Dodaj do ulubionych

Nie wypłacą autocasco

27.05.09, 13:22
Hestia to najwięksi oszuści na rynku. Moja firma pośrednio od 3 lat toczy spór sądowy z w/w o odszodowanie w sprawie szkody drogowej.

Poza tym wszyscy w 3city wiedzą, że ta firma ma położe mafijne. Wystarczy spojżeć na jej siedzibę w Sopocie wybudowaną na najatrakcyjniejszej działce, na której powinny być hotele itp. Ale co tam koperciarze w UMS zatwierdzą wszystko za mieszkanie i VW. Dodam, żę głosuję na PO :).

Pozdrawiam,

Jakub
Obserwuj wątek
    • Gość: Gog Nie wypłacą autocasco IP: 213.156.123.* 27.05.09, 13:23
      Bo by na tym nie zarobiła okradając klientów, proste! Skandal
      --
      ogrodypamieci.pl/profil/colin-steele-mcrae-colin-mcrae
    • Gość: Zlewozmywak Re: Nie wypłacą autocasco IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 27.05.09, 13:40
      > Dodam, żę głosuję na PO :)

Ciężki idiota.
    • mzyo Re: Nie wypłacą autocasco 27.05.09, 14:06
      Jeżeli złamali swoje procedury to i tak zapłacą. Składka zapłacona, klient nie zawinił- po procesie, ale zapłacą z odszkodowaniem jeszcze.
    • Gość: Globy Re: Nie wypłacą autocasco IP: 193.42.230.* 27.05.09, 14:44
      Polecam korzystanie z instytucji RzU. Mnie pomogli wywalczyć od Link4 blisko 15 tysięcy, a raczej uzyskać należne odszkodowanie. A kupujący pewnie podpisał umowę in blanco z Niemcem, obchodząc komis - standardowa praktyka naszych handlarzy.
    • Gość: Oleg Re: Nie wypłacą autocasco IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 27.05.09, 17:06
      A ja polecam olać tych cwaniaków od ubezpieczeń i wpłacać kasę na osobisty oprocentowany fundusz naprawczy zamiast marnować forsę.
    • Gość: vinh Re: Nie wypłacą autocasco IP: *.netpoint.pl 27.05.09, 23:23
      Chciwość ich zgubiła.
      Inni maja taniej:
      tiny.pl/3m1k

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka