f1ligapl 02.09.09, 22:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś Obserwuj wątek
bambambama F1: W czwartek nowy kierowca Ferrari. Fisichell... 02.09.09, 22:23 łał polak prawie będzie w ferrari. szkoda że będzie drugi, zawsze drugi... Link Zgłoś
pereiro Re: F1: W czwartek nowy kierowca Ferrari. Fisiche 02.09.09, 22:27 Massa też miał być drugim przy Kimim, a w zeszłym sezonie o mały włos nie zdobył mistrza świata. Kubica jest moim zdaniem lepszym kierowcą, niż Massa. Do tego dochodzi fakt, że Kimi będąc znakomitym kierowcą nie ma już chyba motywacji i za bardzo poświęca się rajdom. Moim zdaniem w tym układzie Robert ma wszelkie dane do tego, żeby być numerem jeden w Ferrari. Link Zgłoś
quenin F1: W czwartek nowy kierowca Ferrari. Fisichell... 02.09.09, 22:38 podajcie link do źródła, pajace. Bo ja przejrzałem lagazzetta i widziałem informacje tylko na temat Fisico. Link Zgłoś
michalw4 Chyba się komuś gazety pokićkały 02.09.09, 23:28 www.corrieredellosport.it/Notizie/Formula1/79611/F1%3A+Fisichella+o+Kubica%2C+domani+la+Ferrari+sceglie Link Zgłoś
mmarcinj Re: F1: W czwartek nowy kierowca Ferrari. Fisiche 03.09.09, 09:23 quenin napisał: > podajcie link do źródła, pajace. Bo ja przejrzałem lagazzetta i widziałem > informacje tylko na temat Fisico. Hmmm.. tez szukalem, nic tam nie ma. Nie pada w zadnym artykule słowo Kubica. Wystarczy wpisac "kubica" w wyszukiwarke na ich stronie. Ostatni artykuł w ktorym wystepuje słowo "Kubica" to relacja z wyscigu w Spa. Jedyne wytlumaczenie tego wielkiego HALO,na wszystkich polskich portalach, to to, ze moize w elektronicznym wydaniu nie ma wszystkich tekstów:) Link Zgłoś
poborowy102 F1: W czwartek nowy kierowca Ferrari. Fisichell... 02.09.09, 22:42 Kubica będzie jeździł z Ferrari! Podobno to tusk u Putina załatwił. Link Zgłoś
alicjalawendowa F1: W czwartek nowy kierowca Ferrari. Fisichell... 02.09.09, 22:47 Teraz czy póżniej i tak będzie mistrzem świata! Link Zgłoś
dareka.priv Już chyba nieaktualne 02.09.09, 22:47 Czym się gorączkować? Ferrari chce zawodnika tylko na ostatnie 5 wyścigów w tym roku. Z tego, co włoskie źródła podają (sky.it), temat jest już chyba nieaktualny. Kubica faktycznie chyba dostał taką propozycję, ale chciał oprócz tego sezonu, także kontraktu na 2011 (bo 2010 jest już obsadzony w Ferrari). Na to z kolei Włosi nie chcieli się zgodzić i po sprawie. Link Zgłoś
sopranos11 Gazeta to najglupszy portal w Polsce 02.09.09, 23:05 Piszecie takie glupoty, ze w glowie sie to nie miesci. A redaktorow tez macie najglupszych. Prawda? :) Link Zgłoś
suuzuki F1: W czwartek nowy kierowca Ferrari. Fisichell... 02.09.09, 23:24 nie wierzę, aby Kubica zgodził się na jazdę w Ferrari bez gwarancji kontraktu na przyszły sezon. Nie wierzę też, aby Ferrari zerwało kontrakt z massą - jak by to wyglądało w oczach opinii publicznej? A dlaczego mieliby zrywać kontrakt z raikonenem? przecież facet sobie nieźle radzi? Ja bym stawiał na to, że w Ferrari pojedzie Chyży Rydzyk a.k.a. Murzyn ;) Link Zgłoś
gasimo Re: F1: W czwartek nowy kierowca Ferrari. Fisiche 03.09.09, 00:12 Trzymam kciuki za Roberta, jesli taka sytuacja faktycznie ma miejsce. A bardziej na chlodno, analizujac jedynie ich predyspozycje zawodnicze i nie wnikajac w spawy zakulisowe: 1) Fisico - wieksze doswiadczenie no i Wloch we wloskim teamie. 2) Kubica - mlody, ktory jeszcze moze sie rozwinac, wiec przyszlosciowo stanowi IMHO lepszy wybor. Chetnie zobaczylbym Kubice za sterem Ferrari. Link Zgłoś
jurek7 Re: F1: W czwartek nowy kierowca Ferrari. Fisiche 03.09.09, 00:24 gasimo napisał: > Trzymam kciuki za Roberta, jesli taka sytuacja faktycznie ma miejsce. A bardzie > j na chlodno, analizujac jedynie ich predyspozycje zawodnicze i nie wnikajac w > spawy zakulisowe: > 1) Fisico - wieksze doswiadczenie no i Wloch we wloskim teamie. > 2) Kubica - mlody, ktory jeszcze moze sie rozwinac, wiec przyszlosciowo stanowi > IMHO lepszy wybor. I też mówi po włosku. Niemniej te ostatnie artykuły w GW o Kubicy w Ferrari są z dupy wizięte... Link Zgłoś
zgryzliwy1 Re: F1: W czwartek nowy kierowca Ferrari. Fisiche 03.09.09, 00:48 jurek7 napisał: > Niemniej te ostatnie artykuły w GW o Kubicy w Ferrari są > z dupy wizięte... przyrownujesz swoja du.pe do prasy wloskiej ? Link Zgłoś
u.kowalski F1: W czwartek nowy kierowca Ferrari. Fisichell... 03.09.09, 00:43 ja też chcę do Ferrari, mogę? pliz... Link Zgłoś
asasello_krakow F1: W czwartek nowy kierowca Ferrari. Fisichell... 03.09.09, 00:48 to co wyprawia ostatnio gazeta.pl jest zenujące. tracicie resztki reputacji.. Link Zgłoś
babaqba F1: W czwartek nowy kierowca Ferrari. Fisichell... 03.09.09, 01:19 Mam dla portalu pomysł. Za darmo, a z pewnością podniesie "klikalność". Następny artykuł zatytuujcie "Kubica na papieża". Efekty będą największe w okolicach Częstochowy a i starsza widownia zainteresuje się formułą! Link Zgłoś
the_foe ale bzdury.... 03.09.09, 02:33 ... wiadomo ze bedzie jezdzic ten drugi testowy.... Czas jest im potrzebny by dogadac sie z Schumacherem. Team ma limit kierowcow ktorych moze wystawic w jednym sezonie :4. Badoerem sie meczyli bo jeszcze byla szansa ze Schumi dojdzie z forma i teraz czekaja... Kubica? Co z bzdury. Po 1. ma kontrakt. Po 2. Po co mu to? moglby tylko na tym stracic. Zmiana bolidu to problem, nawet Schumi potzrebowal 2 lata by sie wpasowac w Ferrari. Na dzis Kubica ma wieksze szanse na dobra jazde w BMW. To nie tak ze wejdzie do kokpitu i bedzie "z reki" wygrywal. Moze sie zdarzyc ze przez kilka wyscigow bedzie jezdzil srednio. Link Zgłoś
mmarcinj F1: W czwartek nowy kierowca Ferrari. Fisichell... 03.09.09, 08:53 Czy ten pan w brązowej koszuli, nie potrafi wydobywac z siebie wyrazniej słów? Przecież połowy jego wypowiedzi nie da sie zrozumieć. Co jak co, ale chyba w tego typu wystapieniach dziennikarz, jeśli już operuje głosem powinien dykcję mieć nienaganna, a ten pan artykułuje głoski jakby miał kluski w ustach.... śląskie, spagetti, leniwe.... Link Zgłoś
uzman Pewne info!!! 03.09.09, 08:57 Mój kumpel jest menago w Sauberze i też rozgląda się za fuchą w innych ekipach. Force India zgarnia najwięcej ludzi od Saubera. W tym mojego kumpla i Roberta. Kubica zresztą z tego powodu chodzi wkurzony na cały świat, bo Ferrari już finalizuje umowę z Nickiem - po prostu Ferrari szuka wybitnego rzemieślnika, człowieka, który może nie ma jakiejś super iskry, ale nigdy nie schodzi poniżej pewnego poziomu. Heidfeld jest dlatego dla nich idealny. A posezonie i tak sprowadzają Alonso więc układ dla Ferrari jest super. Fisichella się nigdzie nie rusza - plotki o jego umowie to wymysł pismaków. Ferrari nawet nie sondowało tej kandydatury. Link Zgłoś
sebslow1 Re: Pewne info!!! 03.09.09, 10:28 do uznam: stary, zanim cos napiszesz, zastanow sie czy przypadkiem nie przesadziles z proszkami ;) Link Zgłoś
jerzy.zarzycki informacja ze strony Ferrari, dość ironiczna... 03.09.09, 09:10 www.ferrari.com/English/News/Pages/090827_F1_Waiting_list.aspx Link Zgłoś
stefan_ems Re: informacja ze strony Ferrari, dość ironiczna. 03.09.09, 09:26 jerzy.zarzycki napisał: > www.ferrari.com/English/News/Pages/090827_F1_Waiting_list.aspx A co tam jest napisane? Bo strona sie nie otwiera :-( Link Zgłoś
jareh Re: informacja ze strony Ferrari, dość ironiczna. 03.09.09, 10:53 Waiting list It might not be the best season for the Scuderia Ferrari Marlboro, but the possibility to drive one of the Reds must be very appetising, at least when one considers the number of drivers, who have been brought up by the media and the fans and even by some of the drivers themselves as candidates for Felipe Massa’s F60 number 3, without even considering some suggestions from the afterworld… The list is so long that almost every letter in the alphabet has a corresponding driver…but let’s see the details: A as in Fernando Alonso B as in Jules Bianchi, Mirko Bortolotti and Sebastien Bourdais C as in David Coulthard D as in Anthony Davidson F as in Giancarlo Fisichella and Luca Filippi G as in Marc Gené H as in Nico Hulkenberg K as in Robert Kubica L as in André Lotterer and Vitantonio Liuzzi P as in Nelson Piquet (Jr.) and Giorgio Pantano R as in Valentino Rossi and Davide Rigon S as in Takuma Sato and Bruno Senna T as in Jarno Trulli V as in Jos Verstappen Before anyone feels offended we want to underline that we have the highest respect for all of these drivers and we apologise also in the name of those who brought up their names to those who haven’t been mentioned, like Lewis Hamilton or Jenson Button, but there’s always time for some fresh ideas. Link Zgłoś
bart.kawinski dobre... 03.09.09, 10:34 :D lista robi wrażenie... i Jos Verstappen się załapał... hihihihi Link Zgłoś
blah79 F1: W czwartek nowy kierowca Ferrari. Fisichell... 03.09.09, 11:41 jest sonda kogo by woleli na kierowcę teamu. Głosować!! :) www.corrieredellosport.it/Sondaggi/Risultati/Formula1/1016/? ok=true Link Zgłoś
rad.ekg Re: F1: W czwartek nowy kierowca Ferrari. Fisiche 03.09.09, 12:29 na planetf1 tez nic nie ma... Link Zgłoś
weed-inc F1: W czwartek nowy kierowca Ferrari. Fisichell... 03.09.09, 13:35 Tutaj masz potwierdzenie: en.f1-live.com/f1/en/headlines/news/detail/090903101612.shtml Link Zgłoś
a.rzadkowolski Re: F1: W czwartek nowy kierowca Ferrari. Fisiche 03.09.09, 16:06 Juz wiadomo, że Fisichella Link Zgłoś