Dodaj do ulubionych

jakie auta Was WZRUSZAJĄ (!) ?

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.12.03, 19:33
Jakie samochody, czy tez klimaty okolosamochodowe Was prawdziwie wzruszają
(czasem az do łez)?

Mnie wzrusza widok (przy otwartej masce) pracujacego diesla o duzej
pojemnosci w aucie osobowym. Pamietam taki widok z dziecinstwa - to bylo 6-
cylindrowe BMW 5 taty, z bardzo znacznym juz przebiegiem, nie powiem, zeby
okolice pompy wtryskowej nie byly lekko "spocone" ropa, ale to bylo
najpiekniejsze co widzialem w samochodach. Idealnie bezwibracyjnie, ale jak
poteznie...

To taki temat gwiazdkowy, powspominajcie...
Obserwuj wątek
    • Gość: verte Re: jakie auta Was WZRUSZAJĄ (!) ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.03, 19:47
      Peugeot 1.9 GTi.120 koni miał i używałem go jako 17-latek zaraz po zrobieniu
      prawka.Co ja nim wyprawiałem to sam się dzisiaj siebie biję a H.I.P toby na
      mnie klątwe chyba rzucił jakby wiedział.W końcu go lekko nadpieprzyłem z przodu
      i tatusia zabrała kluczyki....
      • Gość: verte Re: jakie auta Was WZRUSZAJĄ (!) ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.03, 19:48
        > Co ja nim wyprawiałem to sam się dzisiaj siebie biję

Oczywiście miało być "boję".Pzdr.
    • Gość: Milos Re: jakie auta Was WZRUSZAJĄ (!) ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.03, 19:58
      Nissan Laurel 2.8 diesel z 1987 roku. Mój szwagier go miał, wspaniałe auto,
      silnik miał bieg jak traktor. W kabinie przestrzeń, luksus, świetne wykończenie
      i wyposazenie. W środku wszystko w beżu i brązie, na zewnątrz też brąz. Napęd
      na tył, 6 cylindrów w rzędzie. Piękne chromowane felgi i jakieś amerykańskie
      opony z białymi napisami. Za tym 10-cio (wtedy) letnim autem ludzie się na
      ulicy oglądali, a zresztą służy następnemu właścicielowi do dziś. Tylko do
      niego mam prawdziwy sentyment. Szkoda że obecnie Laurel jest sprzedawany tylko
      w Japonii :-(

Pzdr
    • Gość: lolo Re: jakie auta Was WZRUSZAJĄ (!) ? IP: *.udn.pl 22.12.03, 20:43
      A mnie wzruszają duże cycki ale nie obwisłe a z aut nowa M3.
      • Gość: TO JA Re: jakie auta Was WZRUSZAJĄ (!) ? IP: *.lsanca1.dsl-verizon.net 22.12.03, 20:47
        Bo w tym aucie przy hamowaniu duze obwisle cycki "staja" ?
        • Gość: lolo Re: jakie auta Was WZRUSZAJĄ (!) ? IP: *.udn.pl 22.12.03, 20:51
          No ,i wykładają się na kokpicie.
    • greenblack Re: jakie auta Was WZRUSZAJĄ (!) ? 22.12.03, 20:50
      Gość portalu: opo napisał(a):

> Mnie wzrusza widok (przy otwartej masce) pracujacego diesla

&

> Idealnie bezwibracyjnie

Następny spec od bezwibracyjnych diesli...
      • Gość: zenek Re: jakie auta Was WZRUSZAJĄ (!) ? IP: *.udn.pl 22.12.03, 20:53
        grennblack idż obrządzać swoją trzodę i nie kadż na forum
      • Gość: TO JA Re: jakie auta Was WZRUSZAJĄ (!) ? IP: *.lsanca1.dsl-verizon.net 22.12.03, 22:03
        Moj pierwszy wlasny samochod byl Mercedes 200D. Jak go pokazalem znajomemu
        mechanikowi od diesli zeby wydal opinie (bo to byl samochod mocno uzywany)to po
        dluzszyn patrzeniu na silnik mechanik powiedzial: zobacz, ani drgnie skurwysyn.
        Zawsze tamte czasy wspominam mile a zapach diesla, podobnie jak konskiego
        gowna, potrafi mi je przypomniec. Pozdrowienia
        P,S. Nigdy potem diesla nie mialem :)
    • Gość: MArkus co wzrusza. IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.12.03, 22:58
      Maluch, jesli sie trafi jakis ladny w dorym stanie, mozliwie jak najwiecej
      oryginalnych detali typu znaczek obok drzwi "licencja fiat"
    • Gość: Mar fiat 127, NIEBIESKI IP: *.skorosze.2a.pl 23.12.03, 03:03
      w związku z przeżyciami erotycznymi ok. roku 1990.
      • devote garbusy 23.12.03, 04:08
        stare garbusy sa fajne
      • Gość: Andzia Wiedzialam IP: *.lsanca1.dsl-verizon.net 23.12.03, 05:28
        Wiedzialam ze tego nie zapomnisz, lachudro.
        • Gość: krzys Re: Wiedzialam IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 23.12.03, 05:32
          a mnie wzruszaja karawany
    • Gość: Artur Re: jakie auta Was WZRUSZAJĄ (!) ? IP: *.adm.us.edu.pl 23.12.03, 08:58
      Wszystkie ładne auta za ktorym się obrócę tak jak za ładną Panią
    • Gość: Darek Re: jakie auta Was WZRUSZAJĄ (!) ? IP: *.gl.digi.pl 23.12.03, 09:47
      Do łez wzrusza mnie jak moja żona nie dba o swoje auto[zaniedbane]
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka