oskarowa 02.03.11, 15:12 Czy ktoś wie, gdzie i za ile mozna taką kartę kolorów zakupic? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oskarowa Re: Karta kolorów Dimensions 04.03.11, 08:47 Naprawdę nikt się z tym nie spotkał? Odpowiedz Link
griszay2k Re: Karta kolorów Dimensions 04.03.11, 15:19 Dimensions nie posiada arty kolorow- stosuja wlasna numeracje i kolorystyke. W ten sposob chca sie zabezpieczyc przd kopiowaniem prac. Tutaj jest strona z zamiennikami Dimensions: www.cyberstitchers.com/StitchingTools/ConversionChart.asp Odpowiedz Link
oskarowa Re: Karta kolorów Dimensions 04.03.11, 17:29 Bardzo dziękuję za wyjaśnienia. Korzystałam już z tego zamiennika i chciałam porównać bo nie zawsze podobał mi się dobór kolorów (dokładniej odcieni). Odpowiedz Link
szmatka-gratka Re: Karta kolorów Dimensions 04.03.11, 21:52 Oskarowa a te może się przydadzą? tu chomikuj.pl/martitam/haft+krzy*c5*bcykowy/karty+kolor*c3*b3w/Tabela+kolor*c3*b3w+mulin+Dimension.doc oraz tu pasjeodnalezione.blogspot.com/2011/01/zamienniki-dimension-dmc-anchor.html Odpowiedz Link