Gość: Ripper Re: Ceny Chevroleta Cruze w Polsce IP: *.adsl.inetia.pl 04.04.09, 20:21 2.0 - 125 KM.. Ja pie... .. i KTO to kupi ? To już Vectra B w 1995 roku miała 2.0 136 KM. Z tym Chevroletem to do korei, chin, bośni, ukrainy.. W PL nie będzie to się sprzedawać Link Zgłoś
Gość: 50groszy Re: Ceny Chevroleta Cruze w Polsce IP: *.chello.pl 04.04.09, 22:41 od 50 tysięcy? koszmarne ceny... Link Zgłoś
Gość: L Re: Ceny Chevroleta Cruze w Polsce IP: *.adsl.inetia.pl 04.04.09, 23:19 Golf 6?? Chłopie będziesz czekać 6 miechów na to auto bo VW sprzedaje wszystko szwabom do tego koszty leasingu 130% (śmiech na sali). Skoda Octavia w "super" wersji Mint to samochód, który się nadaje dla marnych handlowców ew. rolników. Ford znowu podniósł ceny do tego Focus hatchback to się nadaje dla kawalerów. Toyota z cenami sedanów to lekko przesadza tak jak Honda z resztą. W mojej ocenie Chevrolet plasuje się jako auto idealne. 1.8 140KM w wersji LS szacuje w granicach 58 000 zł z alarmem i wliczonym lakierem metalizowanym. Za śmieszne pieniądze można będzie mieć eleganckie autko w spoko wersji i wyposażeniem i w końcu jakaś konkurencja dla skody, toyoty, hondy, forda. Ciekaw tylko jestem co z awaryjnością tych aut choć w obecnych czasach gdzie ziema to wielka globalna wioska i słowo standard tyczy się wszystkiego specjalnie bym się o to nie obawiał. Link Zgłoś
Gość: kozi Re: Ceny Chevroleta Cruze w Polsce IP: *.adsl.inetia.pl 04.04.09, 23:22 to weź sobie kup vectrę B z 1995 roku a ja sobie kupie nowego chevroleta i zobaczymy kto będzie nadal wieśniak. 50groszy a za ile byś chciał ten samochód? 25 000? idź sobie kup może pande tam jest twój przedział cenowy. Golf 6... taaaa po prostu kolejna generacja golfa, który nie wnosi nic oprócz zmienionego wyglądu. Link Zgłoś
mesing Re: Ceny Chevroleta Cruze w Polsce 05.04.09, 11:41 Po przeliczeniu na ceny na EUR po dzisiejszym kursie to ok. 11250 EUR. W porównaniu z zarobkami naszych zachodnich sąsiadów ta cena wcale nie jest wygórowana. Jest dopasowana do ich portfela. Ja ze swoim zarobkiem 2000 na miesiąc raczej sobie nie mogę pozwolić na autko za 50000 (nawet w kredycie na 7 lat), ale nasz zachodni sąsiad z wynagrodzeniem miesięcznym w wysokości powiedzmy 1800 EUR/mies już tak (może go wziąć w kredycie dopasowanym do czasu trwania gwarancji na pojazd) i z pewnością nie odczuje tak mocno tej raty. Link Zgłoś