kozinka 28.12.05, 22:17 Znalazłam stronę z wzorami, która jeszcze się tu chyba nie pojawiła. Niestety część się u mnie nie chce otwierać, i to te których nie mam Mam nadzieję, że jeszcze nie wszyscy mają te wzory i uda Wam się je ściągnąć. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kozinka Re: Strona z wzorami 28.12.05, 22:19 Byłam tak genialna, że zagadałam się z bratem i nie podałam strony caruso.narod.ru/double.html Odpowiedz Link
kozinka Re: Strona z wzorami 29.12.05, 00:02 Umieściłam serię 8 wzorów w folderze tymczasowym: voila.pl/u4ced Hasło: seria Mam jeszcze wszystkie z serii OOE, także zimę,której tutaj nie ma. Mogę przsłac jeśli ktoś chce. Ania Odpowiedz Link
mirabi Re: Strona z wzorami 29.12.05, 00:05 Witaj! Bardzo proszę o serię OOE, dzięki wielkie z góry Odpowiedz Link
kozinka Re: Strona z wzorami 29.12.05, 00:08 Jutro wyślę - tzn dziś tylko troszkę później Odpowiedz Link
doska22 Re: Strona z wzorami 29.12.05, 00:12 Ja też baaaaaaaardzo prosze o tę serię OOE!!!! I już baaaaaaardzo dziękuję!!! Pozdr. Odpowiedz Link
doska22 Re: Strona z wzorami 28.12.05, 22:29 U mnie otwiera się tylko malutka cząstka schematu (( a te obrazki są takie piękne!!! Już kiedyś próbowałam pościągać z tej strony, ale niestety nie udało się nic ściągnąć w całości!!! Proszę Cię, jeśli posiadasz jakies wzorki z tych na stronce, podeślij mi. Będę wdzięczna, baaardzo ja mam Watermill, Ira-domik, Ira-mostik. Pozdr. Odpowiedz Link
mirabi Re: Strona z wzorami 28.12.05, 23:26 Z tej strony mam wszystkie z serii Derwentwater Sunsets (Water Edge - schemat niepełny niestety), zimę z serii podpisanej takimi hieroglifami - Сотвори сама Permin - 4 morskie i ten mniejszy z motylami, Birds of Spring Dimensions, wydawało mi się, że mam tez Greek Harbour Vervaco, ale nie mogę go odnaleźć ( jeśli komuś się podobają, chętnie wyślę, pozdrawiam Odpowiedz Link
doska22 Re: Strona z wzorami 28.12.05, 23:32 Kochana Mirabi ja dostałam od Ciebie Watermill, Evensong i Old Brigde Jeśli możesz, podeślij mi, resztę co masz. Ja nadal poszukuję schemacików z tej cudownej strony, ale jakoś nna nic nie mogę trafić. Jak coś znajde, na pewno się podeślę dalej! Pozdr. Odpowiedz Link
mirabi Re: Strona z wzorami 28.12.05, 23:40 Hehe faktycznie od tego czasu udało mi się już całą serię uzbierać Wyślę wszystko ale już dzisiaj nie dam rady mam nadzieję, że poczekasz Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
doska22 Re: Strona z wzorami 28.12.05, 23:44 Jasne, że poczekam )) Życzę dobrej nocki i kolorowych snów! Pozdr. Odpowiedz Link
2222-2e Re: Strona z wzorami 28.12.05, 22:32 Większość z tych wzorów widziałam na stronach chińskich.Tu macie adresy ale szukać musicie samewww.hafciki.pl/tiki-index.php? page=WzoryNachinskimalbumie.Ewa Odpowiedz Link
basiaurban Re: Strona z wzorami 29.12.05, 07:48 Kozinko serdecznie dziękuję za schematy. Sa śliczne, długo na nie polowałam a dzięki Tobie mam już na swoim kompie )) Odpowiedz Link
kozinka Re: Strona z wzorami 29.12.05, 10:12 Dziewczyny wysłałam Wam z tej serii, sprawdźcie czy doszło. Ania Odpowiedz Link
doska22 Do mirabi i kozinki 29.12.05, 14:51 Mirabi i Kozinka Bardzo Wam dziękuję kobietki wspaniałe za wzorki!!! )) Pozdr. Odpowiedz Link
mirabi Re: Do mirabi i kozinki 29.12.05, 17:46 Eee tam, drobiażdżek ) A do podziękowań Kozince również się dołączam ) Odpowiedz Link