Dodaj do ulubionych

Najtańsze OC na rynku

30.11.11, 11:26
Aktualny kod promocyjny AXA Direct : 9704389

Zawierając ubezpieczenie komunikacyjne OC lub AC w firmie AXA drogą telefoniczną lub poprzez Internet polecam powołać się na kod promocyjny nr 9704389 obniżający wysokość składki do zapłacenia o 50 zł w przypadku zakupu OC lub o 60 zł przy zakupie OC i AC.

KOD WAŻNY DO EURO 2012 !!!

Szerokiej drogi...

Więcej na kod-axa.manifo.com
Obserwuj wątek
    • ipolisa Re: Najtańsze OC na rynku 04.05.12, 14:28
      Najtańsze OC na rynku warto wybrać na drodze porównania indywidualnych ofert wielu towarzystw. W kalkulatorze ubezpieczeń OC, AC i NW ipolisa.pl znajdą Państwo nawet 17 ofert ubezpieczeń komunikacyjnych. Po skorzystaniu z kalkulatora można śmiało używać kody promocyjne towarzystw, o ile skorzystanie z nich przyniesie pożądany efekt. Zapraszamy na ipolisa.pl/kalkulator/
      • sssmichal WWW.PROMOCYJNEKODY.PL - obniż swoje OC o 10% 22.05.12, 16:10
        WWW.PROMOCYJNEKODY.PL - obniż swoje OC o 10% w YCD,
    • ubezpieczeniamax Re: Najtańsze OC/AC na rynku 04.11.13, 13:05
      najtańsze oc/ac - proponuję wysłać e-mail z danymi samochodu do ubezpieczenia. Moja firma korzysta z oferty wszystkich praktycznie towarzystw ubezpieczeniowych (jestem multiagentem z wieloletnim doświadczeniem) i możemy zaproponować naprawdę korzystną stawkę
      mój e-mail: ubezpieczeniamax@gazeta.pl
    • ka28m Re: Najtańsze OC na rynku 28.08.14, 10:45
      W tym roku jak to wygląda?
    • binek8 Re: Najtańsze OC na rynku 01.09.14, 21:41
      Aby się przekonać czy nawet z ta zniżką AXA ma niby najtaniej, proponuję skorzystać z porównywarki ubezpieczeń, jak dla mnie najlepsza inseco, bo masz nawet 38 wariantow OC a ceny są dokładnie jak u ubezpieczycieli - z reka na sercu moge polecic. Zawsze zreszta lepiej porownac czarno na białym.Pozdrawiam
    • mcrain1978 Re: Najtańsze OC na rynku 04.09.14, 19:55
      Porównywarki cen polis OC (rankomat, inseco, itp.) nie uwzględniają w propozycjach oferty PZU SA. Wbrew obiegowej opinii, że w PZU jest drogo zapraszam do samodzielnego zweryfikowania tej opinii.
      Wysokości składek za ubezpieczenie OC, wraz z bezpośrednią likwidacją szkody i pakietem assistance w podróży, rozpoczynają się już od 219 zł.
      Zapraszam do kontaktu poprzez stronę www.mojepzu.pl - to nic nie kosztuje, wykonam kalkulację składki i przedstawię kilka ofert. Zapoznanie się z ofertą do niczego nie zobowiązuje.
      Marcin Lejman
      agent PZU SA
    • sa8882 Re: Najtańsze OC na rynku 09.03.20, 03:52
      Prowadzę komis samochodowy i zawsze najtaniej OC wyliczają mi przez stronę www.wyliczenie.pl
    • adammal Re: Najtańsze OC na rynku 25.05.20, 17:18
      polecam Rankomat, można sporo zaoszczędzić - cutt.ly/tanieoc
    • adammal Re: Najtańsze OC na rynku 25.05.20, 17:21
      proponuje Rankomat, największą porównywarkę ofert na rynku - cutt.ly/tanieoc

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka