Dodaj do ulubionych

Prośba dot. Gallery.ru

27.10.10, 11:32
Od razu przepraszam was za kłopot,założyłam kilka dni temu konto na gallery .ru ale za diabła
nie rozumiem po "radziecku", chciałam założyć swoje albumy ale teraz to chyba nie ma sensu w obliczu mojego nieuctwa i zmian na tej stronie A teraz do rzeczy znalazłam tam wzorek
(Heritage Lock Keepers Cottage) którego szukam od dawna niestety jest "tylko dla przyjaciół" posiada go Pani o niku : "zuzya" Stąd prośba do mądrych koleżanek ,które umieją się tam sprawnie poruszać Czy ma któraś z Was jest może w tej grupie przyjaciół i może poprosić w moim imieniu o ten wzór będę bardzo wdzięczna i chętnie podzielę się swoimi zbiorami co czynię od czasu do czasu na tym forum jeśli uda mi się Was wyprzedzić w pomocy. Pozdrawiam Iza.S.
Obserwuj wątek
    • okruszek444 Re: Prośba dot. Gallery.ru 27.10.10, 12:35
      Niestety, nie jestem w gronie jej przyjaciol, nie moge pomoc sad
    • piegucha Re: Prośba dot. Gallery.ru 27.10.10, 18:14
      Ja tez ani dudu po rosyjsku, ale istnieja przeciez translatory! Na IE jest i ja go skutecznie uzywam. A co do gallery.ru i znajomosci, to mozesz wyslac prosbe o dolaczenie do znajomych. ja tak robilam i kazdy sie zgadzal, wiec warto sprobowac.
      • krescencja Re: Prośba dot. Gallery.ru 27.10.10, 19:22
        webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:b18ZH3xqpa8J:www.ethknits.co.uk/Heritage-Stitchcraft/Miniatures.htm+Heritage+Lock+Keepers+Cottage&cd=38&hl=pl&ct=clnk&gl=pl
    • bgosiekk Re: Prośba dot. Gallery.ru 08.11.10, 17:44
      Mam ten wzór od "zuzya" z gallery.ru . Podaj adres , to wyślę.
      • bgosiekk Re: Prośba dot. Gallery.ru 08.11.10, 18:29
        Wrzuciłam wzór na swojego chomika :
        chomikuj.pl/bgosiekk
        Folder : dla bel874
        Ps. Wzór jest nie bardzo wyraźny . Zobacz smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka