Gość: tekst sponsorowany IP: *.chello.pl 20.08.09, 19:59 Mogliście jeszcze więcej razy wymienić 'karta PZU Pomoc' w tej pseudowymyslonej historyjce Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: ala Re: Bezradność na postoju IP: *.202.116.195.easy-com.pl 20.08.09, 20:27 ten Pan się chwali czy żali - ze swojego "zapominalstwa"? czy raczej ktoś $$$ za reklamę PZU???? Link Zgłoś
Gość: reklamodawca Re: Bezradność na postoju IP: *.ip.netia.com.pl 20.08.09, 21:28 Czy ja tez mogę napisać jakiś fajny tekst na temat swojej firmy ? Ten jest fajny ale pzu powinno być jeszcze wytłuszczone. Dużo kosztuje taka reklama? Wstyd Redakcjo, wstyd.... Link Zgłoś
Gość: m Re: Bezradność na postoju IP: 89.108.253.* 20.08.09, 21:54 takie sponsorowane artykuły mnie tylko do PZU zniechęcają...a w innych firmach OC i inne ubezpieczenia są po prostu tańsze... Link Zgłoś
bimota Bezradność na postoju 21.08.09, 13:24 Dokumenty tez zatrzasnal w aucie ? Bo na blankiecie ubezpieczenia powinien chyba byc jakis nr... Co by nie gadac, to fakty sa takie, ze swego czasu za OC na motor placilem w PZU niecale 100 zl, a jak przywalilem w Golfa to zabezpieczyli transport obu pojazdow za darmo chyba do 100 km. Gosc sobie zarobil bo zabral nas obu za jednym zamachem....:) Link Zgłoś
Gość: ack Re: Bezradność na postoju IP: *.chello.pl 21.08.09, 21:50 PZU to syf. Miałem z nimi do czynienia jak wjechał mi ktoś z ich OC. Wszystko trzeba załatwiać osobiście, stać w kolejce itp - głeboki PRL. Jedyne pozytywne doświadczenia mam z Hestią - robiłem kilka rzeczy z AC i nigdy nie miałem problemów. Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: Bezradność na postoju IP: *.chello.pl 27.08.09, 00:52 ten brak przecinków, błędy ortograficzne to dla niepoznaki ?? Link Zgłoś