j-kop 13.03.09, 13:12 "Najważniejsza zmiana to wtrysk bezpośredni we wszystkich dieslach." No nie... A ja myślałem, że Audi stosuje go już od dobrych kilkunastu lat... :| Link Zgłoś Obserwuj wątek
luuuk11 kupilem 2,0tdi odradzam 14.03.09, 07:34 palanie rzeczywsite w miescie 8,5-8,8l, 170km niby nie malo ale na trasie czuc mase auta. Dynamiczna jazda wiaze sie z lataniem w okolice 3700-4200obr. Poprzednio mialem starsze a6 2,5tdi 163km i bylem znacznie bardziej zadowolony. Byl troche glosniejszy ale v6 brzmi lepiej niz 4 cyl common rail, spalanie bylo nawet troche mniejsze a silnik znacznie chetniejszy do wspolpracy Link Zgłoś
dewulot1 Audi, kurde Audi 14.03.09, 08:31 Nigdy nie uwazalem niemieckiej Syrenki za samochod o jakiejkolwiek wartosci. Link Zgłoś
v-6 Re: A Sześć różnic 14.03.09, 15:13 j-kop napisał: > "Najważniejsza zmiana to wtrysk bezpośredni we wszystkich dieslach." No nie... > A ja myślałem, że Audi stosuje go już od dobrych kilkunastu lat... :| Tiaaa. Redaktorzy Wysokich Obrotów pozazdrościli profesjonalizmu redaktorom TVN Turbo. Posdrawiam v-6 Link Zgłoś
10danek Malo elegancko 14.03.09, 18:31 "Dobrego wrażenia nie popsuje nawet jasnobeżowa tapicerka." Taki tekscik w opisie/ocenie samochodu. A jesli ktos panie redaktorzyno lubi jasnobezowy kolor? Jest przez to gorszy bo nie odpowiada to panskim gustom? Troche wiecej szacunku dla innych i wywazenia w ferowanych opiniach. A tak na marginesie, bardzo cieniutki tekscik. Radze poczytac kilka fachowych pism motoryzacyjnych z Wielkiej Brytanii, Francji czy nawet Niemiec zeby nauczyc sie co to znaczy rzetelne dziennikarstwo motoryzacyjne poparte fachowa wiedza. Link Zgłoś
mitchharris Re: wnętrze wiocha, Korea 10 lat temu 25.03.09, 16:48 Niemcy stracili rozum. Wielka szara, gruba kierownica i całe to wnętzre które nagle straciło harmonię i wygląda jak Kia albo Hyundai w 1998 roku Link Zgłoś