Gość: al IP: *.202.116.195.easy-com.pl 05.08.09, 17:11 juz wole punto grande golasa niz TO Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: kwahoo Re: Kto lubi Toyotę Aygo ? IP: 94.254.223.* 05.08.09, 19:12 To jest samolot-ptak. Wystarczy otworzyć drzwi,kiedy silnik pracuje na wolnych obrotach. Macha nimi jak ptak skrzydłami:) To nieszczęście może być tylko przebite przez Toyotę Toi Toi... Link Zgłoś
Gość: tor Re: Kto lubi Toyotę Aygo ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.08.09, 19:44 hyhy odezwały się wsioki z 'woldzwagenami' po przejściach.. Link Zgłoś
Gość: ehehehehe Re: Kto lubi Toyotę Aygo ? IP: *.adsl.inetia.pl 05.08.09, 23:40 -przecież C1 i peugeot 107 to to samo co aygo ;/ a poza tym nie mogę patrzeć na te auta, są NUDNE, BRZYDKIE I OHYDNE!!! (prawie tak jak golf czy polo) Link Zgłoś
najlepszeblogi Re: Kto lubi Toyotę Aygo ? 06.08.09, 10:28 Faktycznie, cena jest sporym minusem. Jeszcze do niedawna była promocja - można było kupić poniżej 30 000 (może to były z tamtego roku). Teraz moze cena się trzyma, bo Niemcy wykupują. Tymczasem Tata popracuje nad jakością i ludzie nie będą się wahać kupić w takiej cenie...duże kombi (Tata Indigo) tanisamochod.blox.pl Link Zgłoś
Gość: rrr Re: Kto lubi Toyotę Aygo ? IP: 62.172.234.* 06.08.09, 11:02 Na Zachodzie ludzie patrrza tez na podejscie do klienta i czy ktos sie nimi ciagle bedzie zajmowal po zaplaceniu za samochod. Toyota jest w tym swietna czego nie da powiedziec sie o francuskich tworach. Link Zgłoś
Gość: Guest Re: Kto lubi Toyotę Aygo ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.09, 10:29 POLECAM ten samochód każdemu, Kto niema chęci wydawać pieniędzy na części.. Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kto lubi Toyotę Aygo ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.01.10, 19:43 Auto super na II spokojnie pociągnie do 95 ;)) jak się wsiądzie w to auto to.... małe zdziwko, że takie małe i tak zaskakująco sprytne... CUDO, osoby które twierdzą, że jest NUDNE, BRZYDKIE I OHYDNE mylą się i lubią auta z epoki kamienia łupanego.... a po drugie kolego o gustach się nie rozmawia;)) Link Zgłoś
Gość: lady Re: Kto lubi Toyotę Aygo ? IP: *.access.telenet.be 29.01.10, 08:41 Ja mam od pol roku, zero pieniedzy na czesci, zero problemow w nawet podroz zagraniczna odbylam i smiga bardzo zgrabnie. 8letni Ford psul sie co dwa miesiace i w sumie kosztowal tyle co pol Aygo ... Link Zgłoś