Dodaj do ulubionych

Auto-Blak warszawa !!!!! Polecam !!!!!!!!

IP: *.146.34.89.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.08.12, 18:36
W dniu dzisiejszym odebrałem auto po naprawie blacharskiej z ich serwisu na Żoliborzu. od samego początku obsługa była bardzo życzliwa i kompetentna. pomogli mi zgłosić szkodę, załatwili wszystkie formalności z pzu. oprócz całego boku który był do roboty miałem jeszcze obcierkę z drugiej strony - dostałem na to super cenę. po tygodniu odebrałem samochód nie dość że super naprawiony to jeszcze wysprzątany jak nigdy wcześniej

gorąco polecam
Obserwuj wątek
    • lenar81 Re: Auto-Blak warszawa !!!!! Polecam !!!!!!!! 10.08.12, 21:57
      Ja również jestem bardzo zadowolona. Polecił mi ten warsztat znajomy bo długo nie mogłam znaleźć odpowiednich fachowców. Nigdy nie było problemu z terminowością, obsługą czy jakością naprawy. W trakcie pobytu mojego samochodu w serwisie jesteśmy w stałym kontakcie, nigdy nie było niedomówień co do zakresu i kosztów naprawy. Ceny jak najbardziej przystępne a ostatnio dostałam kartę stałego klienta - co się z tym wiąże będę miała rabaty:)) Nieraz się zdarza, że trzeba kilka dni poczekać na wizytę ale to świadczy jedynie o tym jak wielu ludzi korzysta z ich usług i jaką mają renomę. Solidni ludzie i to się liczy najbardziej. Mogę z pełną odpowiedzialnością polecić każdemu ten serwis.
      • Gość: Paweł Ozimski Re: Auto-Blak warszawa !!!!! Polecam !!!!!!!! IP: *.wum.edu.pl 15.09.12, 07:39
        Na Włościańskiej pięknie nie jest. Trudno zaparkować i często mnóstwo ludzi. Dopiero przy odbiorze można się uśmiechać, bo w salonie firmowym Skody naliczyli mi 2x tyle.
        No... ładniej było i dystrybutor kawy był z prawdziwego zdarzenia. Co kto woli. Można nkawe w domu wypić.
        • Gość: Artur Re: Auto-Blak warszawa !!!!! Polecam !!!!!!!! IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 18.09.12, 20:37
          Jeżdżę z Volvo na Farbiarską. Wszystko OK. Lepiej, taniej i bliżej niż w Domu Volvo, gdzie kupiłem ten chiński samochód. Brakuje mi może trochę hostess z Domu Volvo. W Auto-Blaku bardziej o Twój samochód dbają niż o Ciebie, ale chyba o to w sumie chodzi. Części zawsze są, można się dogadać co do terminów, bardziej jakby plastycznie niż w innych miejscach. W porządku.
          • Gość: VOLVOxc60 Re: Auto-Blak warszawa !!!!! Polecam !!!!!!!! IP: *.m67.org 18.09.12, 21:36
            pytanko: to teraz robią też mechanikę w Volvo? kiedyś naprawiałem tam swoje xc po lekkim crashu, wszystko było naprawdę nieźle ale jak zapytałem się o przegląd mechaniczny to powiedzieli, że wyłącznie w serwisie Volvo na puławskiej?
            • Gość: Artur Re: Auto-Blak warszawa !!!!! Polecam !!!!!!!! IP: 37.209.153.* 19.09.12, 20:02
              Nie robiłem tam mechaniki tylko obcierki na lakierze. Kupowałem i lakierowałem też u nich spojlery + inne gadżety. Nigdy nie było problemu z ceną, kolorem, montażem itd. Na przeglądy mechaniczne Volvo rzeczywiście polecają Volvo Polska z Puławskiej. Z tego co wiem mechanicznie robią grupę VW a blacharsko wszystkie auta.
    • Gość: Kiki Re: Auto-Blak warszawa !!!!! Polecam !!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 15.08.12, 22:02
      Mają też odział na Ursynowie – tam jest Aso SKODA, robiłem przegląd w mojej octavi po 120 tysiącach, cena sporo niższa niż w okolicy i wszystko pełna profeska. polecam
      • Gość: RS Re: Auto-Blak warszawa !!!!! Polecam !!!!!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 03.09.12, 21:48
        O serwisie na farbiarkiej dowiedziałem się z forum OCP. 90% opinii pozytywnych, więc zaryzykowałem.. Rozczarowanie bardzo pozytywne. Przegląd samochodu po 30 tys km. trwał niespełna 3 godziny. Auto umyte i posprzatane.
        Cenowo tak jak tu już ktoś pisał, wypadają chyba najlepiej w stosunku do innych ASO Skody w Warszawie.
        Jedyna rzecz do której mogę się przyczepić, to kawa w biurze- taka sobie :) , ale to jestem w stanie przeboleć.

Reasumując- obsługa, jakość usługi i cena OK. POlecam z czystym sumieniem.

Pozdr RS
    • Gość: Zigi Zigi Re: Auto-Blak warszawa !!!!! Polecam !!!!!!!! IP: 195.108.1.* 22.08.12, 10:54
      Warsztat super, wszystko robią profesionalnie, zawsze jest z nimi kontakt. Szkody likwidują szybko i sprawnie :))))) Wszystko można załatwić na miejscu.

POLECAM !!!
      • Gość: Zibi72 Re: Auto-Blak warszawa !!!!! Polecam !!!!!!!! IP: *.180.205.116.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.08.12, 20:09
        Serwis naprawdę porządny ale z tym dobrym kontaktem to trochę przesada. Ciężko się do nich dodzwonić. Musiałem w końcu sam przyjechać. Naprawiałem blachę w swojej prywatnej Octavii i wyszło im to muszę przyznać całkiem nieźle ale trochę zeszło się czasowo. Podsumowując w skali od 1 do 6 dał bym im 4+.
    • Gość: Witek55 Re: Auto-Blak warszawa !!!!! Polecam !!!!!!!! IP: *.182.173.157.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.08.12, 22:33
      Serwis mechaniczny na ulicy Farbiarskiej z którego miałem okazję korzystać oceniam bardzo dobrze, są konkretni, a po sprawdzeniu cen w innych punktach mogę również dodać że atrakcyjni cenowo. Przegląd mojego Superba wykonali bardzo starannie i wiem że na kolejną obsługę również pojadę do Auto Blak.
    • Gość: p... Re: Auto-Blak warszawa !!!!! Polecam !!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 19.10.12, 23:26
      W dniu dzisiejszym odebrałem z Auto-Blak na Farbiarskiej moje auto po naprawie szkody z AC PZU.
      Szkoda zgłoszona na miejscu, w czym bardzo pomogła mi miła Pani. W między czasie gdy ja zgłaszałem szkodę, pracownik serwisu wykonał oględziny mojego auta. Ustalilismy ze naprawa bedzie rozpoczęta po zatwierdzeniu wszystkiego przez PZU i dostawie czesci. Tydzień później wstawiłem auto do naprawy i umowilismy termin odbioru. W dniu wczorajszym zadzwoniła do mnie Pani z serwisu potwierdzając datę i ustalając godzinę na która auto będzie gotowe
      Naprawa przodu mojej skody została przeprowadzona szybko i co najważniejsze bez problemów.
      Polecam w 100% ten serwis. Ja wrócę tam napewno z moim autem na zbliżający się przegląd na który otrzymałem wycenę sporo korzystniejszą niż w innym ASO Skody.
      • Gość: aneta76 Re: Auto-Blak warszawa !!!!! Polecam !!!!!!!! IP: *.home.aster.pl 05.11.12, 18:31
        Parę dni temu odbierałam auto z serwisu blacharskiego na Włościańskiej ,jestem zadowolona z obsługi kierownictwa jak i personelu. Auto naprawione na czas ( jeden dzień poślizgu jak na Wawę to spoko) umyte, posprzątane. Naprawdę polecam.
    • Gość: Slik Re: Auto-Blak warszawa !!!!! Polecam !!!!!!!! IP: 193.164.157.* 04.12.12, 19:44
      Polecam warsztat ! Wszystko na czas, szybko i sprawnie. Wygodne godziny odbioru - do godz 20 :)))
    • Gość: Alenkrys Re: Auto-Blak warszawa !!!!! Polecam !!!!!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 05.12.12, 15:02
      Wczoraj byłam na Włościańskiej i to dwukrotnie. Podwójna awaria samochodu VW Passat. Super obsługa, szybko i bez problemu w jeden dzień załatwiono dwie awarie, łącznie z holowaniem. Samochód umyty i odkurzony - super. A ceny też rozsądne, więc polecam wszystkim potrzebującym. A Pracowników tego zakładu serdecznie pozdrawiam i życzę przyjemnej pracy.
    • Gość: Nie Pissz Glupot Re: Auto-Blak warszawa !!!!! Polecam !!!!!!!! IP: *.sekocin.pl 07.12.12, 11:00
      KLAMSTWO
    • Gość: blackPassat Re: Auto-Blak warszawa !!!!! Polecam !!!!!!!! IP: *.ip.netia.com.pl 11.01.13, 13:27
      Jeśli ktoś ma wątpliwości co do AutoBlaku , chciałbym go zachęcić do wizyty w tym warsztacie.
      Zarówno do napraw lakierniczych jak i mechanicznych. Nie jest to miejsce być może gdzie najszybciej usuniemy usterkę,jednak warto poczekać. Kolejka chętnych do wykonania usługi świadczy o jakości tych usług. Mnie do wpisu skłoniło poważne traktowania klienta. Mianowice byłem świadomy tego co naprawdę zostało uszkodzone i jakie są możliwości usunięcia usterki.
      Dzięki temu nie mam wrażenia , że zostałem naciągnięty na wymianę "połowy samochodu" tylko naprawdę na istotne elementy. Sam mogłem decydować o zakupie części, jej wartości , jakiego producenta itp. Dzięki temu nabrałem zaufania do obsługi o czym właśnie informuję.

• Gość: autos Re: Auto-Blak warszawa !!!!! Polecam !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.13, 06:06
        Haha,jaka profesjonalna zachęta,super "zadowolony" klient.
        A potem trzeba będzie w innych warsztatach pół auta poprawiać.
    • Gość: jacol Re: Auto-Blak warszawa !!!!! Polecam !!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 09.10.15, 10:18
      z całego serca mogę polecić firmę AUTO-BLAK: usterka została szybko znaleziona i usunięta, dodatkowo za niewielkie pieniądze.
      • Gość: goszcz Re: Auto-Blak warszawa !!!!! Polecam !!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 12.10.15, 11:55
        ja też polecam, fachowa obsługa i dość szybki czas realizacji. kciuk w górę
    • Gość: Robert Re: Auto-Blak warszawa !!!!! Polecam !!!!!!!! IP: *.play-internet.pl 14.10.15, 12:38
      Też polecam firm AUTO - BLACK, super fachowcy , szybko znaleźli wadliwą rzecz i naprawili. Wszystko sprawnie, szybko i dobrze.
      • ankaa111 Re: Auto-Blak warszawa !!!!! Polecam !!!!!!!! 16.10.15, 09:01
        też korzystałam z Auto Blak, jestem bardzo zadowolona ze względu na szybką naprawę i niskie ceny.
    • kamjarosz Re: Auto-Blak warszawa !!!!! Polecam !!!!!!!! 01.10.16, 22:39
      A ja bardzo polecam serwis u Chodzenia, profesjonalna obsługa, a w razie czego można sobie wymienić autko na inne. Najpierw się przejechać, ocenić i się zastanowić. Ja tak zrobiłem i wyjechałem toyotką auriską. Jestem mega zadowolony
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka