Gość: yasko IP: *.tktelekom.pl 04.09.09, 10:24 Czekałem, czekałem i się doczekałem. Czy do black magic można zmówić czerwony pasek z night ridera? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: misio Motodziennik: tanie Jaguary XK IP: *.ip.netia.com.pl 04.09.09, 10:24 ha! ! ! mój stary ma fusiona. i to już drugiego..hehehe...no cóż szał to nie jest ale się nie psuje, a 80 KM pozwala na spokojne dojazdy do roboty. Link Zgłoś
Gość: motofanGZD Re: Motodziennik: tanie Jaguary XK IP: *.adsl.inetia.pl 04.09.09, 10:45 ale fryzura panie jacku, hahaha:) ......żart, program super jak zawsze, oglądam pana i pańską fryzure codziennie, no prawie codziennie pozdrawiam serdecznie !!! Link Zgłoś
Gość: aspik Re: Motodziennik: tanie Jaguary XK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.09, 10:45 fusion knight rider ;) a jag xk, to fajne auto na codzien- pieknie wygluszone, zawieszenie calkiem komfortowe, mniam mniam :) Link Zgłoś
Gość: j_k Re: Motodziennik: tanie Jaguary XK IP: 193.113.48.* 04.09.09, 10:57 Świetny odcinek, a to auto z Libii to gdzie można podziwiać (poza Libią rzecz jasna)? Ford Fusion? Za 17tyś Euro? Powariowali w Fordzie! OK, wygląda nawet fajnie ale cena zwala z nóg! A Niemcy i tak wolą Daihatsu i chcąc kupić wyjątkowego micro-vana raczej wybiorą Materię niż Fusion. Pozdrawiam i życzę udanego weekendu. Link Zgłoś
Gość: spike Re: Motodziennik: tanie Jaguary XK IP: *.chello.pl 04.09.09, 11:19 robi sie coraz mniej śmiesznie... włosy odrastają :(( Link Zgłoś
Gość: tmolly Re: Motodziennik: tanie Jaguary XK IP: 84.38.160.* 04.09.09, 11:22 Proponuje jako samochod tygodnia: Porsche Boxster 986 , do 60-70 000 mozna kupic fajny model, ktory do teraz ladnie wyglada, a ze Porsche nigdy nie robi rewolucji, nowy model nie rozni sie od starego zbytnio :) Link Zgłoś
Gość: ja Re: Motodziennik: tanie Jaguary XK IP: *.blokowe.pl 04.09.09, 11:29 kurcze chyba dzisiaj nic nie było o ekologi albo przeoczyłem :( Może chociaż ten Libijski "samochód" jest ekologiczny?? Ogólnie zmarnowany odcinek :P Link Zgłoś
Gość: BTK Re: Motodziennik: tanie Jaguary XK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.09, 12:16 a zobaczycie fryzurę w poniedziałek O.o - przecież to będzie różnica 2 dni, na moje to już się kumuluje na małe afro :P Jaggy nawet nawet. Za 40 tys. mozna kupic tez Mustanga, V6 200 koni, plastik fantastik, a tu proszę, ładny Jaguar i o niebo lepszy komfort. Link Zgłoś
Gość: misiaczeq Re: Motodziennik: tanie Jaguary XK IP: *.adsl.cybercity.dk 04.09.09, 13:42 Dajmy spokój "czuprynie" Pana Jacka.... jak to możliwe kręcić odcinki będąc nieogolonym? Od kiedy dwudniowy zarost jest w modzie? Odcinek ciekawy... zobaczymy się w poniedziałek. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i Pana (jakoś słowo "Pan" ciężko przechodzi mi to przez gardło) Jacka :P Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Motodziennik: tanie Jaguary XK IP: *.strazgraniczna.pl 04.09.09, 14:43 Kiedy będzie kolejny test? Link Zgłoś
Gość: barabarafigofago Re: Motodziennik: tanie Jaguary XK IP: 195.117.37.* 04.09.09, 14:58 czy tylko ja mam wrazenie takie ze prawie same kobiety są nagradzane ? dyskryminacja!! wstyd i chanba !! Link Zgłoś
Gość: stanczyk ernwopr@w Re: Motodziennik: tanie Jaguary XK IP: *.ip.netia.com.pl 04.09.09, 16:08 Black Magic Fusion - alez to brzmi, alez to wygląda ! - uahaha :) Ford Flex za to jest spoko pojazdem - zdaje sie ze planują tam wsadzić ECO-Boosta z Forda Taurusa SHO - to bedzie cool-Wagon! www.salespointsolution.com/images/webpage/2009%20ford%20flex%20exterior.jpg Pickup "Raptor " to jest Maszina! ....................................................................... Auto tygodnia po zbóju ! XJS - też wypas ! A sam model XK to jeden z moich ulubieńców (szczególnie "stylistycznych") Delikatny (sleek/nimble - smukły to jest to słowo :)) design i duże "moce przerobowe" pod maską....ino drażni mnie za to conieco drewniano-plastikowe wnętrze. Wspołczesne Jaguary moim zdaniem stylistycznie są mniej fascynujące: XK za bardzo przypomina "tanszego brata Astona"(i te tylne światła - ochyda), a nowe XF/XJ są jakies chaotycznie stylizowane("na Niemca" rzecz jasna)/brakuje mnie tam jakiejs spójnej wizji(chociaż ładne przody mają:) , jak np. w Art&Science Cadilaca(może na razie próbują różnych patentów), ale przede wsyztskim brakuje mi tej zwiewności wczesniejszych modeli.. Wyglądają Modern , a powinny jak Modern ART (patrz Cadillac CTS:) Wersja Supercharged - miodzio (zdaje sie , ze tylko Amerykanie używają Superchargera zamiast Turbo w "stock" modelach....aaa Mercedes Kompressor jeszcze?!?) Popatrzcie - pradzwiwie masowy Jaguar - bardzo fajnie , że taki tani (ino jak sie cos zepsuje..hoho..) ano nie wiecie jak z awaryjnością? .............................................. Bezpieczny dla Libijskiego przywódcy , ale dla każdego kto nadzieje sie na ten przód uformowany w "szpikulec/szpic"..raczej już mniej :) - ciekawy design BTW...taki orientalny,..libijski..:) Link Zgłoś
Gość: kor Re: Motodziennik: tanie Jaguary XK IP: *.toya.net.pl 04.09.09, 18:52 no nie powiem, ja sie uśmiałem... Link Zgłoś
Gość: ian Re: Motodziennik: tanie Jaguary XK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 21:01 Po pierwsze nie jest to firma gecko tylo marka firmy Pentagram pentagram.pl/pentagram/pl/produkty/gecko po drugie, czy macie jakiegoś moderatora? Link Zgłoś
Gość: stanczyk Re: Motodziennik: tanie Jaguary XK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.09, 21:24 Moto.pl powinnno "ogłosić przetarg" na nowego moderatora..Niech posle tego barana z 2 postów wyżej do Motodziennkowego śmietnika..!... ......................................................................... Wracam do sprawy testów: Nagrody geko i olympusa są takie se:), ...a jakby były ...Testy Aut... to moze producenci/dealerzy aut fundowali by ...ohoho... "ciekawsze/konkretniejsze" nagrody ...żeby lepiej o nich pisano,....a nasz prowadzący w zamian mieszałby ich z błotem :).... ....no chyba ze rzeczywiscie zasługiwali by na "głaski" to wtedy ewentualnie nie..:) Coś mnie się wydaje, że naczelny portalu nie chce żeby Pan J.B stał sie gwiazdą/twarzą Moto.pl i dlatego nie dają mu się wykazać....(to naczelny robił ostatnio test "elektro-Mitsiubisi ":)? a testy które pojawiają się na stronie są jakieś nijakie:) (przerost tekstu nad formą i "niedorost" lektora do tekstów), Ja "enfat terible":) forum Motodziennika zdaje sobie sprawę , że taką wypowiedzią mogę działać na niekorzyść tego powyższego, ale .... cicho nie bede siedział !....:).. Istnieje jeszcze teoria (mniej spiskowa), że Pan Jaca jest po prostu przepracowany(Motodziennk, i Codzienny Mag Moto w Tok FM, pożycie z Henryką) i nie dałby rady robic jeszcze materiałów testowych... No nie wiadomo jak jest , ale kulisy sprawy kryją na pewno niejedno muliste dno..... :) Link Zgłoś
Gość: turkish Re: Motodziennik: tanie Jaguary XK IP: *.hsd1.il.comcast.net 05.09.09, 00:02 sonata wymiata, wyglada o niebo lepiej od mdlych camry, accorda, passata, a takze od nieco mniej nudnych altimy i mazdy6, o pojazdach amerykanskich tej klasy nalezy przy tym zapomniec. pewnie, nie szata zdobi czlowieka badz auto, niemniej jednak, nie jest to juz, jak wczesniej bywalo, mierna proba zbudowania czegos na ksztalt hondy na przyklad (nawiasem piszac, taktyka ta jest nadal przez firme stosowana, vide kia forte - koreanski civic), ale jest to kompilacja kilku badz kilkunastu aut, w dodatku kompilacja udana. osobiscie, na zdjeciach dostrzegam profil cc, przod solary, tyl -nie wiem, chyba sami narysowali; w srodku widac lexusa, infinity i volvo. gdyby zdjec bylo wiecej, zapewne doszukac by sie mozna mnostwa innych podobienstw. to auto moze stac sie modelem przelomowym, ktory jest w stanie duzo namieszac na rynku, oczywiscie pod warunkiem ze hyundai utrzyma konkurencyjne ceny i gwarancje na dziesiec lat /sto tysiecy mil. tchuss! Link Zgłoś
Gość: Hakapik for Fun Re: Motodziennik: tanie Jaguary XK IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 05.09.09, 08:21 Jak to bylo w 1 minucie i 2 sekundzie, a powtorzone 10 sek. pozniej po raz drugi?????? Acha - BLEK MEDZIK, hehehe. Juz Gibson z Gloverem lali ze smiechu z poludniowych afrykanerow z tego "blek" w Leathal Weapon 2 ..."You're Blek - He's Blek"... www.youtube.com/watch?v=9v4CFjrjBxc&NR=1 A ja od siebie doloze jeszcze ta nieszczesna "kupe" (z francuskim akcentem na E) Ach, rozkoszny jest ten wasz pocieszny angielski. Londynczykami i tak nie bedziecie, chocbyscie sobie niewiem jak jezyki wykrecali. To tak jak z Ruskimi i Czechami. Im bardziej sie staracie, tym wiecej uciechy czlowiek ma. Link Zgłoś
mosee Re: Motodziennik: tanie Jaguary XK 05.09.09, 22:14 Nie wiedziałem, że na zmywaku udało Ci się tyle nauczyć. Nie podoba się- nie oglądaj. Link Zgłoś
martm1 Re: Motodziennik: tanie Jaguary XK 06.09.09, 14:06 eee tam nie obruszać się proszę, tylko z pokorą zarejestrować wiedzę ja sam do tej pory mówiłem "blek" hehehe i dzięki za link Hakapik Link Zgłoś
Gość: Hakapik Re: Motodziennik: tanie Jaguary XK IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 08.09.09, 20:08 Cala przyjemnosc po mojej stronie martm1. Tez uwazam, ze nauka na wesolo jest znacznie przyjemniejsza, niz podpisana odciskiem buta na doopie. Mosee slyszales? bier krzeselko siadaj se i sie ucz - kultury dyskusji od martmm1 na poczatek. Link Zgłoś
Gość: mk Re: Motodziennik: tanie Jaguary XK IP: *.tieto.com 15.09.09, 12:29 Hakapik, z "blek" masz racje, sam tak mówiłem :) Ale o co chodzi z tym "kupe"? Link Zgłoś
Gość: Gość: Pat Re: Motodziennik: tanie Jaguary XK IP: *.stk.vectranet.pl 03.06.10, 12:58 Redaktorek Gałganek poleca Jaguary ze Stanów... ja pier... jak ten człowiek nic nie o tym co mówi... Link Zgłoś