Dodaj do ulubionych

Porsche Panamera od podszewki

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.09, 09:32
jestem bardzo pozytywnie zaskoczony . brawa za odwazny futurystyczny design konsoli !
Obserwuj wątek
    • Gość: www.acneo.pl/bloq/ Re: Porsche Panamera od podszewki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.09, 12:16
      dużo lepiej wygląda bez tych tandetnie doczepanych dvd za zagłówkami.
    • Gość: er Re: Porsche Panamera od podszewki IP: 217.153.131.* 13.02.09, 12:21
      w środku bomba! na zewnątrz dużo gorzej. przynajmniej na zdjęciach...
    • Gość: Eroll Re: Porsche Panamera od podszewki IP: *.warszawa.mm.pl 13.02.09, 15:13
      Konsola wygląda ciekawie, ale z tą liczbą przycisków to czuje, że ergonomia i łatwość obsługi nie będzie mocną stroną Panamery... tak jak wygląd zewnętrzny zresztą
    • Gość: zX Re: Porsche Panamera od podszewki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 16:21
      a dla mnie wygląd zewnętrzny i wew. extra. jak waszym zdaniem powinno wyglądać 4 drzwiowe porsche? dla mnie wlasnie tak.
    • Gość: lccc Re: Porsche Panamera od podszewki IP: *.pgd.pl 13.02.09, 16:56
      po co te wszystkie przyciski. Wygląda jak centrum sterowania wrzechświatem
    • Gość: big fiat Re: Porsche Panamera od podszewki IP: 82.160.17.* 14.02.09, 20:03
      oby porsche nie zaczelo robic jakis kompaktow:)
      to jest niezle
    • Gość: jacek Re: Porsche Panamera od podszewki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.09, 21:09
      Właśnie, czas na Porsche 111 na McPhersonach z rzędową czwóreczką 1.4 z Golfa. Oczywiście w wersji półwyczynowej, bo w standardzie musi być diesel.
    • Gość: krecik62 Re: Porsche Panamera od podszewki IP: *.chello.pl 17.02.09, 18:59
      Gdyby się przyjrzeć to te przyciski są od klimatyzacji, ogrzewania szyb, central zamku i otwierania bagażnika wiec czemu niby ergonomia ma być zła według mnie w każdym samochodzie powinny być umieszczane przyciski w jednym miejscu a nie porozrzucane po samochodzie
    • Gość: łośsuperktoś Re: Porsche Panamera od podszewki IP: *.aster.pl 17.02.09, 20:01
      To jest bez sensu. Zgadzam się ze wszystkimi przedmówcami, wnętrze wygląda świetnie, choć są przeszczepy z SUVa... ale to tylko detale. Jednakże po co tak renomowany producent samochód sportowych dobiera się do rynku limuzyn ? Bo Porsche "Przyprawa" była sukcesem ? Prawdopodobnie, chociaż nie ma to żadnego uzusadnienia w historii marki. Porsche, Ferrarii i Lambo winny robić auta sportowe, w najgorszym wypadku GT, ale nie limuzyny. To jakby kowal zabrał się za szydełkowanie ! Prosche, jeśli to czytacie, wiem, że macie w biurach konstrukcyjnych projekt nowego 924.... błagam was, dajcie go do produkcji, a nie tę Pakamerę! Fani marki będą szczęśliwsi....
    • Gość: Aker Re: Porsche Panamera od podszewki IP: *.smgr.pl 17.02.09, 20:39
      Jak można sterowanie sekwencyjnym przełączniem biegów zrobić odwrotnie niż w autach sportowych???!!!!! Wyższy bieg do przodu!!! PARANOJA Musiał to chyba wymyslec były projektant trabanta..... aż niemożliwe że to w Porsche
    • Gość: Aker Re: Porsche Panamera od podszewki IP: *.pools.arcor-ip.net 17.02.09, 23:15
      cos mi sie pokrecilo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka