Gość: Magik IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 19.06.09, 17:23 Cuda objawiają się tym, że wchodzisz z pełnym portfelem a wychodzisz z pustym. Fik, mik i kasa znik. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: :/ Re: Noc cudów u Fiata IP: *.multimo.gtsenergis.pl 20.06.09, 10:08 nie wiem o co ci chodzi przecież do salonu się wchodzi po to by kupić auto nie ??? nikt nikogo nie zmusza do niczego jest promocja i ludzie chcą z tej promocji skorzystać nic złego się nie dzieje taki kreatywny marketing trochę nienormalne ale widocznie działa jest darmowa reklama na każdym portalu :)gdzie się nie wejdzie to przyciąga klientów Link Zgłoś
Gość: Magik Re: Noc cudów u Fiata IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 20.06.09, 11:40 Szydzę bo mam salon pod chałupą a rok temu też była taka noc i nikt nie przyszedł :) Link Zgłoś
Gość: :/ Re: Noc cudów u Fiata IP: *.multimo.gtsenergis.pl 20.06.09, 12:00 no to po czym oceniasz że ludzie przychodzą z pełnym portfelem a wychodzą z pustym??? Link Zgłoś
Gość: Magik Re: Noc cudów u Fiata IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 20.06.09, 15:43 Widzę oczami że w dzień ich skubią :) Zresztą co to za noc (cudów) skoro wczoraj z braku jeleni zamknęli o 24-tej :) Link Zgłoś
Gość: :/ Re: Noc cudów u Fiata IP: *.multimo.gtsenergis.pl 20.06.09, 17:56 a dlaczego jeleni a poza tym skoro taką noc ogłaszają i to nie raz to im się opłaca widocznie Link Zgłoś
Gość: ehehehehehhe Re: Noc cudów u Fiata IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.09, 21:19 BYŁA KIEDYŚ TAKA REKLAMA... UDO CUDO KUDO DŻUDO ŚPIEWAJ BARAKUDO WIDELCZYKI GNIESZ ETN SAMOCHÓD CHCESZ!!! A JA CHCĘ SEX!!!!! BYŁA KIEDYŚ TAKA REKLAMA... UDO CUDO KUDO DŻUDO ŚPIEWAJ BARAKUDO WIDELCZYKI GNIESZ ETN SAMOCHÓD CHCESZ!!! A JA CHCĘ SEX!!!!! BYŁA KIEDYŚ TAKA REKLAMA... UDO CUDO KUDO DŻUDO ŚPIEWAJ BARAKUDO WIDELCZYKI GNIESZ ETN SAMOCHÓD CHCESZ!!! A JA CHCĘ SEX!!!!! BYŁA KIEDYŚ TAKA REKLAMA... UDO CUDO KUDO DŻUDO ŚPIEWAJ BARAKUDO WIDELCZYKI GNIESZ ETN SAMOCHÓD CHCESZ!!! A JA CHCĘ SEX!!!!! BYŁA KIEDYŚ TAKA REKLAMA... UDO CUDO KUDO DŻUDO ŚPIEWAJ BARAKUDO WIDELCZYKI GNIESZ ETN SAMOCHÓD CHCESZ!!! A JA CHCĘ SEX!!!!! BYŁA KIEDYŚ TAKA REKLAMA... UDO CUDO KUDO DŻUDO ŚPIEWAJ BARAKUDO WIDELCZYKI GNIESZ ETN SAMOCHÓD CHCESZ!!! A JA CHCĘ SEX!!!!! BYŁA KIEDYŚ TAKA REKLAMA... UDO CUDO KUDO DŻUDO ŚPIEWAJ BARAKUDO WIDELCZYKI GNIESZ ETN SAMOCHÓD CHCESZ!!! A JA CHCĘ SEX!!!!! BYŁA KIEDYŚ TAKA REKLAMA... UDO CUDO KUDO DŻUDO ŚPIEWAJ BARAKUDO WIDELCZYKI GNIESZ ETN SAMOCHÓD CHCESZ!!! A JA CHCĘ SEX!!!!! BYŁA KIEDYŚ TAKA REKLAMA... UDO CUDO KUDO DŻUDO ŚPIEWAJ BARAKUDO WIDELCZYKI GNIESZ ETN SAMOCHÓD CHCESZ!!! A JA CHCĘ SEX!!!!! Link Zgłoś