wio4litery 20.02.09, 22:55 Co z tego może się najlepiej sprzedawać? Obstawiam Seata Exeo. Uzasadnienie: sprawdzona technika Audi za dużo (tak myślę) mniejszą kasę. Poza tym tańszy serwis, mniejsze ryzyko kradzieży, itp w4l Link Zgłoś Obserwuj wątek
fast_eddy Co się najlepiej będzie sprzedawać 21.02.09, 14:03 Exeo? E, myślę raczej, że coś tańszego. iQ za mały, Cube - zbyt dziwny. Już pewnie Yeti albo Soul f_e Link Zgłoś
v-6 Re: Polskie premiery 2009 21.02.09, 14:55 wio4litery napisał: > Co z tego może się najlepiej sprzedawać? > Obstawiam Seata Exeo. Trudno się z waćpanem nie zgodzić, że audi dla ubogich to sposób na kryzys. Z drugiej strony, pierwsze kryzysowe doniesienia z salonów i komisów wskazują, że sprzedają sie tylko auta najtańsze - jednak w naszym przypadku nie będą to iq czy cube, bo za małe i za mało uniwersalne (co zauważył też przedmówca). Tak więc obstawiałbym nowe clio, któremu prezydent Sarkozy pomoże utrzymać niską cenę, nawet dopłacając z kieszeni francuskich podatników. Zagadką jest dla mnie opel insignia. Jako były właściciel vectry nie jestem fanem tej marki, ale zaciekłym wrogiem też nie. Jeśli jest tak dobra, jak piszą - także na forum, ktoś już jeździł - to życzę jej jak najlepiej. Jeżeli jednak przyjąć, że bogaci nawet w kryzysie pozostają bogaci, to nie sądzę, żeby właściciele bmw i mb masowo się na nią przesiadali. Do tego wielkim znakiem zapytania są dalsze losy koncernu GM. Dlatego pozostanę przy clio. Pozdrawiam v-6 Link Zgłoś
soner3 Re: Polskie premiery 2009 21.02.09, 15:14 Tez bym stawial na auto segmentu b chociaz po ostatnich ruchac cenowych bardziej na niewymienione tu VW Polo niz Clio - zapowiadany debiut maj 2009 .Golf z marszu podbil top 10 w PL wiec jego mlodszy brat tez ma na to szanse ,to zalezy od ceny Link Zgłoś
carfan Re: Polskie premiery 2009 21.02.09, 20:54 Wszystko zależy od ceny jak piszesz. W zeszłym roku VW obniżył ceny i jednocześnie poprawił standardowe wyposażenie. Nowego Golfa w ostatnie 3 miesiące sprzedali prawie tyle co przez 9 m-cy. Jeśli zrobią taki manewr z Polo jak z Golfem to może faktycznie być leaderem segmentu. Link Zgłoś