma - microsamochody rodem z Francji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.08, 13:13
      Zdecydowanie za drogie :( No ale skoro Segwaye kosztują 20k i nadal je sprzedają, to pewnie dzieciaki bogatych rodziców będą jeździć takimi.
    • Gość: spike Re: Secma - microsamochody rodem z Francji IP: *.chello.pl 25.11.08, 13:48
      @ORE
      Tylko zeby tej smekcie ten giętki daszek nie odpadł :)
      A powiedz, czy ten gimnazjalista będzie synem kogoś z listy 100 najbogatszych polaków ?
      Bo model F16 bedzie kosztował ponad 70 tyś zł :))
      A za tą cenę wolę prawdziwe auto niż gnieść się w takiej skorupce.
      Nikt o zdrowym rozsądku nie wyda tyle kasy za takie coś.
    • Gość: sid Re: Secma - microsamochody rodem z Francji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.08, 13:57
      a crash-testów nie zrobili bo manekin się nie zmieścił...
    • Gość: spike Re: Secma - microsamochody rodem z Francji IP: *.chello.pl 25.11.08, 16:04
      wydaje mi się że Pan Jacek przeżył małą konsternację jak zobaczył te autka ale cóż mógł powiedzieć :)
      śmieszny jest fragment jak wsiada i zamyka ten sklecony z czegoś dach ala merc 300sl :)
    • Gość: kk Re: Secma - microsamochody rodem z Francji IP: *.multimo.gtsenergis.pl 25.11.08, 16:04
      ale podnieta jak juz muwic o prezentowaniu sie przed gimnazjum to troche nie ten wiek i raczej nie cos takiego tylko skuter a kategoria B1 to glupi zart jak dla mnie
    • Gość: maga Re: Secma - microsamochody rodem z Francji IP: *.w86-216.abo.wanadoo.fr 25.11.08, 23:53
      ceny sa pomylka. auta tylko w kategorii zabawek dla osob nie majacych co z kasa robic.
    • prtzn Re: Secma - microsamochody rodem z Francji 26.11.08, 00:20
      Fanbugi!!! Bhuahahahahahahahaaaa. Dobre, naprawdę dobre:D:D:D:D:D

No ale co do samochodów to... nawet nie wiem co powiedzieć... no... są. Na plażę nie wstydziłbym się tym pojechać, ale czy wydałbym tyle kasy na coś, czym miałbym jeździć po plaży?

Pzdr all
    • Gość: gm Re: Secma - microsamochody rodem z Francji IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.08, 10:22
      super pomysł, można sie wyróżnić w tłumie :)
    • Gość: wilk Re: Secma - microsamochody rodem z Francji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.08, 15:15
      a właśnie że stylistyka jest w nich super
    • Gość: 5L3DZ Re: Secma - microsamochody rodem z Francji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.08, 13:57
      Nie rozpaczajcie! Przeciez wiadomo ze jest wersja suzuki smarta po tuningu z silnikiem hayabusy 200KM, wiec czy nie mozna zrobic takiego "SECMA" mocniejszego? Oczywiscie mozna by wejsc na sklep.mieloch.pl i poszukac czesci do tuningu motorynek i sprubowac cos osiagnac :D Jak dla mnie takie peryferie motoryzacyjne to nie na Polskę!
    • Gość: gosc Re: Secma - microsamochody rodem z Francji IP: *.adsl.inetia.pl 11.12.08, 15:08
      mysle ze na lato to moze byc niezly pomysl by poszalec po miescie:)
    • Gość: luk256 Re: Secma - microsamochody rodem z Francji IP: *.is.net.pl 29.11.09, 15:15
      U nas nie masz na powodzenie, te wynalazki lipnie wyglądają, kiepsko jezdza, kwoty zakupu zaporowe dla przecietnego Kowalskiego a o testy zderzeniowe i bezpieczenstwo nawet boje sie zapytac. Jak bedzie zbyt na ten szajs to bedzie cud.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka