Dodaj do ulubionych

otwieranie wzorów PM

10.04.11, 19:12
Chyba jestem trochę niedouczona i proszę Was o pomoc. Nie otwierają mi się wszystkie wzory w PM. Pokazuje mi się komunikat ".....xsd containsan invalid path". Co to oznacza, może nie mam jakiegoś programu. Niektóre wzory otwierają się bez problemu.
Obserwuj wątek
    • orka70 Re: otwieranie wzorów PM 11.04.11, 12:23
      To znaczy że nie możesz otworzyć wzoru bo nasz niepoprawną ,,ścieżkę''.To najczęsciej chodzi o to że w nazwie pliku są literki rosyjskie lub inne nie występujęce w alfabecie angielskim.(Czasami też w jeszcze nierozpakowanym.)Wtedy wystarczy zmienić nazwę pliku.W PAT-cie o dziwo nigdy nie miałam takiego problemu.Spróbuj i napisz czy pomogło.
      • bernadetta6921 Re: otwieranie wzorów PM 11.04.11, 18:11
        Niestety, nadal ten sam błąd
    • orka70 Re: otwieranie wzorów PM 14.05.11, 09:03
      Wracam do tematu bo ostatnio trafiłam na wzory,które nie otwierały się automatycznie po kliknięciu na plik,ale trzeba było wskazać otwórz za pomocą ,,Pattern Maker for stitch''.A może podany wzór był zapisany w pat-cie i tu inny program do otwierania.Może prześlesz mi jakiś taki na gazetową lub wrzuć na swojego chomika to spróbuje ,moze mi się uda.Ja osobiscie jestem fanatyczką tego właśnie formatu.Wzory po wydrukowaniu są zawsze super czytelne i wg uznania schemat czarnobiały lub w kolorze.
      • bernadetta6921 Re: otwieranie wzorów PM 17.05.11, 19:12
        wysłałam na gazetową
    • orka70 Re: otwieranie wzorów PM 18.05.11, 09:07
      Nic nie dostalam..sad
      • bernadetta6921 Re: otwieranie wzorów PM 22.05.11, 12:34
        Wysłałam dzisiaj ponownie.Jeśli nie dostaniesz poczty, to umieściłam też w chomiku Dokumenty-A.
        Wzory w PM są faktycznie super.
    • orka70 Re: otwieranie wzorów PM 22.05.11, 20:29
      Otworzyłam...szczegóły na poczcie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka