nowa_mama2 10.09.13, 13:39 Witajcie Czy moze ktos poratowac wzorem zaproszenia na chrzest? Takim do drukniecia od juz? myslalam tez o wzorze z miejscem na zdjecie dziecka do wklejenia na stronie tytulowej. Bede wdzieczna za podeslaniena maila gazetowego. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milusiarenia Re: Wzory zaproszeń na chrzciny 12.09.13, 20:52 jeśli chodzi o haft to znalazłam coś takiego imgbox.com/adgMUD44 imgbox.com/adjwylIm Odpowiedz Link
nowa_mama2 Re: Wzory zaproszeń na chrzciny 17.09.13, 11:04 milusiarenia napisała: > jeśli chodzi o haft to znalazłam coś takiego imgbox.com/adgMUD44 > imgbox.com/adjwylIm No piękne, z tym że ja nie umiem haftować Odpowiedz Link
milusiarenia Re: Wzory zaproszeń na chrzciny 17.09.13, 14:38 nowa_mama2 napisała > No piękne, z tym że ja nie umiem haftować W takim razie nastąpiło nieporozumienie. Haftuję od niedawna i dla mnie jest to forum dotyczące haftu, innych zaproszeń nie brałam pod uwagę. Może powinnam przyjąć szerszą perspektywę na przyszłość. Pozdrawiam Odpowiedz Link
mamilami Re: Wzory zaproszeń na chrzciny 13.09.13, 10:38 A jest w ogóle coś takiego jak gotowce do druku? Odpowiedz Link
nowa_mama2 Re: Wzory zaproszeń na chrzciny 17.09.13, 11:05 mamilami napisał(a): > A jest w ogóle coś takiego jak gotowce do druku? Myślę, że jest. Może ktoś robił dla siebie i chciałby się podzielić. Na to liczyłam, ale się przeliczyłam i temat jest nieaktualny Odpowiedz Link
szmatka-gratka Re: Wzory zaproszeń na chrzciny 17.09.13, 15:30 Znalazłam takie, można wykorzystać je jako wzór na zaproszenia z okazji chrztu dziecka. Wzory tekstów na chrzest www.sun-flower.com.pl/pl/strony/44/wzory-tekstow-na-chrzest/ Są tam jeszcze inne wzory,jak np: komunia,roczek.teksty na zaproszenia ślubne. Ponieważ forum dotyczy wszystkiego co związane jst z haftem krzyzykowym, może się przydadzą dla osób samodzielnie wykonujących takowe zaproszenia Odpowiedz Link